Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Lebro_Giovanni

Neaktyvus

  • 43

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Lebro_Giovanni pranešimai

  1. Sveikas, mazuli

    1. Rodyti senesnius komentarus  1 komentarai
    2. Lebro_Giovanni
    3. Callidi
    4. Lebro_Giovanni

      Lebro_Giovanni

      Dabar su pazistamu sukurem factiona Heathens MC, tai baikeris pakolkas, bet zadu rusa, arba meksikieti koki susikurt.

  2. Nepadeda krc, uzpiso *cenzūra* negalima lsrp normaliai pazaist. Vaziuoja mentas *cenzūra* su lietuvisku skinu nh..
  3. Nu zodziu, isirasiau kazkada Frankio skinus pd. Dabar man ju nebereikia, persirasiau gta sa visa jie tebera, meginau isikelt kitus pd skinus, vistiek jie yra.
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Lebro_Giovanni 2. Kokios pagalbos jums reikia: Su skinais kazkas KEIKSMAŽODŽIAI.. 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Zodziu kazkada cia frankio skinus pd isirasiau, dabar kai lsrp zaidziu tai jie vps netinka, noriu istrint niekur nerandu, nes nera ikelta, ikeliu naujus skinus, nieks nesikeicia. Ka daryt? PADEKIT NUO SITO VEZIO *cenzūra*
  5. Krc kazkada cia isirasiau frankio pd skinus, dabar kai nebezaidziu grp, man jie nebereikalingi, ir sjp lt skinai lsrp nesueina, tai meginau istrint neina, susikeliu naujus skinus vistiek, padekit nuo sito vezio..

    1. S'Y

      S'Y

      isirasyk gta3 failiuka originalu

    2. S'Y

      S'Y

      dzeri i veiksma

  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Lebro_Giovanni 2. Kokios pagalbos jums reikia: Kazkodel modai neveikia nors visada veikdavo 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Zodziu visa laika modindavau savo sampa ir viskas budavo ok, tik kazko viena syk nusprendziau persirasyt viska, nes seni modai pabodo, tai kazkodel pradejo nebeveikt high end enb, tada susirasiau modus kokius norejau, tai pries pora dienu nusprendzia vel persirasyt, dabar nei high end enb veikia (nors ir neveikdavo) nei masinos, o visada veike, tai gal zinot kas cia per problema?
  7. Sveiki krc, viskas ok budavo turedavau dauxja modu, bet atsibodo bsk galvoju gta sa reik persirasyt naujus modus susikelt, nes seni pabodo. Tai ir pries persirasyma high end enb neveikdavo, budavo tik seseliai ir vanduo, o pacio enb efekto nebuvo, dabar persirasiau tai puse modu neveikia, masinos ir enb vis tiek neveikia. Tai gal kas zinot kas per beda?

    1. Rodyti senesnius komentarus  3 komentarai
    2. Lebro_Giovanni

      Lebro_Giovanni

      Nebuvau isvis dar xd, kompa nauja pries metus gavau tai problemu nebuvo ir neteko persirasyt :D

    3. Dainius Callidi

      Dainius Callidi

      O, svx Lebro, asi loaderį įsirašei gtą persirašęs ?

    4. Lebro_Giovanni

      Lebro_Giovanni

      Jo, veikia tik ginklai ir timecyc, o masinos kazko neveikia, nors visada veikdavo..

  8. Reiks pamegint kada, bet nera lengva. Reikia kampa pagaut, kad ta prieki iskelt ir tada nenuvirst
  9. Sveiki, vakare neturejau ko veikti tai nusprendziau kazka pafilmuot tai ir kilo ideja, kad nufilmuosiu kiek ilgai iseina vienke kelt su faggio, eitu ir daugiau, bet kai pradejo leistis priekis nebepagavau Tikiuos patiko .
  10. Geruliai modai, kazkodel lq labiausiai sueina.
  11. Dekui Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus.
  12. Dekui uz isreiksta nuomone Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus.
  13. Sveiki, sukuriau savo pirma video, nesu kures kazko panasaus tai ir kaip matot daugiau visko uzima visokie pasivazinejimai ir kitas meslas negu veiksmas, gal net ir ne ta muzika pataikiau, bet kaip sakoma pirmas blynas visada prisviles Negailekit kritikos.
  14. :DDDDDDDDDDD metu banas Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus.
  15. 1. Jūsų norima modifikacija: Skinai 2. Modifikacijos apibūdinimas: Reikia 2 dvieju likusiu ta pagrindini turiu kur visa laika yra, o man reik to kaip fam3 tik melyno ir to balto tas vienas matos 3:50, o tas baltas 0:34 3. Ar turite brolį/sesę?: Aha 4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lebro_Giovanni
  16. 1. Jūsų norima modifikacija: Nortenos, Surenos skinai. 2. Modifikacijos apibūdinimas: Nortenos Surenos 3. Ar turite brolį/sesę?: Aha 4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lebro_Giovanni
  17. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Lebro_Giovanni 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: To dalyko kai hp rodo tokia melyna spalva ir surenos skinu 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau?: - 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]?: Kas suras atsilyginsiu kaip nors.
  18. Kokios modifikacijos jums reikia?: Skin *Ką turėtų ji keisti?: Skin *Modifikacijos pavyzdys(nebūtina)?: atsisukit 0:48 pamatysit grove street skiną lonsdale tai jo man reikėtų,bet ir visus galit. Nesupykčiau *Papildomi komentarai?: antrą kartą pildau dėl šių modų,tad šiek tiek nusivyliau.
  19. Kokios modifikacijos jums reikia?: Skin *Ką turėtų ji keisti?: Skin *Modifikacijos pavyzdys(nebūtina)?: atsisukit 0:48 pamatysit grove street skiną lonsdale tai jo man reikėtų,bet ir visus galit. Nesupykčiau *Papildomi komentarai?: zjbs krautuvėlė

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.