Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Carlos_Mikha

Neaktyvus

  • 0

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  1. Aš supratau, kad tu laukei iš kažko „mute“, kad tik parašytum papeikimą, pasikartojai du kartus vip chat'e, žmonėms nepatiko, siuntinėjo tavę, todėl ir uždėjau tau mute, beviltiškas atvejus mano manymu, nes tai darei tyčia.
  2. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Tutukas_Cvr 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Sontex_Hujontex 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Flood. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/6lbuUvk 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/6lbuUvk
  3. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Tutukas_Cvr 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Mantas_Svastikas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmažodžiai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  4. Visai neblogi avatarai, bet galbūt galėtum tokio stiliaus kaip mano dabartinis sukurti?
  5. Nu tikėkimęs, kad ES atėjo čia su daugiau motyvacijos nei turėjo ankščiau, sveikas atvykęs.
  6. Bent man tai nelabai patiko, sėkmės tobulėjant.
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tutukas_Cvr
  8. Vsio panetna kodėl čia tas nickas kopijuotas
  9. Anketų šablonai: Šablonas skirtas pasidalinti savo grafikos darbais vieną kartą: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tutukas_Cvr 2. Kokio tipo darbais dalinsitės? (Parašai, avatarai ar kt.): Parašas 3. Jūsų atlikti grafikos darbai? (jei turite labai daug geriau kelkite į spoilerį nei visus tiesiai į temą): Apačioje. 4. Trumpas komentaras apie darbus (kiek laiko užėmė, ar seniai užsiimi GFX kūrimu ar kt.): Įvertinkite tiesiog, taksistų darbelis užtruko apie 20 minučių.
  10. Atsiprašau, kad komentuoju bet žaidėjas turi tau pasiūlyti jas pirkti per komandą, o ne taip paprastai atiduoti pinigus. Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  11. Man ir tas pats būdavo Pažymėk kaip čia žymi, ir turėtu susitvarkyti.
  12. Žiauriai gražios modifikacijos, dėkui prigriebsiu.
  13. Tipo būtina 64bit? O jeigu ant 32 bitų atsisiūsčiau\?

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.