Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Martynas_Mercury

Neaktyvus

  • 0

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Paskutiniai profilio lankytojai

95 profilio peržiūros
  1. Anketa • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Cuba_Libre • Jūsų pasirinktas skaičius(1-100):3
  2. Anketos šablonas, Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Cuba_Libre Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: 2021 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: nuo 2011 Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?:google Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: atzaista Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: nebuvo Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: neutralius ir be pakv Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: ne Ar dažnai nau
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Gintas_Satyva 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Vakaris_Kelneris 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Keiksmažodžiai /r 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/ufFnfET 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/s1k8394
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Gintas_Satyva 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Vakaris_Kelneris 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Keiksmažodžiai / Necenzūriniai žodžiai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Gintas_Satyva 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Evaldas_Gte 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai /r 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Gintas_Satyva 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Ane_Arma 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Gintas_Satyva 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Waflis_Numesta 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Keiksmažodžiai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Gintas_Satyva 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Scott_Conner 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Keiksmažodžiai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Gintas_Satyva 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Hassan_Izaldin 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Keiksmažodžiai per /admins | /padmins. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Gintas_Satyva 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Terror_Fact 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Keiksmažodžiai į /admins , /padmins. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Gintas_Satyva• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Lukas_Off• Už ką buvote užblokuotas ?: Matyt , supyko jog buvo užtildytas , tai suveikė vaikiškas instinktas užblokuoti vartotoją .• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  12. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Gintas_Satyva 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Lukas_Off 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai. | Necenzūriniai, įžeidžiantys žodžiai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  13. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gintas_Satyva Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 07/18 užsiregistravau Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Neskaičiavau , bet daug Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pasiūlė Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Norisi naujybių Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau , nebuvo sunku Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Kolkas teko dirbti tik ūkininkuose

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.