Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Eimantas_Otero

Neaktyvus

  • 280

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 2

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Visi Eimantas_Otero pranešimai

  1. l&a temą, problemos išspręstos, dėl pirmosios padėjo James_Verona, pasirodo tikrai buvo dėl timecyc ir jo pašalinimas, pakeitimas kitu, išsprendė šią problemą. Su juo buvo kątik atsiskaityta kaip ir žadėjau, 20.000€ suma. Antrąją teko spręstis pačiam, ieškoti kito snow modo, bet problema jau taip pat išspręsta. RAKINTI.
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eimantas_Otero2. Kiek tune dėžių parduosite: 400vnt.3. Kiek norėtumėte gauti už vieną tune dėžę: 18k 17k4. Nuotrauka su įrodymu, kad turite tune dėžių (/tdeze): Tingiu daryt ir kelt.5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Kreiptis į AŽ/serveryje/komentaruose temoje.
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eimantas_Otero2. Kiek skin dėžių parduosite: 95vnt.3. Kiek norėtumėte gauti už vieną skin dėžę: 28k 27k4. Nuotrauka su įrodymu, kad turite skin dėžių (/sdeze): Tingiu daryt ir kelt.5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Kreiptis į AŽ/serveryje/komentaruose temoje.
  4. Koks kūrėjas ką fotkino ? Čia jokių žvaigždžių aplamai neturi būt, turėtų būt tuščias dangus, kaip ir sakiau jeigu protingo nieko pasakyt negalit, kas suteiktų naudingos informacijos ir sprendimą, net nerašykit čia.
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Eimantas_Otero 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): SAMP 3. Problema (apibūdinkite problemą): • Apačioj pateiksiu nuotrauką, kurioje matysis pagrindinė kilusi problema. Atkreipkit dėmesį į dangų, kuris visas nuėjęs kažkokiais interesnais taškeliais, kurie dar ir buginasi nenormaliai. NE ČIA NĖRA BUGOVAS ŽVAIGŽDIŲ MODAS, žaidimas vos ne plikas dabar, nėra modifikacijų jame beveik. Kas neturit ko pasakyt naudingo, o ateinat sakyt "trink modus po vieną kol išsitaisys" galit maut iš čia iškart, net nekreipsiu dėmesio į tokius komentarus, jei jau tr
  6. @Rokas, norėtume išgirsti tavo balsą, nuosprendį šiuo klausimu, nes kolkas ~90% žmonių pasisako už šio pasiūlymo įgyvendinimui.
  7. Ačiū. Galima rakinti, nebent dar tie likę klausimai apie tekstūrinimą ir baldų judinimą pagal koordinates.
  8. Viską sumetu į spoilerį (sąrašas ilgas): Prašom, sumečiau visus, mažos detalės, tam kad užpildyt tuščias vietas. Tikiuos bent peržiūrėta bus, nes sąrašas yra ilgas. Padariau, kad spoileris rodytų eilučių ilgį, 79 objektai, esu tikras, kad kaikurie iš jų serveryje ir taip yra, bet galbūt darbų mappuose. Padariau ko prašytas - konkretūs baldai surašyti.
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eimantas_Otero • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, pasiūlysiu turbūt beviltiškiausią dalyką ir 80% iš jūsų jis atrodys net nereikalingas, nes kaam gi jums, gi gaujos svarbiau ane, dm is life. Žodžiu, beviltiškas jis todėl, kad esu įsitikinęs, jog niekas neapsiims viso šito daryt. Tai va, siūlau praplėsti baldų pasirinkimą ir ištaisyti dabar esančias klaidas baldų parduotuvėje kai yra susibuginę kaikurie objektai ten, pvz beisbolo lazda. Šiuo metu baldų pasirinkimas yra gerokai mažesnis, nei galėtų būti. Spėju, kad sulauksiu "statykit iš
  10. HQ skinai ant SA sucks Skinai matyti daug kartų jau, nieko naujo... Būtų smagu pamatyt įvairovės ir kažko naujo čia.
  11. Ayyy, sveiki, senai rodžiausi, radau keletą senai rastų skinpackų, kurie afigienai sueis jeigu žaisit RP, nuotraukas įmesiu tik kelias, iš viso skinų yra - 198, tikiuosi tokio kiekio užteks, kad išsirinkti geriausius Nepagailėkit teigiamos reakcijos, as always, tai paskatins mane įkelti daugiau modifikacijų čia Iki susimatymo, gero naudojimo. atsisiuntimo nuorodos: • http://www.mediafire.com/file/k1bk2cbc7dcmbse/4.13.2016__Breadmane.zip • http://www.mediafire.com/file/1nicr46n94wlpw2/Breadmane_s_skins.zip • http://www.mediafire.com/file/ya9kyt0ynaddcf8/B
  12. Ištrink skinų modifikacijas, nes vienos iš jų nekrauna ir gauni šitą warningą.
  13. Modpacko be žiemos ar šaltesnio tiesiog meto dar kolkas nereikėtų tikėtis.
  14. ///// GMC Vandura 1500 keičia: Burrito atsisiuntimas: http://j.gs/9YBA
  15. Jeigu tik būsiu tuo metu prie kompiuterio, parašysiu.
  16. Pabandysiu. basically, problema va tokia lygiai kaip šitam video (praskipinkit iki 1:30 bent), pastringa žaidimas, garsas eina - vaizdas pakibęs. Antivirusinę naudoju ne bitdefender'į, be to bandžiau jau ir atjungt prieš jungiantis į žaidimą, nepadeda.
  17. i5-2400 ; 8gb ; gtx 980. CPU usage daugiau 34% nekyla pajungus žaidimą. Internetas šviesolaidis, stabiliai turiu 100Mbps, todėl interneto kaltint irgi negaliu. Žaidimas tiesiog užsifreezina ir taip, kartais tenka Task Manager panaudot, kad nukillint PUBG, o kartais tiesiog kaip SAMP'o crashą išmeta ir duoda pasirinkimą nusiųst pranešimą dev'ams dėl crasho. Jau pastebėjau, kad 2-6min. žaidimo (po to kai paleidžiamas matchas) žaidimas tiesiog užsifreezina ir viskas. Garsai lieka, užstringa pats ekranas ir vsio. 10. 10 windowsai.
  18. Nuramins jei pasakysiu, kad su internetu problemų nėra ? Būtų su internetu, žaidimas necrashintų. Čia tutorialas jeigu su network kažkas negerai, ne prie ko.
  19. Pagalbos prašymo atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Eimantas_Otero 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): PUBG 3. Problema (apibūdinkite problemą): Nu zjbs nusipirkau PUBG, galvojau padaužyt galėsiu iškart eit normaliai, tai ne trumpina jam kažkas. Žodžiu problema net neįsivaizduoju kame, driveriai naujausi, velka viskas normaliai, 80fps yra, bet nu kažkas negerai ir viskas jam. 2-4min ir užfreezina žaidimą, daryk ką nori. Ir very low settingai išbandyti, niekas nepadeda... Žaidimas SSD sėdi tai tikrai viską loadina normaliai. Jeigu padėsit susitvarkyt - 50k pravedu iškart
  20. Čia toli gražu nėra modpackas, čia tik SRT3 tekstūros (keičia visas tekstūras į HD), dar ką jos gali (tik jei pasirenkama) įrašyti, yra HD skinai. Gana klaidingas pavadinimas edit: ok pakeitė pavadinimą temos, nebegaliu prisikabint
  21. Pridėsiu dabar pastebėjimą - laikiau teises serveryje ir kadangi iškelia į kitą pasaulį, dingo visos mašinos. Važiavau su ENB turėdamas ~150fps visuose kaimuose nepaisant to, kad primappinta visur yra daug, tai dar kartą parodo, kad lagą tikrai serveryje ne mapp darbai kelia, o didelis automobilių kiekis. Įgyvendinus pasiūlymą ir pamažinus darbinių skaičių, ženkliai pamažinant VM mašinas, liktų nedidelis kiekis, o tai reikštų mažiau lago bei sklandesnį žaidimą visiems. Na taip, 150fps nebūtų, bet būtų 80-90fps dėl viso kito transporto (žaidėjų naudojamo)
  22. Tai jeigu tikrovės nori, prašau, eik į RP projektus, ten tos tikrovės bus. Kalbėti apie tikrovę žaidžiant GRP projektuose, nebesvaikit jūs taip gal nu Čia laikui prastumt visi ateina, o ne kažkokios realybės pamatyt... O kai sklandžiam laiko leidimui trukdo tokie dalykai kaip ryškiai per didelis transporto kiekis vienoje vietoje, žmonės pradeda ieškoti alternatyvų, t.y. kitų serverių. Keliam kiek galim šitą temą, kad atsižvelgtų administracija, nes kitaip nieko nebus.
  23. Aiškiai parašiau, kad su geru pc esu, užmiesty turiu 200-300fps ir pvz dillimore kaime krenta iki 60fps, apie silpnesnių pc turėtojus net baisu pagalvot.
  24. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eimantas_Otero • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Temos pavadinimas ir taip aiškiai labai kalba, bet siūlau mažinti, MAŽINTI kiekius transporto, skirto darbams. Ypač policijai bei mechanikams. Tas miestelis yra tragedija, jeigu ten su nemodintu SA:MP galima nuo 200fps krist iki 60fps, apie būvimą su modais net nebekalbu. Be to reikia prisiminti, kad serveryje ne visi žaidžia su gerais kompiuteriais, apie juos nežinau kaip, bet spėju visai strigti viskas pradeda. Nežinau kam yra tiek daug automobilių, nes iš visų jų, naudojamos būna max 10... Padarykit kaip

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.