Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Derrick_West

Neaktyvus

  • 105

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

5.967 profilio peržiūros
  1. Paspauskite ant nuorodos ,noriu pažiūrėti filmą. Ačiū :)) https://www.filmai.in/i2267216

  2. Puiki progra laimėti gerų prizų! :) Konkurso rengėjas jums atsakys į komentarą,jei laimėsite. (Laimėtoja rinks greitu metu)

  3. Nori laimėti puikių prizų ? T.y vienas iš laimėtojų gaus BMW lipdukų ir apyrankę ant riešo. Dar vienas gaus BMW raktų pakabuką. Vienas iš pretendentų gaus BMW kuprinę. Kitas iš prizų BMW begztinis. Ką reikia padaryti? Komentuoti ant video kuris bus apačioje ,bei paspaspausti prenumeruoti kanalą, like video, komentuoti Driftas! Ir bus išrinkti laimėtojai kurie laimės šiuos prizus! Kviečiu visus dalyvauti :)! Apie šį konkursą yra rašoma ir kituose puslapiuose. Peace. SPAUSTI ANT UŽRAŠO (VIDEO)
  4. Šitam video beveik tik perrašo tą ts . Youtubei nėra "begalės" kitų tutorialu ,yr dar keli kurie nepadėjo.
  5. Šablonai: Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Derrick_West 2. Kokios pagalbos jums reikia: Kai bandau pajunkti TeamSpeak programą išmeta lentelę ir nepajungia. 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Paspaudus pajunkti TeamSpeak išmeta tokią lentelę : , bandžiau ir perrašyti ts ir visą kt ,niekas nepadėjo.
  6. Kam kelti kitų kurtus GFX ? Jei mes patys galime nueiti į kitą forumą ir surasti. O jeo kalbant apie juos pačius visi stockai matyti , dydžiai išmakaluoti.
  7. https://www.youtube.com/watch?v=BTZl*cenzūra*iATZs - Galbūt padės , tiksliai nežinau. Bet siūlau daryti tapatį ,pakeisti savo ekrano rezoliuciją , tuomet jei isijungs sampas ten padaryti didesnę ir kompiuterio grafiką sugražinti į buvusią padėti.
  8. ANKETOS ŠABLONAS: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Derrick_West 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Taip. 3. Jūsų išsirinkta daina: Ironvytas - Labas rytas
  9.  keli avatarai krepšinio mėgėjams

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.