Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Gabija_Waldorff

Neaktyvus

  • 14

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Nelabai ką suprantu čia ,bet iš komentarų sprendžiu kad čia tikrai gerai pavarei.
  2. Labas , nematau anketos šablono . O pats driftas kaip jūs jį vadinat visai nieko.
  3. * Darbas: Avataras * Dydis (pikseliais): Standartinis. * Jūsų paveikslėlis (būtina, praleisime darbą): * Ką užrašyti (tekstas/sub-tekstas): Gabija_Waldorff * Išsaugoti .PSD failą?: Nežinau ką reiškia. * Kiek duosite „Patinka“ už darbą?: Kiek reikės * Ar paspaudėte „Patinka“ ant pagrindinio puslapio?: Taip * Detalesnė informacija apie darbą (ką norite jame matyti ir pan.): Norėčiau kažką panašau gauti.
  4. Labas , malonu susipažinti. Linkiu didžiausios sekmės žaidime.
  5. Sveikas atvykęs , sekmės žaidime. Malonu susipažinti.
  6. Nufilmavai , kad "čytinau" , pričiom man daryt nuotraukas ? Tu mane užblokavai ir dar man daryt nuotraukas ? Aš normaliai žaidžiu serveryje , tu vpš manę daužai su gaisrinės mašina , dėl to ir pradėjo labiau lagint , nepagalvojai ? Nepagalvojai , nes pingo ir nenufilmavai . Ačiū už supratimą. Reikėjo bent akį užmest , pats būtum supratęs.
  7. Kiekvienoj vietoj važinėdama man vis darytis nuotraukas ? Bent pingą mano pažiūrėjai ? Ar tik banint svarbu?
  8. Ne kartą taip buvo padarytą - nekartą prašiau , visada padėdavo , iki tol kol laikiausi teises ir išmetė iš servo už pingą , tada išvis nerodydavo nei mašinų nei ko , iš kur man reikėjo žinot ,kad gali už , tai banint ,kad man yra ping'as? Nufilmuotą nėra , o kodėl man reikėtų daryti visokias nuotraukas ar vaizdo įrašus?
  9. Atleisti? Už ką? Už , tai , kad tiesa ? Ir už , tai kad nėra nufilmuoto mano pingo?
  10. Labas , kadangi esu šito video kaip ir pagrindinė veikėja , todėl pasakau ,kad , tai yra lag'as , mane visada mėtydavo už ping'ą prašydavau ,kad adminai manę padarytų /kill , todėl man nekrovė objektų , o pas tavę vaizdo įrašę nėra nufilmuotas mano pingas.
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gabija_Waldorf • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Steewart_Wisbey • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimą • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Žodžiu mane labai dažnai išmesdavo už pingą , Ir važinėjau su mašina į mane trenkėsi kažkokia mašina ir tada pakilo laginimas .

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.