Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Pinjatų maratonas 2024! ×

Bad_Soul

Narys

  • 18

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Bad_Soul sureagavo į Vacekas_Kozlovzkis tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Vacekas_Kozlovzkis
    Jūsų atstovaujama firma: Medikai
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Hikaro_Masati
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Šis asmuo firmoje su manimi yra praleidęs daug laiko, tai yra patikimas, atsakingas, darbo nebijantis asmuo. Hikaro man pagelbėja mažuose darbeliuose, tai daro su didele motyvacija ir noru. Noriu, jog jis kartu su manimi keltų medikus dar auksčiau, negu jie yra dabar. Mano akimis šis asmuo yra pats tinkamiausias ir reikalingiausias medikams šiuo metu, jis kolegų tarpe turi tvirtą žodį, juo yra pasitikima. Jeigu ir praeityje buvo padaryta klaidų, tvirtai žinau, jog visi nusipelno antro šanso. 
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu
  2. Patinka
    Bad_Soul sureagavo į Rokas tarp „Greenside“ Helovinas 2020!   
    „Greenside“ Helovinas 2020!
    Ieškok moliūgų „RedCounty“ miestelių teritorijoje, radęs moliūgą pabėk iš labirinto ir turėk šansą laimėti /hdeze ! Daugiau informacijos apie Helovino užduotį serveryje /helovinas .
    Kaip ir per kiekvieną minimą šventę mūsų projekte, taip ir per šią, turėsite galimybę sudalyvauti šventinėje užduotėlėje, kuri vyks visą savaitę. Nelaužydami tradicijų, kaip ir per visas kitas šventines užduotėles, taip ir per šią, užduotis bus suskirstyta į 7 kalendorines dienas. Kiekvieną dieną moliūgų krūmas užaugins vis naują moliūgą. Deja, bet šį kartą visi moliūgai bus prakeikti, todėl norint pašalinti moliūgo prakeiksmą, jums reikės įveikti labirintą. Svarbu paminėti, jog labirinte taip pat galėsite rasti ir Helovino dėžę (/hdeze), todėl ne tik ieškokite išėjimo, bet tuo pačiu ir ieškokite paslėpto prizo! Daugiau informacijos kas yra /hdeze rasite parašę komandą /hdeze .
    Visą Helovino užduoties laikotarpį pinjatą keičia vaiduoklių laidotuvės, su kuriomis senesni serverio žaidėjai jau yra susipažinę. Kas atitinkamą laiko tarpą, atsitiktinėje vietoje vaiduokliai surengs laidotuvės į kurias atvykus turėsite iškasti vaiduoklio karstą ir taip pašalinti prakekiksmą. Vienas iš žaidėjų, dalyvavusių vaiduoklių laidotuvėse turės galimybę laimėti /hdeze .
    Helovino dėžės raktų dalybos numatomos lapkričio 8 - 9 dienomis.
    Perkant kreditus visais galimais būdais nuo spalio 31d. iki lapkričio 8d. gausite +25% daugiau kreditų nei įprastai.

    Daugiau informacijos apie Heloviną rasite serveryje /helovinas
    „Greenside“ administracija, 2020
  3. Patinka
    Bad_Soul sureagavo į Rokas tarp Jau netrukus! greenside.lt atsinaujina,​​​​​​​​​​   
    Jau netrukus! greenside.lt atsinaujina,
    Paskutinį kartą greenside.lt serveris turėjo atnaujinimą dar 2018 metų balandžio 30d. Daugiau nei porą metų serveris neturėjo oficialaus atnaujinimo. Per visą tą laiką serveryje buvo atnaujinami tik būtiniausi dalykai, kurie viešai nebuvo skelbiami. Tokie atnaujinimai kaip iškvietimų sistemos atnaujinimas, įvairių apsaugų atnaujinimas, būtiniausių klaidų taisymas ir atitinkamų komandų pašalinimas. Nuo 2018 metų balandžio 30d. serveris ne tik buvo administruojamas ir neoficialiai atnaujinamas, bet tuo pačiu buvo dirbama prie serverio atnaujinimo. Atnaujinimo, apie kurį visi mes svajojame ilgiau nei derėtų. Visą tą laiką dirbome ir siekėme, jog visos tos svajonės virstų realybe. Realybe, kuri atnaujintų projekto žavesį ir priverstu užsukti kiekvieną pasiilgusi mūsų!

    Atnaujinimas jau testuojamas!
    Norime pranešti, jog daugiau nei prieš savaitę laiko atnaujinimas buvo pradėtas oficialiai testuoti. Tai reiškia, jog jau matome šviesą tunelio gale! Dabar viską darome, jog atnaujinimas būtų kuo kokybiškesnis ir kuo mažiau techninių ir loginių klaidų pasiektų Jūsų ekranus! Kiek užtruksime laiko, jog atnaujinimas būtų pilnai ištestuotas ir sutvarkytos klaidos, šiuo metu atsakyti dar tiksliai negalime. Grubiai skaičiuojant, tai gali užtrukti nuo ~1 iki 2 mėnesių arba mažiau, arba daugiau, priklausomai nuo to, kaip susiklostys aplinkybės.
    Didžiojo atnaujinimo aukos?
    Kaip ir prieš tai buvusiame dideliame serverio atnaujinime, taip ir šiame atnaujinime aukojame nusikalstamumą ir visa tai kas su juo yra susiję. Tai reiškia, jog viso to, kas susiję su nusikalstama veikla, šiame atnaujinime neišvysite. Priežastis yra paprasta, sistema iš techinės pusės dar nėra paruošta. Pati sistemos teorinė idėja yra pilnai sugeneruota. Čia galite rasti teorinį idėjos aprašymą, kuri techniniame aprašyme išsiplėčia iki 300 puslapių. Nusikalstamos veiklos sistemai skirsime atskyrą atnaujinimą, kuris turėtų pasirodyti 2021 metų pradžioje. Su nusikalstamos veiklos sistema taip pat ateis ir papildomas darbas su direktoriaus pakvietimu - FTB.
    Manome, jog tai yra logiškas mūsų žingsnis ir iki nusikalstamos veiklos atnaujinimo galėsite pailsėti nuo gaujų ir pilnai susipažinti su naujomis serverio sistemomis, todėl nepatirsite tokio kultūrinio šoko, kokį jį patirtumėte esant bendram atnaujinimui.
    Artėjantis serverio atnaujnimas - ko tikėtis?
    Tiek „Red County“ miestelių išorė, tiek vidus turės naują įvaizdį. Atnaujintos darbų su direktoriaus pakvietimu veiklos. Kai kurių darbų veiklos visiškai perkurtos. Nauji verslų tipai (žuvininkystės įmonės). Papildomos pramogos (krepšinis, kortų žaidimas, automatizuotos dalybos, „drop“ eventas, „voucher“ eventas, pakvietimų sistema ir t.t.). Ir dar daug visko jau artėjančiame serverio atnaujinime!
    Nekantraujame su visais pasidalinti savo kūriniais, kuriuos sukūrėme per daugiau nei porą metų. O dabar visų prašome įvertinti mūsų pastangas ir dar šiek tiek palaukti, o laukti tikrai verta!
    „Greenside“ administracija
    2020, spalio 8d.
  4. Patinka
    Bad_Soul sureagavo į Saule_Eta tarp Emigruoju Saule_Eta   
    1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Saule_Eta
    2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?:  Pora savaičių. 
    3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?:  7 metai. 
    4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Pasiūlė draugai. 
    5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Atsibodo tiesiog tame pačiame serveryje sėdėti. 
    6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?:  Įvygdžiau, sunku nebuvo. 
    7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Visus neutralius išbandžiau, visi patiko. 
    8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Ne, padėjo serverio žaidėjai. 
    9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Na kol kas tenka dažnai, kadangi nieko dar nežinau, kur kas randasi.
    10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Ne
    11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?: Pakanka,nebuvo. 
    12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Naudojau, padėjo. 
    13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Teko, greit. 
    14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Pakankamas, ir aiškus. 
    15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Mano akimis, viskas yra idealiai kol kas. 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.