Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Misteris_Erikas

Narys

  • 617

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Misteris_Erikas

  1. Jūsų V_P žaidime: Misteris_Erikas
    Jūsų, 26 šalių vietų spėjimas: 1. Kroatija 2. Izraelis 3. Šveicarija 4. Prancūzija 5. Ukraina 6. Airija 7. Italija 8. Graikija 9. Suomija 10. Jungtinė Karalystė
    11. Norvegija 12. Švedija 13. Armėnija 14. Lietuva 15. Austrija 16. Sakartvelas 17. Ispanija 18. Estija 19. Kipras 20. Vokietija 21. Slovėnija 22. Portugalija 23. Liuksemburgas 24. Serbija 25. Latvija

    Bonus klausimai apie žiuri:
    Kurios šalies žiuri, mums skirs 12 taškų?: Latvijos
    Kam mūsų žiuri skirs 12 taškų?: Ukrainai
    Kuri šalis gaus daugiausiai žiuri taškų?: Šveicarija
    Kuri šalis gaus mažiausiai žiūri taškų?: Ispanija

    Bonus klausimai apie žiūrovus:
    Kurios šalies žiūrovai, mums skirs 12 taškų?: Suomijos
    Kam mūsų žiūrovai skirs 12 taškų?: Ukrainai
    Kuri šalis gaus daugiausiai žiūrovų taškų?: Izraelis
    Kuri šalis gaus mažiausiai žiūrovų taškų?: Norvegija

  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Misteris_Erikas
    Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Mantas_Exotic ir Krumas_Kelkrastis, PD.
    Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Mantas_Exotic - tazerio naudojimas ne pagal paskirtį, /patikra naudojimas neturint preteksto, blogas /ita. Norėjau priparkuoti savo Infernus į ECO aikštelę, esančią šalia PD. Į ją įvažiavau per kelkraštį, o ne įvažiavimą, kas ir užkliuvo Mantas_Exotic, tačiau aš ECO aikštelės nekirtau, nesiekiau sutrumpinti savo kelionės atstumo, tiesiog norėjau prisiparkuoti tr. priemonę. Pribėgus prie krovimo pick up, buvau nukrėstas tazerio ir gavau įtarimą už NON-RP. 
    1.1.1.1. Policininkai gali bausti žaidėją šiuo įtarimu jeigu žaidėjas ...., važiuoja per ECO stovėjimo aikštelių parkus.

    Krumas_Kelkrastis - darbinės tr. priemonės naudojimas ne pagal paskirtį, blogas /patikra naudojimas. Pareigūnas su darbiniu Maverick skraidė aplink "Palomino Creek", taip pat ir automobilių salone, ratais, žemoje altitudėje, taip kėlė grėsmę aplink esantiems žaidėjams. Privažiavau prie jo, o pareigūnas, tikriausiai iš įgūdžio trūkumo, pradėjo trankytis į aplink esančius objektus ir taip susprogdino save, Maverick bei mano asmeninę tr. priemonę Infernus. Krumas_Kelkrastis siūlėsi sumokėti už mano tr. priemonės remontą, tačiau, aš atsisakiau, nes ne apie pinigus eina kalba. Jis yra ganėtinai senas darbuotojas, firmos direktoriaus pavaduotojas, todėl turėtų tokių naujokiškų, kvailų klaidų nebedaryti ir žinoti kam ir kada naudojamas tam tikras darbinis transportas bei kaip saugiai reikia su juo elgtis.

    Prieš šią situaciją teko išsikviesti pareigūnus, nes buvau apšaudytas pravažiuojančios tr. priemonės LV rate. Pravažiuojantis Sultan, kurio buvau apšaudytas, važiavo kitoje kelio pusėje, negu stovėjau aš, todėl šaudžiusių asmenų V_P ar ID nesimatė. Atvykusiam Krumas_Kelkrastis paregūnui į mano iškvietimą apibūdinau tr. priemonę ir nurodžiau asmenų kiekį, kad galėtų patruliuojant atkreipti dėmesį. Pareigūnas vis tiek reikalavo asmenų V_P, kurių nebuvo įmanoma užfiksuoti. Pareigūnas mane patikrino, konfiskavo narkotines medžiagas ir uždėjo /ita už jų turėjimą bei davė susimokėti baudą.


    Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: Mantas_Exotic Mantas_Exotic Krumas_Kelkrastis Krumas_Kelkrastis

     

  3. prieš 1 val, Bunta_Fujiwara rašė:

    Jeigu nebūtų to stulpo, situacija būtų tokia 

    Kas būtų, jei močiutė būtų su kiau.šiniais? Šitoj konkrečioj situacijoj pareigūnas net nebuvo arti manęs, todėl double jump naudojimas jokio pranašumo man nesuteikė, jį naudojau laiko  prastūmimui, kol išvysiu pareigūną už savęs. Suprasčiau jeigu būtų vykusios įtemptos gaudynės, situacija būtų visai kitokia

  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Misteris_Erikas
    2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Bunta_Fujiwara
    3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?: /freeze komandos naudojimas ne pagal paskirtį. Bėgau nuo pareigūno su dviračiu, atstumas tarp manęs ir policininko buvo +-16sek (nuo užšaldymo iki surakinimo praėjo tiek laiko), važiuodamas ant tiesiosios, matydamas, kad pareigūnas manęs neatsiveja, panaudojau double jump. Jokio pranašumo toje situacijoje neįgijau - atsitrenkiau į stulpą, nukritau nuo dviračio ir tik pradėjus iš naujo važiuoti, buvau užšaldytas administratoriaus.
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: https://www.youtube.com/watch?v=T1BPjpveRu8 https://imgur.com/a/enSri59

     

  5. Iš tavo pačio video matosi, kad pirmi paleidot ugnį į mus, nors ir nebuvai uždėjęs stabdymo su H, o Paulius_Real ginklo net nebuvo išsitraukęs: https://streamable.com/10e26y 
    „Čia buvot gaudomi, būtumėt tvarkingi/negaudomi- nebėgtumėte.“ Tavo komentaras visiškai neatitinka bėgimo nuo teisėsaugos nuostatos sąvokos - 2.1.2.0. Policijos departamento pareigūnas gali bausti žaidėją šiuo įtarimu, kai: žaidėjas informuojamas stabdymo žinute (H raide) ir nesustoja; žaidėjas panaudojęs komandą buvo informuotas, kad yra sekamas (nuo to laiko praėjus 30 sekundžių) ir nesustoja; yra užfiksuotas akivaizdus bėgimas, po kurio sekamas žaidėjas nestoja 30 sekundžių, žaidėjas atrakina antrankius su viela. Nei vienas iš šių punktų nebuvo atliktas iki ugnies atidarymo. 
    Įžeidimo įtarimas, mano nuomone, taip pat yra svarstytinas, kadangi aš to neteigiau, sakinio gale yra klaustukas. Taip pat "disleksikas" nėra įžeidimas, tai yra liga, kurios požymius tą momentą atitikai, todėl ir užklausiau tavęs apie tai. Disleksija – tai specifinis „skaitymo“ sutrikimas.

    Taip pat, kadangi užimi direktoriaus pareigas, nuostabą kelia tavo įrodymai iš racijos chato (https://imgur.com/a/nhMBXdp), kurie nieko nepagrindžia bei apkarpyti įrodymai (https://imgur.com/a/eLAvaTd), kurie dėl šios priežasties nėra galiojantys.

    Papildau: Po šios situacijos (
    https://streamable.com/nwatbe https://streamable.com/10e26y) aš buvau sugautas ir atsedėjau savo bausmę.

  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Misteris_Erikas
    Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Mantas_Exotic, Policija
    Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Ginklų naudojimas ne pagal paskirtį, blogas /ita naudojimas.
    Važinėjau su draugu prie everesto, prieš tai buvau nužudęs žmogų, turėjau 5is ieškomumo lygius, o mano draugas taip pat buvo paieškomas iš seniau. Netikėtai prisistatė Mantas_Exotic su „Premier“, nutrenkė mus, stabdymo (H) neuždėjo. Mano draugas - Paulius_Real nukrito nuo stogo ir nubėgo, o aš nuvažiavau į kitą pusę. Pareigūnas pradėjo šaudyti į mano mašiną ir ją susprogdino, nors mes prieš pareigūną ginklo nenaudojome. Išlipęs iš degančios mašinos, jai sprogus, pradėjau bėgti link pareigūno aiškintis situacijos. Mano įrodymuose to nebesimato, bet į mane pareigūnas visiškai nekreipė dėmesio, kad bėgu šalia jo automobilio, paskui jį, jis vijosi pėsčią Paulius_Real. Būtent dėl šio momento kyla įtarimas, kad pareigūnas tiesiog piktnaudžiavo tarnybiniais ginklais. Mus abu sulaikius, Mantas pradėjo dėti įtarimo lygius. Jam kažkas atsiuntė įrodymus dėl įvykdytos žmogžudystės. Įtarimą už tai turėjau gauti aš, bet jis buvo uždėtas mano kolegai Paulius_Real. Po netrumpos analizės pareigūnas pastebėjo, kad įtarimą uždėjo ne tam žmogui, todėl perdėjo įtarimą man. Dėl šios priežasties, aš Manto pasiteiravau apie jo sveikatos būklę, paklausiau ar jis neturi disleksijos sutrikimų „disleksikas busi?“ Mantas mano klausimą praignoravo ir uždėjo /ita už įžeidimus.
    Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: https://www.youtube.com/watch?v=vEvxLyStruk https://imgur.com/a/relThrd

     

  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Erke_Cya
    2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : @Tom_Morello
    3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: Draudžiama naudoti /pgydytis per susišaudymus arba teisėsaugos sulaikymo operacijų metu.
    Bausmė pažeidus šią taisyklę: 1 įspėjimas.
    3x


    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : 

     

  8. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Erke_Cya
    Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): HUD
    Išsamus komentaras apie modifikaciją, jos apibūdinimas: Taigi, ieškau paprasto HUD, o ne tipinio iš gtaall, kur nebesupranti ar vis dar SAMP žaidi. Kitų GTA dalių HUD taip pat nedomina. Jei kas žinot kažką tokio, pasidalinkite. Ačiū.

     

  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Erke_Cya
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pridėti įvairių šiukšlių rūšių kaip šiuo metu yra realybėje. Skirtingos tr. priemonės gali paimti skirtingos rūšies šiukšles (Viena mašina - stiklą, kita popierių/kartoną ir t.t.). Taip pat padauginti konteinerius, kad kiekviename iš jų būtų skirtingos šiukšlės. Taip pat pailginti šiukšlių paėmimą iš konteinerių SPACE spaudinėjimo principu, jog prieš pakraunant šiuškles į tr. priemonę, jos būtų perrūšiuotos, nes gali pasitaikyti ne tokios rūšies šiukšlė tame konteineryje. Žinoma, už visą ilgesnį darbą, procesą taip pat atitinkamai pagal šiukšlių rūšis reiktų ir sukelti kainas už darbą.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Ši idėja serveryje dar labiau atspindėtų jo pavadinimą, būtų įvairesnis darbas šiukšlininkams.

     

  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Erke_Cya
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Esu rašęs tokį pasiūlymą seniau, tai noriu prikelti, galbūt išvys serverį. Padaryti komandą Pareigūnams, su kuria galėtų peržiūrėti visus sudėtus įtarimus nusikaltėliui.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų mažiau "free starinimo", lengviau sutikrint sudėtus įtarimus.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.