Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Darius Piktas

Neaktyvus

  • 58

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Darius Piktas

  1.  

    Šie metai bus kiek neįprasti ir kaip keista juos praleisiu ne su savo artimaisiais ir šeimos nariai, kitaip sakant praleisiu su savo antrąją šeima - draugais, panelėm. Na ir kaip manau visi švenčia naujuosius metus - atsigersim, 00:00 iššausim šampano butelukų ir eisim į lauką sutikti naujuosius 2016 metų bei papiškinti bombeškių

    P.S. Kilo klausimas kaip tu tuos prizus įteiksi žaidėjams, kaip neveikia tavo GTA? :D Viskas sutvarkoma papiešk pm patvarkysim per TW.

     

    Gerai kad paklausiai, prizas bus įteiktas ne per mano IP adresą suprantamai ne per mano kompa. GTA Bandžiau visaip tvarkyti bei ne aš vienas, beprasmišką jau ir rankas nuleidau.

  2. Sveiki GreenSide žaidėjai taigi konkursa kuriu nes savo GTA susigadinau ir nesusitvarko man niekaip,

    prizas bus dosnus o konkursas lengvas, viska ką jums reikia parašyt yra kaip jus atšvesit naujius metus?

    Gereusiei parašiusiems atitiks prizai kurie yra toki:

     

    2.000.000 M GreenSide Valiuta - Pinigus laimės kartu su mašina

    Mašinos; Turismo, Slamvan - Mašinas laimės kartu su pinigais

    Tuningu dežęs vertes 7.500 kreditų (Aš jums tune uždėsiu už tuos visus kreditus.) - Šita priza padalinsiu per 4 laimėtojus tai kiek vienas gaus

    1875 kreditu vertes tuningu dežes kurias aš uždesiu nes aš juos turiu pas save.

     

    Trukme iki penktadienio kitos savaites

     

     

     

    +Rep auka nebusiu bet jei nepagailesit būtų gerai ;)

  3. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Darius Piktas

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą

     

    Kilometražas pradėkim nuo to. Kilometražas yra transporto priemonės nuvažiuotas nuotolis kilometrais.

     

    Kilometražo kontraktas išgirstant manau daug kam gali susidėstyti apie ką įdėją bus.

    Mūsų projekte GreenSide kelti kilometraža transportams tikrai užtrunka laiko kas aktyvesni už kitus ir neturintiems veiklos pasisiulyti gali žaidėjai pakelti kilometraža kitiems projekto žaidėjams, vistiek kuo didesnis kilometražas tuo daugiau būs transportas vertas. Kontrakto įdėją yra kad niekas neliktu apgauti ir būtų komanda transporto savininkui tarkim /kmkontraktas (Išmes lentele pasirinkti transporta kuri nori kad pakeltu) Vardas Pavardė (Asmens kuris kels kilometraža) Ir sumą žaidėjas gaus už kiek viena pilna kilometra nuvažiaves su žaidėjo transportų.

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?

     

    Kilometražo kelimas pasidarys pelningesnis darbas ir išvengsim visokiu apgayvstčių, kas iš žaidėjų nori gero kilometražo ant savo transproto gales užsisakyti būtent kad kažkas jiem užkeltu už tam tikra suma.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

  4. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime

    Darius Piktas

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą

     

    Mano pasiūlymas toks;

     

    Fūristai, tolimų kelių reiso vairuotojai. Pats esu fūristas šiuo metu ir tikrai pastebėjau kad tiek man elektra ir tiek alkis tikrai greit pradingsta kaip tolimus reisus važiuoti tenka. Maistas yra apribotas o iš darbo pelno tikrai fūristai nori kuo daugiau ir mum sustoti į Picerija ar Kioska, kviesti Picerininka, arba teršti miesta kad pasikrauti elektros arba Mechanikų specialybes žmogu kviesti tikrai nėra laiko, nes vien kiek sugaišim laiko jų laukdami, tą laika galėtume kroviniam skirti kurie išmetiti po visa San Andreas žemelapi, įmanoma ir susidurti su tokia bėda kad nėra nei tos nei tos specialybes žmonių o Administracija vergu padės... Vienu žodžių įdėją yra tokai kad mūsų šaunusis tėvas galėtu prie pat pasikrovimo padaryti maža "Eco Degaline". Eco Degaline, šioj degalinej galėtu didelios mašinos kaip fūros bei mažos mašinos kaip lengvos dėl patogumo kitiems žaidėjams pasikrauti elektros, aiškų greičiau negu įprasta. Grįžtam prie alkio, įdėją yra tokia dar kad prie to pačio būtų toj degalinėj nusipirkti Baguetta, Karštą Sumuštini, HotDogą ir taip alki numalšinti, vis vien patogu fūristams ir žaidėjams  nes dabar su fūra važiuoti į miestelius į picerija ar į kioskus toli gražu nuo pakeliuj ir taip mum degina labai laika.

     

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?

     

    Patobūlinsim fūristų darba, nauda iš to nėra vien tik fūristam bet ir paprastiem žaidėjam kas manau tikrai praverstu ^_^ . O kas gi visvien turi laiko į picerijas nuvažiuoti prašom ir to. Nes kiek žiuriu kviečiant picerininkus jie atvežiuoją po 20 minučių, ir per 15 minučių iškvietima paįama.

     

    Prašome tobulinti šią įdėją, argumentuoti už ir prieš, viskas gali tobulėti čia! :P 

     

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

  5. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:

    Darius Piktas

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

     

    Pasiūlymas skamba taip;

     

    Mechanikai, ah niekur tokio darbo nemates kaip čia kaip jie turi tiek veiklos. Bet turiu pasiūlyma dėl dar vieno atnaujinimo Mechanikam! Manau daugumam buvo šis įvykis, kad važuojant per neatįdumą arba per kažką ar kažkaip transportas įkrenta jūsų į vandeni ir pradingsta. Pasiūlymas toks. Būtų galima isškviesti žaidėja su mechaniko specialybe kuris su savo transportu "TowTruck" galėtu ta transporta ištraukti iš vandens už kuri pati sistema duotų pinigu bei pats žaidėjas turėtu sumokėti kad ištempti ją pagal transporto modeli. Esmė dar kad Mechanikas turės 50 % (Pagal jūs gali čia būt) kad ją ištrauks, ištraukiant mašina atsiras tam tikroj vietoj o nepavykstant ištraukti jinai pradings (Daužtumo +1).

     

    - Prašau jūsų atvirai diskutuoti apie šįą įdėją, viskas gali tobuleti ir viska galima pakeisti!

     

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:

     Išlaikyti mus unikaliausius, bei duos Mechanikam darbo  ^_^

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

  6. ne nu bet kas tu per zmogus sakau kad netycia parasiau sako nebuna tokiu situoaciju netycia pakartojau jau pzz mute tai reikejo ispeti bent kad mute desi ar pns. nu krc geriau kad butu maziau tokiu adminu kaip tu :)

    Na supranti, dabar tai sakyti kad atrodyti geras prieš prižiūrėtoja kuris tikrins irgi nelabai, galėjai ten ir tada parašyt.

  7. nu blem vienam tokiam ciuvui buvau parases ir netycia tau pakratojau nes greti rasiau o tu iskarto mute pzz adminas dar skaitosi..

    Prašome būti atidesniam. Ir manau tikrai tokiu situacijų apie kokias čia dabar šneki tikrai nebūna, įmečiau mūsų dialoga dar (Įsižiūrėkit į laikus, viskas sutampa). Nesimato kad būtum atsiprašes ar pasakias "Oi ne tam" ar "Srry netyčia, ne tau". Galėjai pranešt.

  8. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Darius Piktas


    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lietuvis Drag


    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Vyko Eventas, parodysiu įrodymuose. Baudžiamas asmuo trugde eventuj šaudydamas


    į dalyvius, per /pzu nufilmavau ir aiškiai matosi kaip šaudo į dalyvius. Pats asmuo dalyvavo evente tik papraše išeit


    iš jo ir po kiek laiko pamatem kad kulkos skrėja į mus ir va pagavom.


     


    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :


     


    Įrodymai kaip šaudo į dalyvius


     



     


    Įrodymai apie eventa, paskelbimas, pabaiga, pranešimas apie trugdyma.


     


    http://imgur.com/a/pgKud

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.