Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

OwenUlinshy`

Neaktyvus

  • 6

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    OwenUlinshy` sureagavo į Dwayne Bond tarp Dwayne_Bond Šioks toks blogas.   
    Sveiki visi,kurie skaitote,šiokį tokį mano pasisakymą apie save. Čia daug papasakosiu apie savo senus laikus,bei pirmuosius žingsnius Greenside.lt serveryje,smagaus skaitymo.

    ROUND 1 - Mano SA-MP Karjera.

    SA-MP žaidimą nepatikėsite bet žaidžiu nuo 10 metų.Ir dabar galvojate,ką tokio amžiaus pilietis, galėjo nuveikti SA-MP žaidime. Turėdamas tiek metų,galvojau surasti kuo geresnį serverį,ieškojau kokybės o ne kiekybės. Tad mano pirmasis serveris buvo ''Free-roam'' ar kaip ten. Su draugais tiesiog lakstydavom,po sumappintais tramplynais,kurdavom savo gaujas,mėgomes žaidimu. Tačiau pažaidė 1-2 mėnesius tokio tipo serveryje,nusprendėme judėti į priekį,nes populiarus tapo RP-GRP serveriai. Pirmasis tokio tipo serveris buvo ''Real life'' pavadinimu serveris. Ten žaidžiau apie 4-5 mėnesius nieko gero nepasiekiau,tiesiog žaidžiau su draugais,bet nutiko baisus dalykas '' WIPE '' ,kas nežinote kas tai yra tai ''WIPE'' - Restartas visko xp patirties,pinigų,verslų,transporto,ir kt. Po šio dalyko viso išėjo iš serverio,nežinau ar jis dar gyvuoja bet nesvarbu. Antrasis mano serveris buvo '' Lietuvos Realus Gyvenimas '' išverčiau taip,kad nereklamuot . O čia buvo linksma, nors žaidė 30-40 žmonių,bet vistiek sukūrdavom visko,buvo labai linksma,tokie dalykai kaip vestuvės,atrakcionai ir t.t Šiame serveryje pas Rimą,pasiekiau Taksi direktorių būdamas vos 12 metų. Tada nebuvo tokių dalykų kaip ''Teamspeak'' buvo skambutis per žaidimą /ans,/bai. Pareigose išbuvau 4-5 mėnesius neįtikėtina ar ne ? Tokio amžiaus sugebėjau tiek išbūti ir negauti nusiskundimų. Palikęs postą nebeliko noro žaisti SA-MP žaidimo,tad nuo 2013 metų (kada jau man buvo 13) nustojau žaisti SA-MP,pradėjau žaisti kitus žaidimus,grįžimas prie Counter-Strike,veliau CS:GO išpopuliarėjimas.

    ROUND 2 - Vardas_Pavardė 

    V_P anksčiau buvo labai sunku susigalvoti,bet anksčiau niekas į juos nežiūrėdavo,pamenu mano pirmasis '' nickas ''  buvo Petriukas_Magija , nežinau tiesiog kas šovė į galvą su tokių ir lošiau.Veliau žaisdamas kitur,pradėjau imti ''Bond'' pavardę,nes viename iš projektų buvo  toks Augustinas_Bond,kuris buvo labai šaunus vyrukas,visiems padėdavo,buvo puikus direktorius,veliau globalus moderatorius, o veliau gavo ir savininko pareigas, jis buvo kaip mano SA-MP autoritetas todėl veliau buvau Kamtau_Bond,Simas_Bond,Eisve_Bond, ir dabar Dwayne_Bond. Dwayne_Bond iš kur tokį nicką gavau ar sugalvojau ? Visi atėję manęs klausė Dwayne, stobal jau nuripinai vardą iš vokiečio kuris lošia kituose kaimeliuose, žmonės,koks dar vokietis,kas tie žmones aš nežinau iš vis to projekto,net nelošęs ten. Dwayne - pasiėmiau vardą iš žinomo krepšininko Dwayn'Wade kadangi pats žaidžiu krepšinį ir domiuosi tad pasiėmiau jo vardą,šiaip būtų mano nickas Dwayne_Wade,bet toks jau buvo užimtas,tad pasiėmiau Bond pavardę.

    ROUND 3 - Darbai Greenside.lt serveryje.

    Iš kur sužinojau apie GreenSide.lt projektą, o iš Supergames, nes Rokas ir Aivaras,nelabai platino savo projektą,tad šį projektą galima buvo išgirsti tik iš ten. Pirmieji įspūdžiai,vos turėdamas 3'000 xp, užpildžiau į ''DPD kurjerius'',tuometinė valdžia buvo Deivis_Deividukas ir jo vergas Paulius_Cfg. Įspūdžiai iš darbo '' wowowowowo ''. Deivis_Deividukas - Geriausias mano turėtas direktorius,per visą mano SA-MP karjėrą tik taip galiu jį įvardinti. Atrodo iš paprastų geltonų ''busiukų'' jis sukūrdavo visko, buvo visada linskma,vakarais kanale susirinkdavo daug žmonių,kalbėdavom, juokavom. Kitas mano kelias buvo GSPD firmą, utiutiutu. Egidijus_Keža, aš nežinau visi jį pažinojo, o aš ne, todėl norėjosi susižinoti apie jį,kas jis toks. Pasirodo jis tikras šaunuolis,kuris dėl savo firmos visada stengėsi,yra pavyzdingas direktorius. Paskutinis turėtas direktorius Mister_Crime. Labai sunkias užduotis duoda,atsiminsiu aš tave Irgi labai puikus direktorius,labai patiko jo vedamos treniruotės,jo indėlis į direktoriaus postą,bei darbą,visada buvo linksmas,kartais buvo ir piktas,tačiau tai laikinai,

    ROUND 4 - Pirmasis 100'000 patirties.

    Jokiame serveryje nebuvau pasiekęs 100k patirties tai pirmasis serveris kur tiek pasiekiau. Pasiektas ilgai lauktas pasiekimas -


    ROUND 5 - Paskutinis serveris ?

    Taip,Greenside yra paskutinis mano serveris,jai netyčia žlugtu greenside baigčiau savo sa-mp karjerą visam laikui. Kodėl? O gi todėl,kad nematau toliau prasmės kitur žaisti,nes nebus pakaitinio serverio Greensidui, neprilygs,mapais,sistemomis ir kt. Net jai čia bus ir tokia krizė,kad žais po 20-30 žmonių vistiek žaisiu,nes manau tikrai yra vilties Greenside.lt serveriui pasiekti neregėtas aukštumas 150-250 žaidėjų kiekviena dieną,tad visada liksiu su Greenside.

    ROUND 6 - Tolimesni planai Greenside,ir mano era joje. 

    Viską pradėjau nuo to,kad parašiau anketa į DPD direktorių,tada Taksi užimtos tikrai neprastos vietos. Tos 2-3 vietos daug kam nieko nereiškia, o man reiškia dar didesne motyvacija siekti kažko,kad vis dėl to aš galiu tik kažko neužteko ir kitą kartą bandysiu labiau. Veliau užpildžiau į nuolatine komandą,ten nepavyko. Tačiau vistiek sieksiu,nes aš nenuleidžiu rankų ir manau ateityje viskas pavyks.

    ROUND 7 - Gerbiamų žaidėjų sąrašas.

    Aivaras,Rokas - Neišskiriami žmones,kaip du vandens lašai,deda vienodas pastangas dėl savo projekto,viską daro tik žmonių labui,geriausi žmonės.

    Marko_Escobar - HaxBall tėvas, tiesiog profas. Geriausias Direktorių prižiūrėtojas,nors ir nesuteikęs man šanso direktoriaut,bet tikiuosi ateityje padėsi ane ?

    Deivis_Deividukas - Leivis'Leividukas,mano autoritetas, labai linksmas žmogus,draugiškas. Visada paskaldo gerų prikolų,minecrafteris,geriausias mano direktorius !

    Tadas_Chill - CP Dievas, visada tik laimi juos,reikia sukūrti sistemą kad eitu lošti be jo , labai draugiškas ir linksmas (RUDUO,RUDUO).

    Gruzinas_Sampo - Video meistras, po ARVYDO ( neįsižeisk verta dar kur tobulėti ). Maladėc žmogutis niekada nepalieka bėdoje,visada padeda,šaunuolę.

    Cristiano_Capelli - AIM,CBUGERIS,BAN ŠITĄ,NEPALEIDŽIA IŠ HP. Kileriukų kūrėjas,suteikė šansą pabūt su jais, labai maladėc,prikolina visada. Turi labai gerų draugų Aomine_Daiki,Pro_Deivis.

    Edgaras_Mix - Mano haxball sesė, visada grybauja :DD, juokauju maladėc labai,visada net ir sunkioje situacijoje pajuokauja gerbiu šitą pacaną,nors visada stumia ant ''policininkų'' bet vistiek maladėc

    Vidas_Asas - vooo, šitas tai šaunuolis neturėdamas VIP/Admin pareigų vistiek visada padeda,tikrai vertas direktoriaus tiek žaidžia ir negauna, reikėtų tik daugiau Mariui prasiųst ir viskas

    Paulius_CFG - MR.BANAS,sveikas kaip banas? Geriausias pavaduotojas, donaiteris, verksnys. Ne šiaip maladėc,ukmergietė.

    Matthew_Bennet - Kažkada senai,senai ant jo stumiau ir gavau mutės, kad jis blogas event rengėjas,wtf ką aš tada sau galvojau ?. Geriausias event rengėjas,negaili savo laiko visada sukuria kokybiškus renginius maladėc.

    Arma_Speed - Linksmas,draugiškas, visada padeda,linkėjimai Molėtui !

    Nico_Morreti - nindzė,pro aimeris, visada finaluose gaunu prieš jį, kitą kartą pajungsiu ir nelaimėsi. Tikrai geras mehcanikų direktorius buvo.

    Žukas - Peilis, kitaip nepavadinsi visada visus pjausto, vairuotojas 3000

    Aurimas_Next - Pagetina visada kai koks veiksmas vyksta, geras žmogus, draugiškas, šaudyt vpš nemoka.

    Rytis_Bit - best globalas,'this is spartaaaaaaaaa'' kūrėjas,irgi maladėc labai.

    Laukinis_Julius - Mano padėjėjas visada padeda pabėgti nuo '' policininku '', draugiškas, tik kartais pašaudo bet nk.

    Teddy_Wudson - op,op,op maladėc,antras tadas tik pamato '' ruduo,ruduo,krenta lapai auksiniai '', kileriukas maladėc,draugiškas.

    Jeremy_Warning - ''geliu viva vitchy'' sv, gaujinis ale, maladėc, irgi.

    Terry_Black - *cenzūra*

    Arvydas_Katkus - MR.Video,puikus video kūrėjas,šaunus event rengėjas,sorry už ta knifinimą, tikuosi bano negausiu

    MR_CRIME - FURU DRK,šaunuolis,sunkias užduoti duoda,ot koks

    Rolling_Paul - o sv, haxball favorite, finalistas mana, gausi malkų pamatysi.

    Akimirkos iš GREENSIDE.LT





    Daugiau akimirkų -  http://imgur.com/a/r8bOe


     
  2. Patinka
    OwenUlinshy` sureagavo į Mantas tarp Unban Owen Ulinshy   
    Žaidėjas atblokuotas.
  3. Patinka
    OwenUlinshy` sureagavo į Darius Piktas tarp Unban Owen Ulinshy   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Owen Ulinshy (Darius Piktas)
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Darius Piktas
    • Už ką buvote užblokuotas ?: Nufilmuojant įrodymus ir tvarkant juos konvertuojant ir t.t vaizdo medžiaga
    susigadino ir pasidarė į garso feiliuką. Įrodymau susigadino ir pildau už ji atsiblokavima. Atsiprašau už nesklandumus tiek jums tiek asmeniškai Owen.
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    http://imgur.com/zu1vEWD

  4. Patinka
    OwenUlinshy` sureagavo į Tomas_Wilson tarp GreenSide.Lt gameplay. Apžvalga.   
  5. Patinka
    OwenUlinshy` sureagavo į Colinas tarp Parašai rimtiems žmonėms   
    Tai ir bėk neįdomus esi.
  6. Patinka
    OwenUlinshy` sureagavo į Stif_More tarp Pasiūlyk serialą.   
    Walking dead ir kai baigsi walking dead tai bus Fear the walking dead, ( pirma pradek ziuret nuo walking dead paprasto)

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.