Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Gvidas_Johnsonas

Narys

  • 21

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Gvidas_Johnsonas sureagavo į Kevin_Stevenson tarp Kevin_Stevenson užblokavo Titas_Titurnikas   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
     
  2. Patinka
    Gvidas_Johnsonas sureagavo į Demarcus_Norwood tarp Išparduodamas „Vilniaus Brigados“ transportas.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Demarcus_Norwood.
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Automobilį vairavo pats gaujos smogikas Tadeušas Vasilevskis (pravarde „Gibon“). Automobilis buvo prižiūrėtas, kadangi T. Vasilevskis buvo automobilių entuziastas. Tr. priemonė perdažyta į violetinę (211ID) spalvą, kuri gamykliškai nėjo ant šio modelio. Automobilį puošia R18 skermens ratlankiai „Mega“ kurie tais laikais buvo labai populiarūs ir geidžiami. Šis bolidas yra greitas, lengvai besimanevruojantis bei puikiai tinkantis klampiais keliais važinėti, kadangi yra įmontuota hidraulika. Šie aspektai ir buvo pagrindiniai kurių ieškojo Tadeušas to meto automobiliuose.
    • Norima kaina už transportą: 150,000€ 450,000€, galimos derybos.





    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Demarcus_Norwood.
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Automobilio savininkas iki pat savo gyvenimo galo buvo gaujos vadeiva Borisas Dekanidzė. Po jo mirties automobilis buvo uždarytas į angarą ir nevažinėjamas lygi šiol. Dabar automobilį ištraukus į dienos šviesą - jis yra parduodamas. To meto kiekvieno lietuvio svajonė sportinis automobilis „Sultan“ kurį Borisas parsivarė iš JAV dar nusikalstamos grupuotės piko metais. Automobilis tamsiai žalsvos spalvos (individual), turi gamykliškai greitą bei patvarų variklį, su kuriuo automobilis gali išstenėti 200km/h greitį. Taipogi automobilį puošia sportinės apdailos, kurios traukia akį net šiandien. 
    • Norima kaina už transportą: 400,000€  900,000€, galimos derybos.






     


    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Demarcus_Norwood.
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Jurijaus Kriukovo (pravarde „Kriukas“) automobilis. Taipogi kaip ir Boriso - išskirtinės violetinės spalvos, su šiek tiek daugiau tiuningo detalių, nei įprastai jam buvo būdinga. Liaudiškai „čipuotas“, automobilis kurį šiai dienai sunku sutikti keliuose. Greitas, komfortiškas, su amerikietiškais priekiniais „pop-up“ žibintais.
    • Norima kaina už transportą: 200,000€ 450,000€, galimos derybos.




  3. Patinka
    Gvidas_Johnsonas sureagavo į Aurimas_Makvynas tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Aurimas_Makvynas
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policija, direktorius
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 20
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Labas vakaras, atėjo laikas palikti pareigas. 20dienų yra mažas laiko tarpas, visgi direktorių gavau su perleidimu, tad tikėjausi iš savęs daugiau, bet yra kaip yra. Policijos direktorius labai daug laiko reikalauja žaidime, vien kontrabandos laiko atima daug ir pastoviai turi būti praktiškai pririštas. Nors ir 20dienų mano kadencija užtrukto, bet per tą laika buvo daug visko. Noriu tarti ačiū, @Gaby_Bluuž perleidimą. Ačiū @Migelis_Zhebtuvelis už tai, kad pasitikėjai manim ir sutikai priimti be atrankos į direktoriaus postą, galbūt nuvyliau tave, bet yra kaip yra. Ačiū savo pavaduotojui @Zalia_Arbata tikiuosi pamatysiu per kitus rinkimus tavo vardą kaip naująjį direktorių. Ačiū barams už veiksmus. Ir žinoma ačiū savo geriausiam kolektyvui, be šitų banditų nebūčiau nieko padaręs laikykitės vyrukai. @Gytis_Sky @Gytis_Time @Dzeris_Nezinau @Gvidas_Johnsonas @Kle_Bonas @Mantas_Exotic @Laurynas_Epic @Kevin_Yang @Izidorius_Kentas @Laimex_Teams @Justas_Geruma @Alan_Hill @Demarcus_Norwood @Armis_Mika @Anthony_Gryn @Rolandas_Huba @Marcus_Davidson

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.