Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Ripe_Boo

Neaktyvus

  • 55

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Taigi no problem. šaudau vieną žiūriu išvis kitą nušoviau. pasitaiko gi visiem. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  2. Ripe_Boo noriu laimėti NRG-500"
  3. Sveikas, malonu susipažinti. Sekmės užsiemant sportų :3
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė:Ripe_Boo 2. Parduodamos tr. priemonės pavadinimas:Slamvan 3. Parduodamos tr. priemonės kaina:norėčiau 130k nes /tdeže ne viena arba patys siūlykit 4. Informacija apie tr. priemonę - rida, išvaizda:265 išvaizda iš /dtežes tikrai graži 5. Tr. priemonės nuotraukos:
  5. ANKETOS ŠABLONAS: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Ripe_Boo 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Taip 3. Jūsų išsirinkta daina: https://www.youtube.com/watch?v=tUDhIXV-S8I (kitas variantas)
  6. Per skaičiau viską, labai patiko spaudžiu žalia.
  7. AVATARAS/PARAŠAS : DYDIS : 150x150 STOCK'AS [ NURODYTI BŪTINA ] : Baltomis raidėmis arba kaip gražiau tau parinkt. TEKSTAS/SUBTEKSTAS : Ripe'Boo KITA INFO. [ APIBŪDINKIT KOKIO GFX DARBO NORĖTUMĖT // NEBŪTINA ] :
  8. Prieš, manau per daug laiko užtruktu tuos skaičius rašynėt.
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Ripe_Boo 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė : Nedokas_Twin 3. Už ką buvote užtildytas : /v ne tam, tiesiog aš klaidą padariau norėjau į vip čhata parašyt bet iš skubėjimo nespėjau ir parašiau /v o ne /vc. Galėjo ir ispėjimą duot žodinį. 4. Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą :

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.