Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Tony_Bet

Neaktyvus

  • 111

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Tony_Bet

  • Gimtadienis 1998.02.02

Paskutiniai profilio lankytojai

1.151 profilio peržiūros
  1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tony_Bet Kokios modifikacijos ieškote: Sound pack; kokio gero. Rimto enb kuris tikrai veiktu. Ir texturų. Modifikacijos vaizdinė medžiaga (nebūtina): -- Jūsų kompiuteris LOW/MEDIUM/HIGH (nebūtina): Medium
  2. Labai gražūs avatarai, sekmės toliau, moki nustebinti. Beje jai gali ikelk kazka su gymu
  3. Tema galite rakinti, pavadinimas susigalvojom patys. Dėkoju už jūsų pasiūlymus. P.S Rage tavo visai toks neblogas.
  4. Sveiki visi. Taigi kaip iš temos pavadinimo pastebėjote kreipiuosi į jus visus jog padėtumėte man sugalvoti CS:GO žaidimo clan pavadinima. Norėčiau originaliu bei normaliu minčiu. Kad nebūtu pokiu (NoobGaming) ar panašiai. Taigi laukiu visu atsakymų. Dėl geriausio sugalvoto clan pavadinimo susieksiu su jumis per asmenine žinute forume ir susitarsime dėl atlygio.
  5. Na ka didžiausi sveikinimai iš mano pusės. Taigi laikykis, sekmės pareiguose, bei labai tikiuosi jog nebūsi toks direktorius kaip praeitasis. Dar karta sakmės.
  6. Sveikinimai naujajam direktoriui, laikyk firma tvirtai, nenusileisk gaujiniams. Sekmės.
  7. Pritariu šimtu procentu. Nes jau ne viena karta norėjau savo statistika pažiūrėti.
  8. Problemos čia jau yra ne mano. Prašau užpildyti unban anketa, o neiti ir verkti. Jai turi tuos savo įrodymus pildyk unban. Ir apsiramink su tais nubas pats ne ka geresnis.
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Bet • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : The_Prolis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/8-V4wrS7Uy0
  10. Tikrai didelis už. Nes kiek nueini su draugais pasišaudyti su Deagle tai visada atsiranda visokių nevykelių kurie su Deagle nemoka ir šaudo su AK/M4. Ir tai manau jau ne viena dm'eri supykdė.
  11. ANAUJINIMAS #3 Štai dar keli paprasti avatarai. Patiko ir nori daugiau? Žinai ka paspausti.
  12. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tony_Bet ◘ Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): Pavadinimas: Savanna. Tune dežė turi būti uždėta. ◘ Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: Siūlom iki 60k ◘ Papildoma informacija: Gražus tune.
  13. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Tony_Bet 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Einoras_Mike 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Flood 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/perziura/778ac86ae1bd1b7aff3bcdbdf0f814db755.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://www.part.lt/perziura/bf0404571a5c5ea9e407f75cdfab01af641.png
  14. Sveikas, man tai pat malonu susipažinti
  15. Gražūs visai tokie, bet gal žinai kokius tiksliai skinus pakeičia originalius GTA.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.