Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Kristupas_Warning

Neaktyvus

  • 34

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Kristupas_Warning

  1. Taip, čia manau ne tau vienam kaip miršti ten išcrashina ar pnš. Man taspats irgi tai čia priklauso nuo pačio modifikacijos arba tiesiog toksai Cleo, arba dar su 0.3.7 versiją.

    pas mane tik kad visi objektai is tolo krautusi (pvz matau san fierro tilta is labai toli) ir saules spinduliai, daugiau jokiu neturiu ir crashina nors ir istrinu juos

  2. zinoma pries. kas cia per radija? reklama darytis serveryje uzsimanei? :D nei savininkams naudos is to nei zaidejai klausysis. populiariausios radijos serve yra sukeltos pvz poweris ir zipas ir viskas, zaidejai jas tesiklauso ir tu juos nenukonkuruosi su sia lengvos muzikytes turincia radija. nei su sampu susijusi nei ji siaip yra idomi klausymuisi... nepyk, cia tik mano nuomone :)

  3. Šiek tiek su raštingumu problemos, sunkiai perskaičiau, bet supratau, kad šiek tiek su klausa prastai, nes balsas yra garsesnis už grojama muzika (tuo metu, kada kalbama) Esant studijoje, galėsiu ir įrodymus pateikti.

    Kitas dalykas. Malonu už pateikta kritika, bet manau būtų nelogiška jeigu kritikuotum jei nenusimanai apie tai, tad būtų įdomu pasisemti idėjų ir patirties iš Tavęs, galėtum pateikt savo darbų pavyzdžių?

    deja, bet ne, nes studijoj kurti darbai ir buvo ten paliekami, o ir vyko viskas pries 2-3 metus.

  4. Na čia joks grąsinimas nebuvo, tik tave paspartint norėjau, kad unjailintų mane, kadangi gaišini mano šventą bei brangų laiką žaidime. Grąsinimai manau būtų suprantami kaip kitokie, pvz "jeigu tu nesiųsi įrodymų, tada tavo draugai bus išžudyti" ir panašiu būdu, o to aš net nerašiau. :) Nereik per daug sureikšmint. Manau, kad V. Prižiūrėtojas šį papeikimą atmes.

  5. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Kristupas_Warning

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ birželio 24d, tačiau tada tik užsiregistravau, o nuo vakar nutariau, kad žaisiu čia.

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ bijau suklysti bet apie 6-8 metus.

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ iš Pofka_Salivop

    Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : daug žmonių, įdomios sistemos.

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : taip, lengva.

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ gaisrininkų nuobodus, fermerių taip pat xd

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : ne.

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ taip.

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : taip, nuo administratoriaus, kadangi su dviračiu jį netyčia priliečiau o jis sušaudė.

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : pakanka.

    Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : taip, tačiau per /padmins atsako visiškai ne į temą.

    Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : ne, naujokui šios paslaugos gana brangios. Taksi atvažiavo po 5 min.

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ labai daug informacijos, tingisi skaityt, bet visiškai naujokui ta informacija labai gera.

    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : brangint administratoriaus privilegijas arba jas suteikt tik kai jie sukuria prisistatymo tema, kadangi labai daug vaikų ;D aišku be vaikų nebūtų ir pelno... na ka čia bepakeisi...

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.