Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Mantas_Jasikenas

Neaktyvus

  • 32

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Mantas_Jasikenas pranešimai

  1. gražinsiu tau tą nama ateik 18.00 net ss pasidarysiu aišku už 100k
  2. 1. Nesakiau kad free parduosiu 2. SS kai pasiuliau už 120k tu nenorėjai nekaltas Iš viso trūkstą įrodymų ar kas ten per verslas buvo ar kas?
  3. Taigi ar nori 2000 tik užpildant survey šis survey nėra paprastas jis padeda tyrimui kaip sakant Anketa kad gautum viską Jūsų nick'as žaidime?: Nuotrauka kad padarėte ir užpildėte?: Link: https://www.surveymonkey.com/r/FYXCRHR Pavyzdys; Susimažint savo mastelį http://prntscr.com/93ulzc Parodyti ar užpildėte: http://prntscr.com/93um95 Ir prašau jei nesunku nemeluokite nes tik jūs galite padėti pasauliui žinau kad bus tokių ''Šūstrų'' kurie nesąmones darys bet ir bus normalių jei norite kad pasauliui but geriau prašau užpildykite sąmoningai Prizą gal
  4. Aš, Mantas_Jasikenas noriu laimėti infernusa t.y lošti loterijoje.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė : Mantas_Jasikenas Kokią transporto priemonė parduodate : Sultan FULL TUNE Papildoma informącija : full tune Jūsų norima kainą : 140k kelimas 5k Vaizdo įrašas/nuotrauką :
  6. Jūsų Vardas_Pavardė : Mantas_Jasikenas Verslo kainą, už kurią jį perkate : 310k + Full tune sultanas Norimas verslo pelnas per minutę : nžn 70/min galbut IR PRAŠAU KAD NEBUTU PAPILDIMO PVZ 25PROC NEREIKIA MAN JO
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Jasikenas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Rokis_Turtas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: siūlo kredus nupirktu už mano 100k pamatysite nuotraukose • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  8. Mantas_Jasikenas Taigi visų pirmą man jo reikia nes niekur negyvenu man nesarbu koks tai bustas bet tai yra bustas iš kitų priimu viską net iš šiukšles ne todėl kad aš bomžas bet todėl kad aš moku mandagiai elgtis jei tau kažkas siulo saldainį tu jį paimk bet nevalgyk jo dieną laimingesnę paversi nes jis manys kad tavo yra irgi laiminga taigi ir todėl noriu visai praverstu butukas
  9. Jūsų Vardas_Pavardė : Mantas_Jasikenas Kokią transporto priemonė parduodate : Sultan Papildoma informącija : Full tune graži spalva Jūsų norima kainą : 180k pradžia jei nekils už tiek parduosiu Vaizdo įrašas/nuotrauką :
  10. gal jam čia laggas bet nežinau šjp servo klaida nes pagal jo fotke buvo juoda čj palagino nes man irgi taip buna
  11. čia tai laggas man irgi taip buna ir manau kitiem
  12. Jūsų Vardas_Pavardė : Mantas_Jasikenas Kokios pagalbos jums reikia : čia labiau klausimas bet kiek full tune sultanas su 430rida kainuotu? daugmaž Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : kiek full tune sultanas su 430rida kainuotu?
  13. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Mantas_Jasikenas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Ewan_Russel 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Blogas naudojimas /padmins t.y keiksmai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą:
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Jasikenas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Būtu skype ne TS • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: 1. Niekas nesikįštu į pokalbius 2. Žmonės kurie turi laptopus o ne microfonus gali komunikuotis per skypą. 3. Nebūtu jokių pass. Kaip viskas eitu: Žodžių patenki į kažką ir sako pasakyk skype pasakai skype priima tave į grupę {sukurtą} pvž Surenos ir kada reikės visi pasikalbės ir nebebus trugdžiu • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią ta

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.