Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Carlos_Mikha

Neaktyvus

  • 0

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Carlos_Mikha gavo reakcijąKimba_Marcius tarp xanderio avatarų galerija. [02.12]   
    Visai neblogi avatarai, bet galbūt galėtum tokio stiliaus kaip mano dabartinis sukurti?
  2. Haha
    Carlos_Mikha gavo reakcijąSontex_Hujontex tarp Tutukas_Cvr užtildė Sontex_Hujontex   
    Aš supratau, kad tu laukei iš kažko „mute“, kad tik parašytum papeikimą, pasikartojai du kartus vip chat'e, žmonėms nepatiko, siuntinėjo tavę, todėl ir uždėjau tau mute, beviltiškas atvejus mano manymu, nes tai darei tyčia. 
  3. Patinka
    Carlos_Mikha gavo reakcijąDavid_Winship tarp Pristatau Fokuz_Marokuz   
    Vsio panetna kodėl čia tas nickas kopijuotas
  4. Patinka
    Carlos_Mikha sureagavo į Marko_Escobar tarp Apie launcherį,   
    "BEIEŠKANT ŽVAIGŽDĖS AŠ PAMEČIAU MĖNULĮ..."
     
    Štai tokios antraštės vedini pasiektumėte šį mano straipsnį iš kokio lietuviško dienraščio. Ir kodėl aš čia prabilau.. Ir ką toji antraštė simbolizuoja..
    Projekte esu asmuo visuomenės ir savininkų tarpininkas, todėl jaučiu pareigą jog čia ir mano žodis reikalingas, atstovauti savo publiką.
     
    Dar visai nesenai atsirado vilties projekte žaisti visai kitaip nei ligi šiol - visi lygūs, vienodų galimybių.  Ir užsidegus tai launcherio gyvybei - ši iškart užgeso. O dar tas absurdiškas praeitos dienos straipsnis jog "esame per silpni" ir tralala taip toliau. Akivaizdu jog kažkas įvyko savininkų virtuvėje ir dėl to iškilo balta vėliava karo lauke prieš projekto nevertus asmenis. Rankoje turėti kozerį pakilti laipteliu aukščiau ir tuom nesinaudoti dėl vienokių ar kitokių baimių, kuomet visa tai jau senai pereita ir ne pirmas, ne paskutinis kartas jog vis kažkas kenks, atsiras apeinančių launcherį - tiesiog man truputį nesuvokiama.
     
    Šiandieną projekto vardas, populiarumas, konkurencingumas yra toks apie kokį dar prieš metus net nedrįsome svajoti. Visą projekto egistavimo laikotarpį lydėjo gilus savininkų įsitikinimas, pirminė idėja, pacituosiu: "mes nesivaikysime skaičių online. Mes lauksime savo žaidėjo, kuris ieškos būtent tokio projekto kaip GreenSide, ir jeigu bus kam žaisti... o jeigu dar ir tai atpirks sugaištą laiką - bus nuostabu", ir tik dėl to pasiekti šiandieniniai rezultatai. Šią dieną esame stiprūs: savininkai aktyvūs, komanda profesionali, kokybę radusių - pakankamai jog tapome konkurentais betkokiam žymiam projekto vardui.
     
    Šio projekto žaidėjai verti kokybiškesnio žaidimo, nes šie būtent dėl to ir pasirinko mus, todėl turime išlikti vientisai ištikimi savo pirmykštei idėjai: už kokybę, ne skaičius. Tie, kurie paliko projektą dėl launcherio - vienaip ar kitaip parodė savo trapią egzistenciją šiame projekte, greičiausiai tai ir yra masofkės ieškotojai, žmonės, kurie  tik jaučia malonumą eit per servus kenkti. Ir iš tų 10% dingusių gal tik porą dėl informacijos stygiaus prapal. Tačiau... Ar tie 10proc tikrai yra toks sunkus vienetas, jog dėl šių reikėtų tapti abėjingam kitems 90%, kurie ir yra tapę pagrindiniais paslaugų pirkėjais, GreenSide projekto pamatu?
     

     
    Taip, suprantama jog dėl launcherio - yra rizika netekti dalies naujų žmonių, ateinančių čia be niekieno rekomendacijų. Taipogi smūgis projekto income dėl unban perkamumo, smūgis projekto ekonomikai (išsipirkinėjimai už čytinimus, ironiška, ane?). Viskame reikia balanso, vietoje unban deficito - naujos paslaugos, vietoje prarastų žaidėjų, kurie iš esmės nėra verti šio projekto - skirti daugiau dėmesio projekto reklamai, pradedant nuo naujo aprašymo, o kiek dar ir taip neišmėgintų nišų...
     
    Kam tiek laiko kalbėti, fantazuoti, norėti visų tų launcherių nuo projekto atsidarymo.. Na, nebuvo - nereikėjo. Tačiau dabar - visos kortos ant stalo - neteikiame savo lankytojams nieko išskirtino ko negalėtų pasiūlyti dabartiniai ar būsimi konkurentai. Sistemos...? O kam jų reikia, jeigu sąžiningai žaidžiant tuom negali mėgautis.
     
    Du sprendimai - du poliai. Taip arba ne. Renkuosi geresnį blogį vietoje didesnio blogio. Neparduokime pirminės idėjos, galimybės būti kitokiems, geriausiems. Launcheris? Tai reikia daryti kuo greičiau, šiandien, nes esame stiprūs kokie niekada nebuvome, priimti sprendimą reikia kuo greičiau, kol projektas neįsisenėjo ir su naujomis idėjomis vis nesikaupia visa vilktinė kitų iš paskos sekančių problemų liūno. Jeigu ne dabar - tai niekada. O jei niekada - tai žadėtos kokybės nelieka, tik laiko klausimas kada projektas užges. Lietuvos samp auditorija nėra begalinė, tačiau manau jog launcheris būtų ir puiki savireklama projektui. Manau jog žmonės jau senai pavargo kariauti prieš žaidimo malonumą kasdien gadinančius neužaugas ir betkas norintis dorai žaisti - rinktusi mus. Kodėl? Nes nėra iš ko rinktis daugiau, tai būtų laiptelis next lvl, nepasiekiamas mūsų konkurentams. Tačiau pasiduoti su kozeriais rankose... Tuomet i'm out, negalėsiu padėti projektui kuris pardavė savo idėją, čia atėjusius kokybės ieškoti ir kurti.
     

  5. Patinka
    Carlos_Mikha sureagavo į John_Juske tarp Sukurk savo svajonių namą!   
    Anketos šablonas dalyviams,

    Konkursas vyks iki 2016.09.01​

     

    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: John_Juske

    • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:550 000 eurų

    • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:2 dienas

    • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:

     



  6. Patinka
    Carlos_Mikha gavo reakcijąMarke_Nuliova tarp Tavo_Velnias pirmi avatarai   
    Sakai pirmi avatarai? Tikrai čia ne tavo, gali nemeluot, manau jei tavo būtų, tai ir būtų parašai gražesni.
  7. Patinka
    Carlos_Mikha gavo reakcijąM'Blooperis tarp Vakaro mašinų meet'as [2]   
    Jo muzika, galėjiai ir geresnė, o su montavimo.. Nelabai mokinkis , biški dar lagina mačiau. Šiaip tai neblogai, maladėc, kad kažka darai
  8. Patinka
    Carlos_Mikha sureagavo į Danillo_Karpiz tarp karpio avatarai   
    neturejau ka veikti, isijungiau photoshopa, po kurio laiko padariau paprastus avatarus. nezinau koki dydi jus dazniausiai naudojat, padariau pagal save.

    komentaruose pasakykit kokio dydzio daryti, tematika pasiulykit, jei patiko palaikinkit aciu

     

           

     

            

     

            

     

    komentaruose jei ka ateityje bus nauju

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.