Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Rolandas_Yolo

Neaktyvus

  • 52

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Rolandas_Yolo gavo reakcijąGuoda_Majestic tarp Prisistatau Panelė_Vokietė   
    Jei ten tikrai tu, tai

           
  2. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Gvidas_Ham tarp [0.1.6.1] Pasiūlymas taksistams #2 (FREE PRODUKCIJA)   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gvidas Ham
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taksistai gabena lagaminėlius į nekilnomąjį turtą. Taip pat taksistai neturėjo jokio atnaujinimo skirto būtent jiems , unikalaus, lyginant su kitais darbais, kaip jie išsipletė. Prieš mane buvusieji direktoriai turbūt neturėjo ką pasiūlyti. O štai man kortos rodo pranašystę, jog turiu pasinaudoti esama naujai įdiegta sistema. 
    VERSLAI - jau daug žmonių su jais bankrutavo, sveikinimai, išvalėt apie 50 mln iš serverio. 
    Tačiau taip krenta žaidėjų pozityvas žaisti, jie praranda asmeninius pinigų šaltinius, tai kelia agresija ir serveris netraukia savo įspūdingomis sistemomis čia pasilikti. 
    Siūlau alternatyvą, jog taksistai gabentų produkciją lagaminėliuose į verslus. Šiuo metu yra gabenimas, kuris aktuolus taksistams, norint rangą pasikelti. Ir nėra jokios funkcijos, su kuria kiti galėtų taksistams mokėti papildomai kiekvienas žaidėjas ( šiuo atveju tik verslo savininkas). Siūlau įdėti antrą pickup, ( kuris /dpultas būtų reguliuojamas nuo kurio rango galima jį naudoti), šis lagaminėlių pickup kitoks, tačiau kuo? O gi tuo, jog taksistai vienu lagaminėliu gabentų nuo 1 iki 5 random produkcijos vienetų į pasirenkamą verslą pagal id.
    ( Fūristai turi galimybę rinktis kokį krovinį jie nori vežti, ir taip pasirenkdami lengviausią kelią jie užsidirbą didelę sumą grynųjų.) 
    O štai čia, taksistai kyla į aukštumas, didžiausi užsakymai jiems, direktoriaus indėlis į užsakymus, papildoma kuri tikrai reikalinga sistema ne tik taksistams, bet ir verslininkams.

    Dabar produkciją eina po 50€/vnt, iš taksistų eitų panašiai, apmokestinus atvežimą. Tačiau turbūt to nedarysiu, jog taksi užsikeltų savę dar aukščiau. Atėjo NAUJA ERA TAKSISTAMS, reikia kelti žmonių susidomėjimą šia firma. Reikia nuolatos atnaujinti ją. 

    Kita problema kodėl bankrutuoja verslai, tai kada žmonės mainosi produkciją, ją kažkas nuperka kitas. Šis būdas leistų palaikyti verslų sistemą. Su laiku liks 5-10 veikiančių verslų, kurie bus įsitvirtinę savo pozicijoj. O jei taksistai taptų priklausomi nuo šios naujos sistemos... Tik pamanykit, 91/91 verslų yra aktyvus, rinka klostosi, verslas vyksta, žmonės iš to mokosi, ateityje čia žaidę žmonės visada prisimins šį serverį, jog jie sugebėjo užsidirbti pinigus pagal sistemos modelį kuris yra pamokomas. O verslams bankrutavus? Lievas servas, einu į kitą, po 5 metų tas žmogus dirbs kokioi gamykloj vartų prižiūrėtoju, su savo išmaniaku rankoj, ir gaus minimumą, kada galėtų mokintis kažkaip verslauti, pradėti gyventi, ir jų vaikai, vaikų vaikai žinos apie žaidimą, kuris išmokino jį verslininkauti, o ne tik dirbti juodą sunkų darbą. Jog verslę nėra tik konkurentai, tačiau galima rasti alternatyvų kurios padėtų plėstis, paprastesnis kelias, kitas kelias, o ne viena tiesi linija bankroto link, jei neimi didelių paskolų iš banko..
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau pakankamai aprašiau, net pavargau mąstyti.. Viskas paaiškinta.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
     
  3. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Orange_Mst tarp [0.1.6.1] Pasiūlymas žolės auginimas   
    Pasiūlymų anketa:
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Orange_Mst
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas būtų žolės auginimas plantacijose, galėtu auginti tik gaujos.
    Na, o viskas būtų taip: Gaujos turėtu kariauti dėl šių plantacijų, ko pasekoje jos gautu dar daugiau veiksmo. 
    Gauja užėmusi plantacija galėtu ten auginti žolę, jai užaugus per nustatytą laiką būtų surenkama ir išvežama į bazę, o koks viso to tikslas ? O gi žolė pridėtu kažkiek gyvybių ar kažkas panašaus, svarbiausia jog būtų paklausi pirkti ne tik gaujiniams, bet ir paprastiems serverio žaidėjams, bet jos parūkius 10 kartų gauni jos priklausomybę, o norint išsigydyti šią nepriklausomybę, turi kviesti medikus ir išvažiuoti į ligoninę, nustatytam laikui pvz. ~30min. Tu gulėtum ligoninėje maždaug panašiai tas pats, kaip ir jail sistema tik šiek tiek kitokie pokyčiai ir panašiai. Dėl šio dalyko, policijos šturmas į gaujas irgi įgautų prasmę, jeigu jie mus šturmuoja, jų direktorius/pavaduotojas užlipa ant mūsų tam tikro pickup, iš kurio imama žolė ir jie ją naikina, taip keldami savo seifą. Nevykstant komendanto valandai ir nebūnant gaujos lyderiui/co-lyd. nebūtų galima naikinti žolės.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Duotų daugiau veiksmo gaujoms/policijai/medikams. Būtų bent šiek tiek ištaisytas narkotikų klausimas, nes dabar jie yra visiškas 0.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
  4. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Mafijos Senelis tarp [Konkurso] Laimėk savo firmai 1.200.000 Eur Analizė   
    Anketa

     

    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Mafijos_Senelis.

    2. Apie kurią firmą norite palikti atsiliepimą : DPD.

    3. Jūsų atsiliepimas, komentarai, vertinimai : Na, šiuo metu firmą gavo naują bazė, darbuotojai yra žymiai aktyvesni negu ankščiau, kitų direktoriu laikais, ištiesų draugiški, malonus, tad manau kad firmą verta konkurso prizo.

  5. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Edgaras_Mix. tarp [Konkurso] Laimėk savo firmai 1.200.000 Eur Analizė   
    Anketa
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime :  Edgaras_Mix
    2. Kokiai firmai atstovaujate :  DPD kurjerių firmai.
    3. Kuo jūsų firma yra geresnė už kitas : 
    Visų pirmų aš daug apie savo firma negaliu prirašyti, nes ji yra nauja bei aš pats esu naujas direktorius, bet mano firma geresnė yra savo aktyvia komandą, pažiūrėkite, kaip mes dirbame " elektronikos parduotuvė" pilna GPS, telefonų t.t. tai manau tai jau parodo, kad mano firma yra darbžti. Mano komandą surinkta firmoje yra puiku, mes bendraujame, vienas kitam padedam  ( ko nesitikėjau), klauso mano paliepus ir akimirksniu juos daro, o man kaip direktoriui tai tikrai pasiekimas, nes kai buvau pavaduotojas GSMC tikrai budavo tokiu bjaurių žaidėjų, kurie meluodavo ar dar kokių nesąmonių prigalvodavo. Taip pat sukuriau su pavaduotojų nematytus būtent mano firmoje rangų pavadinimus, kas daugeliui pamačius patiko jie.
    4. Kodėl būtent jūsų firma turėtu laimėti minėtus pinigus : 
    Kadangi, kaip ir minėjau mano firma dar tik nauja, darbo fonde nelabai galiu darbuotojus nudžiuginti didelėmis algomis ar premijomis tai tikrai būtų kažkas tokio ko mums pakol kas reiktų firmai, kol įsitvirtintumėm pakankamai ir surinkčiau tobulą komandą savo firmai.  Taip pat esu sukuręs " bonusą ", kurį atlikus reikia išmokėti tam tikrą sumą. Tiesiog šie pinigai tikrai praverstų pagerinti mano firmą bei darbuotojų algas ar premijas, dėl kurių ir ateina darbuotojas dirbti, o ypač naujokai.
    5. Kur išleisite laimėtus pinigus : 
    Kaip ir minėjau, bus algoms arba per veiklas po biški padalinsiu darbuotojams, kurie dalyvavo veikloje. Tiesą sakant sau nei cento nepasiimsiu viską komandos, darbuotojų gerinimui darysiu.
    6. Ką padarėte kitaip nei kiti buvę firmos direktoriai kad jūsų firma būtu išskirtinė iš buvusių firmų : Vakar galiu pasigirti laimėjau savo firmai 160`000 į pelną tai įrodo, kad stengiuosi dėl savo firmos bei tuo pačiu rašau ir pildau šia anketą, kuri įrodo, kad man rūpi mano firma ir noriu, kad kuo daugiau užsidirbtu mano darbuotojai ar laimėdamas šią sumą vėl skambės DPD kurjerių vardas. Bandau sukurti rango pasikėlimo sistemą tokia, kad ji būtų patraukli ir įdomi naujokams/senbuviams.
    7. Kaip vertinate savo valdžios darba, kokius pliusus bei minusus ižvelgiate savo vadovavyme : Kadangi esu naujas direktorius dar tokiu dalyku nelabai pastebiu. Direktorių prižiūrėtojas dar tik stebi mano ir renka apie mano firma, mane informacija pliusus ir minusus. Pats įžvelgiu savyje tai, jog per daug spaudžiu savo darbuotojus, bandau atlikti viską tinkamai, kad visuomenė nesmerktu, jog blogas direktorius esu.
     
    Pagarbiai, Edgaras_Mix
  6. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Mantas_Polikonas tarp [Konkurso] Laimėk savo firmai 1.200.000 Eur Analizė   
    Taigi sveiki visi, rašau ilgai lauktą analizę darbo paramai gauti. Sukurdamas šį konkursą tikėjausi sulaukti daugiau norinčiųjų laimėti šį prizą, bet yra kaip yra, užpildė tik trys norintieji laimėti. Kadangi užpildė trys firmos turėjau pasirinkti tarp jų, o rinktis tikrai yra iš ko nes visi pildžiusieji yra verti prizo ir tikrai turėtų kur gautus pinigus investuoti. Sekančiame žingsnelyje norėčiau aptarti anketas, kas kaip supratote sudaro 40% jūsų indėlio prizo link. Jūsų veiksmus serveryje, charakterį kas taipogi sudaro 40% balo, bei kaip žaidėjai jus palaiko, kaip atsižvelgia į jūsų darbą. Ši nuomonė vertinama 20% balo.
     
    Anketos
     
    Taigi pirmieji ant scenos lipa Surenos. Sprendžiant iš anketos, pagrindinė skirta suma būtų išdalinta premijoms už gerą veiksmą, bet dėja nebuvo paminėta kaip tie pinigai pagerins gaujos darbą ir kur jie bus išleisti be premijų bei algų. Gaujos pavaduotojas taipogi paminėjo, jog sunku gauti pinigus dėl kitos gaujos valdžios neaktyvumo, bet ar didelis skirtumas grobiant gaują ir kažkokį tai pastatą ? Pinigu suma beveik nesiskiria, beto grobiamu pastatų skaičius yra labai didelis, todėl grobti galite valandą nesustodami ir tai jums ineš didelį indelį į gaujos pelną. Buvo paminėtas ir bankrutavimas, bet mano manymu jis dar toli kol šiai firmai vadovauja Frankis, kadangi priklausydamas gaujai supratau, kad jis pilnai išlaiko gaują ir be pinigų. Dar vienas dalykas, kuris jums gali suteikti finansinę paramą tai ginklų, narkotikų paketai kuriuos parduodami galite užsidirbti gan padorią sumą, nes prisivežate ginklu tiek, kad net patys nesugebate ju sunaudoti, tačiau kažkodėl to neišnaudojate pilnai, norite geresnių atnaujinimų ir nieko nedarote su esama situacija. "Nes šiuo metu gaujoms nėra pakankamai pinigų ant rimtų premijų, nors veiksmo yra daug." Su šiuo teiginiu nesutinku, kadangi pagalvojus logiškai kiekvienas padarytas veiksmas jums inešą kažkoki tai finansinį indelį į gaują. Čia ne finansinė problema, bet pačių jūsų problema, kad jus neišlaikote pastatų arba jūs nesugebate jų apiplėšti ir pasipelnyti. Apibendrinus viską galiu pasakyti, kad jus manote, kad ši pinigu suma išspręs visas jusu bėdas firmoje, nors ji ir paskatins darbuotojus dirbti geriau, bet kas iš tų darbuotoju jeigu jie patys nieko nemokės bei nesistengs dėl gaujos ir jos ateities, todėl pradėkite labiau telktis i savo šaudymo ir kitus įgudžius ir patys suprasite, kad ir be šiu pinigu galite pilnai išsiversti bei yra kitų darbų, kuriuose dvigubai sunkiau gauti pinigus. Taipogi anketa nesulaukė nė vieno "like" paspaudimo, kas verčia manyti, jog arba ji nepatiko žaidėjams, arba patys nepasistengėte įtikinti žmonių, kad esatę vertas šio prizo. Asmeniškai tokiai anketai "like" aš irgi nedėčiau. Gaunate 2.2 balus.
     
    DPD, dar kitaip mano požiūriu mažieji Transit company broliai. Firmo vadovo anketa ivertinčiau neutraliai, tik nepatiko vienas dalykas, kad daugelyje klausimu minėjo, kad jis naujai išrinktas firmos vadovas todėl tai daro daug nesklandumu jo firmoje, bet nemanau, kad į tai labai reikėtu kreipti dėmesi, nes pasirodė, jog viska sumetį į ta vieną dalyka, kad esi naujokas, ir galvoji, jog tai pasiteisinimas nuo padarytų arba būsimų klaidų. Iš firmos vadovo tikėjausi daugiau sryčių kur jis išleis laimėtus pinigus, kadangi darbas turi daugiau veiklos serveryje negu gaujos ar kažkas kitkas. Paminėjai, kad didelėmis algomis bei premijomis surinksi puikią komandą. Su šiuo teiginiu nenorėčiau sutikti, kadangi darbas ir taip yra patrauklus ir vežiodami krovinius taipogi galite pilnai užsidirbti ir tai yra puiki veikla darbuotojams. Su pinigais žaidėjus ir pritrauksi, bet kaip iš tokio asmens norėjau daugiau argumentu pvz: Iš kokiu veiklų bus duodami pinigai ir kaip bus dalinamos premijos. Taipogi vieną minusa pastebėjau pavaduotojo anketoje, kai jis parašė, kad visus pinigus idėjo į verslą. Taip tai gal ir atsipirks ateityje, bet argi ne pati pradžia yra svarbiausia ? Turėtumėte pagalvoti apie pradžią kaip jus ko sieksite. Jeigu butumėte neišleidę tų pinigų pradžia būtų geresnė ir darbuotojai dirbtų geriau bei būtų laimingesni džiaugdamiesi gaudami geras premijas, bent jau mano manymu tai yra didelė klaida vadovavime, bet visi daro klaidų, pas kaikuriuos klaidos virstą į patirtį, pas kaikuriuos klaidos ir lieka klaidomis. Tavo rašliavoje pastebėjau gramatinių klaidų kas irgi davė tau minusą. Gaunate 2.8 balus.
     
    Na ir paskutinioji anketa dalyvaujanti konkurse tai Greatest of Dušmans. Iš visų šių trejų anketų šį darbą vertinu geriausiai. Kodėl ? Žmogus tikrai nepatingėjo pildyti šios anketos ir idėjo tikrai daug pastangų, aiškiai parodė, kaip viskas vyks, kam bus išdalinti pinigai, labai patiko jog aiškiai išdėstė, kad pinigai bus ne tik premijoms, bet ir kitiems dalykams, parodė kaip juos užsidirbti. Žmogus turi tikslą ir juo kabinasi, kad nueitu dar toliau. Lyginant su kitais pildžiusiais vadovais ši anketa yra geresne ne tik dydžiu, bet ir pačiu vidumi, viskas turi tam tikrą gilią mintį, viskas parašyta ko norėjau tik trūko vieno dalyko - Neatsakei į klausima "3. Kuo jūsų firma yra geresnė už kitas". Atsakymas gal ir buvo, bet manęs jis tikrai netenkino. Susidariau nuomonę, jog lyg pats išsikėlei sau taisyklę ir ją įgyvendinai, nežinau kaip tu galvoji, bet savęs įsivertinimas bei palyginimas su kitomis firmomis tai darant viešai tikrai nėra gėdingas arba ižeidžiantis. Galvoji, jog tai padaręs jausiesi aukščiau kitų direktorių, bei iš anketos supratau, kad tau labai patinka, kai visi turi lygias teisęs, bet parašyti kuo tavo firmą geresnė už kitas yra tikrai sunkus darbas, kadangi turi žinoti jų pliusus bei minusus, nebent rašysi nesamonęs. Paminėjai, jog galbūt parašytum viską privačiai, bet dėja jokios asmeninės žinutės nesulaukiau, o ir prašyti/priminti tau tavo pažadų tikrai nesiruošiu. Gaunate 3.4 balus.
     
    Stebėjimas žaidime, bei įnašo į firmą vertinimas.
     
    TeamSpeak programoje kalbinau šių firmų vadovus ir pirmasis kuris apturėjo pokalbi su manimi tai Gvidas_Ham. Paklausinėjau klausimų susijusių su firma, apie tai kaip galėtum panaudoti gautus pinigus kažkokioms sistemoms tobulinti, pasakei tikrai gerų įdėjų apie darbą, savo eros pradžioje buvai sugalvojęs sistemų su angeliukais, dėja atėjus atnaujinimui jos tau teko atsisakyti, bet nieko nelaukęs iškart sugalvojai kitą sistemą kuria iki šiol sėkmingai naudoji. Pokalbio metu į klausimus atsakei labai plačiai, kartais net kiek ir per plačiai, bet klausyti nebuvo nuobodu. Per savaitę laiko stebėjimų stebėjau kaip valdžia tvarkosi su darbuotojais. Stebėjimo metu mačiau tave važinėjanti nuosavomis mašinomis, taipogi esu radęs kelias paliktas taksi mašinas tiesiog vidury gatvės. Mano akimis šiek tiek trūko veiklos darbuotojams, jų užimtumo, tačiau faktiškai atsilaikei gerai. Žodžiu be kalbų gaunate 3.6 balus.
     
    Kitas žmogus kurį kalbinau buvo Frankis_Buggatiz. Klausiau beveik to paties ko ir Gvido, tačiau man jo atsakymai patiko labiau, kadangi kaip ir pats minėjai pokalbio metu pinigus skirsi tik priedui prie algų, bei "padalinti ant šarvų kai neturės". Duodamas šiuos pinigus tikiuosi žymiai geresnio jų realizavimo, noriu, jog jie būtų paskatas tobulėti, bei pagalba tobulumo siekiant. Mano požiuriu tau šie pinigai nėra įpatingai svarbūs ir jie būtų geriau panaudoti kitose rankose. Taipogi kalbėjai apie tai, jog į gaują stengiesi imti subrendusius žmonęs, neatsižvelgi į metus, tačiau atsižvelgi į tai kiek žmogus turi suvokimo ir kaip supranta gaujos esmę. Žaidime visuomet dalyvaudavai nelegaliose siuntose, jas organizavai ir kadangi pats šiuo metu priklausau Surenoms, tave stebėti galėjau lyg per padidinamajį stiklą. Pastaruoju metu (kai Lemon tapo GSPD direktoriumi) gaujai ypač sekasi pravežti krovinius, gaunate mažai pasipriešinimo ko pasekoje turite prasivežę gan daug paketų, kas reikštų, jog ginklų šiuo metu turite ir dar tikrai jų turėsite jei Lemon nekeis savo taktikos. Kolkas jūs visa galva aukščiau teisėsaugos ir tikrai galite pasipelnyti. Taigi nusileiskime silpnesniems ir labai nenuliūskime, kad šių pinigų galime ir negauti. Gaunate 3.6 balus.
     
    Paskutinis žmogus Edgaras_Mix. Su tavimi dėja pakalbėti galimybės neturėjau, kadangi esi neaktyvus iki sekmadienio (kiek girdėjau), tačiau nemanau, kad tai tau būtų pagerinę situaciją. Žaidime tave mačiau dirbantį, bet ne vadovaujantį. Iš tavęs man trūko vadovo gyslelės ir galėjau tave sulyginti su paprastu darbuotoju. Per šią savaitę vykdėte atrankas į firmą, pranešinėjote apie tai, jog kurjeriai dirbą, tačiau pagrindinį veiksmą už tave atlikdavo pavaduotojas (ar bent jau man taip pasirodė, kadangi mačiau tik jo pranešimus apie siuntas), tokiu būdų neparodei savo oratoriškumo. Žinodamas apie tavo buvusius santykius su Petriukas_Pumputiss pasiunčiau jį tavęs giliau panagrinėti. Paprašiau jo, jog šis tave paprovokuotų, visas tavo atsakas buvo labai šaltas, tiesiog viena žinutė "jo miliona sau" ir tada tiesiog jį nušovei. Tačiau čia dar ne viskas. Iš kart po to pasiunčiau tau kitą žmogų Mantis_Kent, kad tave pagautų ir vėlgi truputį paprovokuotų. Šis šiektiek tempė laiką neduodamas tau baudos, šnekėdamas apie su situacija nesusijusius dalykus, šiek tiek RP'indamas (kam ne visi turi kantrybės). Tikėjausi šiek tiek kitokios tavo reakcijos, tačiau yra kaip yra, pradėjai rašyti, jog "pats pradejo", "giniausi", "dirbau savo darba". Taip išeina, kad tavo darbas šaudyti į civilius kurie kažką ne taip pasako. Na o galiausiai rėžei citatą "Va tai va Marko po to ir ismeta is PD". Žodžiu nesupratau nei prie ko čia tą Marko reikėjo šioje situacijoje prikišti, nei kam išvis čia reikėjo kažką sakyti. Gaunate silpnus 2.4 balus.
     
    Žaidėjų nuomonė
     
    Pasibaigus anketų pildymui temoje paklausiau serverio žaidėjų nuomonės, ką jie mano apie firmas ir ką palaiko. Sulaukiau daug nuomonių tačiau priimiau, vertinau ir užskaičiau tik pilnai argumentuotas nuomones. Na o rezultatai štai tokie, Surenas palaikė 1 žaidėjas, DPD - 8 žaidėjai, o Dušmanus taipogi 8 žaidėjai. Taigi Surenos gauna 0.25 balo, DPD gauna 2 balus, Dušmanai gauna 2 balus.
     
    Finalinės fanfaros šioje analizėje, dėkoju dalyvavusiems, bei tikiuosi, jog ateityje atsiras daugiau dalyvių (o taip žadu surengti dar konkursų susietų su serverio silpnųjų grandžių rėmimu). Na o susumavus visus rezultatus turime štai tokį vaizdą. Surenos surinkooooooo - 6.05 balų. Woohoo sveikinimai jiems, tikiuosi tai bus jums stiprus kirtis tobulėti ir susiimsite į rankas siekiant iš gaujos padaryti tikrai kažką įspūdingo. Sekantis dalyvis DPD surinkooo - 7.2 balų. Jėėėėė sveikinimai, išties surinkote gan nemažai ir esate to verti. Žinoma tobulėjimui nėra ribų ir to jums linkiu iš visos širdies, tobulėkite mielieji, į gerąją pusę. Na ir Taksi surinkooooo - 9 balus. OhhYeahh nuoširdžiausi sveikinimai jūsų firmai, parodėte koks turi būti direktorius, kaip turi atrodyti aktyviai dirbanti komanda, kokius kriterijus reikia kelti darbuotojams, bei dar daugybę dalykų iš ko kiti galėtu tik pasimokyti. Taigi sveikinu Gvidai, pinigai jau iškeliavo į tavo darbo saugyklą.
     

     
    Yeah Sure Gvida į Prezidentus.
  7. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Ignas_Image tarp Grand Theft Auto signature tutorial   
    Grafikos darbų anketa:

    Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Ignas

    Keli komentarai apie darbus: čia yra pamoka

    Grafikos darbai (min. 2):



     

  8. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Ponas_Perkunas tarp [0.1.5.7] Pasiūlymas serveriui - nuomos dviračiai.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ponas_Perkunas

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad nuomos dviračiai būtu sunaikinti tik tuomet, kai žaidėjas nueina nuo jų tam tikrą atstumą. 

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Ne kiek serveriui, bet žaidėjams, nes dabar pavyždžiui važiuoji dviračiu atsitrenki į mašina kol daeini iki dviračio jis dingtsa arba sustoji pavalgyti kol pavalgai jis taip pat dingsta.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 

  9. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Marko_Escobar tarp Nauja GSPD valdžia   
    Štai tokias Jūsų fizionomijas išsivaizduoju prascrollinus tekstą ir pamačius kas tapo GSPD vadovais.
    Ne, šį kartą scrollint nieko nereikės, po to kai Gvidas_Ham atsisakė GSPD direktoriaus posto, vieninteliai potencialūs atrankos dalyviai bei kandidatai - Egidijus_Keza ir Lemon_Madeit. Paatvirausiu - galbūt, jeigu Red_Label nebūtų tapęs fūristų pavaduotojumi - taptų sekantis asmuo kuriam būtų pasiūlytos šios pareigos. Tačiau metam kalbas "kas būtų jeigu būtų" ir grįžtam prie esminio reikalo.
     
    Per šias, pastarasias kelias dienas maniau, jog bandymas į direktoriaus pareigas pasiųsti tinkamiausias būtų Egidijus Keza, kadangi tai žmogus, kurio aktyvumu bei sąžiningumu abejoti negalima, pažangiai sekantis mano temas, taisyklių atnaujinimus. Žodžiu - tikras profas. Tačiau dar po praeito direktoriavimo iškilo abejonių dėl silpnesnės Egidijaus pusės - loginis mąstymas, sprendimo priimimas situacijose, kurios nėra konkrečiai apibrėžtos mano taisyklėse, dėl ko kadaise būdavo daug bereikalingų diskusijų ar pyktumų. Tačiau manau, jog su laiku, patirtimi 'ateis' ir tokie dalykai.
     
    Sekantis asmuo - Lemon_Madeit - visiškai priešingas pirmajam. Šiuo žmogumi visuomet abejojau ir iki šiol abejoju. Man nuolatos rodo didelį dėmesį, užsidegimą pareigoms, tačiau prisiminus kiek šis progų pasižymėti turėjo - viskas it dūmai vėjyje išsiblaškė. Atvirai - neišeina, nors noriu tikėti šio žmogaus sėkme būtent šiose pareigose, dėl kurių jis jau gerą pusmetį rodo dėmesį. Kaip asmuo - nesuprantamas ir neperprantamas, aplink šį vardą sukasi dažnai neigiami gandai. Abejoju, jog Citrininis Madeit išsilaikys pareigose ilgiau nei Menian_Fierro ar Mantvis_Daedo, ypač po to kai susidurs su spaudimu iš mano pusės. Kaip suprantat - netikiu jo ketinimais, pažadais bei sėkme. Tačiau šį kartą mane nugali smalsumas - tai naujovės ir perversmai GSPD firmai, kurios laukia šiam tapus direktoriui. 
     
    Galų gale, kaip viskas klostėsi Kezai - jau matėme. Tačiau esu susidomėjęs šia rizika kaip kas gausis Lemon'ui. Egidijų paskirt niekada nebus vėlu <šypsausi, ania, Keza?>. Daug atsiliepimų apie Lemon_Madeit parašiau tam, kad pamatyčiau kaip šis į tai reaguos, kaip dėl to jį apims sportinis pyktis įrodyti, kad klystu taip manydamas. Taip, kaip gražiai priėjus šią išvadą ir pastebėjote - pagrindiniu GSPD firmos direktoriumi skiriu Lemon_Madeit, bei be direktoriaus sutikimo paskiriu šio pavaduotoju Egidijus_Keza. Juk jie tokie skirtingi, keisti ir įdomūs, kad neabejoju jog šie vienas atitiks kaip raktas spyną. O toliau viską palieku projekto žaidėjų teismui! 
     

  10. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Fantom_Live tarp KONKURSAS -LAIMĖK TURISMO-   
    Nori mašinos? Bet neturi pinigų ? Tu pataikei kaip tik čia !!!
     
    Taisyklės :
     
    Paspausti PATINKA mygtuką.
    Pakomentuoti skaičių nuo 1 iki 200.
    Laimėtoją rinksiu 2016-01-22
    Laimėtoją rinksiu per programą random.org
    Rinkdamas laimėtoja viska filmuosiu (nebus apgavysčių) 
     
    Laimėtojas Emilis_Astrauskas 
    https://www.youtube.com/watch?v=o_ynxLSuTEc&feature=youtu.be
     
     
    Su Emiliu buvo susisiekta , ir prizas įteiktas
     
  11. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Marko_Escobar tarp Išvargta analizė: rinkimus laimėjo branda   
    Taigi, į Jūsų namus atėjo nelauktos dovanos, t.y. - dar viena mano trumpa analizė. Sunku buvo prisiversti rašyti, bet kur dėsies kai tiek darbų užvirto ant mano kupros.
     
    Taigi, pirmasieji atrankos dalyviai Green_Dede ir Carl_Moreti yra šiokie tokie mano atradimai, potencialo turintys žaidėjai, gaila, kad vienam iš jų iki pavaduotojo pareigų trūko labai nedaug, gal tai būtų nulėmę šių rinkimų rezultatus. Abu pristatė neblogą anketą, tačiau dar neįtikino jog gali būti direktoriais. Šius du žmogelius stebėsiu serveryje kuom užsiima, ką sugeba, tuo pačiu noriu jog ir patys atsiskleistų, siektų kokio pavaduotojo pareigų. Nors esu išrinkęs direktorių, kurių visiškai nežinojau iki tol, tačiau jų kandidatūros nepaliko abejonių, o su jumis - yra šiokių tokių klausimų.
     
    Atrankos dalyviams Matas_Molokov, Jarek_Quattro, James_Stephen trūko taip pat daug. Iš pašalies pasiskaitytumėt ką patys it apsirūkę rašot. Aš kai klausiu “kokios treniruotės naudingos taksi firmai” - rašot “darysiu daug veiklų, nuobodu nebus. Kai klausiu “kaip motyvuosite darbuotojus”, atsakot “motyvuosiu darbuotojus, duosiu va premijų, veiklos”. Bachūrai, o kur argumentai? Pareigų norit, bet prie anketos nepraleidžiat ilgiau nei 40min. Pasakyčiau ko kam konkrečiai trūksta, bet man egzaminai kas antrą dieną - neturiu laiko, nepykit, bet šį kart nepaeina jums.
     
    Atidžiai nagrinėjau Edgaras_Mix anketą. Tiesą pasakius - pakankamai vaikiška anketa. Nu kam rašyti, jog iš kitų direktorių išmokai jog reikia sveikintis per raciją ir panašiai.. Ir tai tik vienas punktas iš saujos, kurie yra privalomai elementarūs, o neparašai kažkokių kitų metodų kaip sukurtum firmoje gerą atmosferą. Idėjų pagalvojai naujų, kaip sistemiškai patobulinti firmą, tačiau pasigedau paties valdymo metodų. Pasakei man daug protingų minčių, tačiau pakankamai viskas neapgalvota, paskubėta, numesta. Trumpai tariant, daug ko trūksta, turi kur tobulėti. Taksi firmą yra užsėdęs maras, direktoriai visi nusivažiuoja. Manau, kad būtum patikimas ilgalaikis direktorius. Tai, kad esi vienas kandidatų šiuose rinkimuose, tai tėra ne anketos dėka, o kita analizė iš antros rinkimų mechanikos dalies.
     
    Dar vienas stiprus variantas - Gvidas_Ham. Apie šį žmogų daug rašyti nereikia, viskas ir taip aišku. Taip pat džiugu, jog pildo į neutralias firmas, o ne į gaujas, kur buvo įsitraukęs į neigiamą įtaką turinčią visuomenę. Šiaip visą žinutę tavo supratau ir jau galiu priimti sprendimą. Ankstesnės anketos buvo stipresnės, tačiau visvien sveikinu tapus vienu pagrindiniu atrankos kandidatu.
     
    Sekantis atrankos dalyvis Hot_Anonymous, kurio anketa nesutvarkyta absoliučiai. Netikiu tavo tokiais ketinimais, galiu palinkėti tik siekti įrodyti savo potencialą, jog turi smarvės kažkuom apsiimti, nes po pastarųjų tavo užduočių - nieko neįvykdei bent patenkinamai. Suprask teisingai ir pasitempk, imkis priemonių, nes dabar manes neįtikinai.
     
    Malonu matyti anketą ir iš What_Those. Stebėjau šio žaidėjo potencialą, bet ne visi šio asmens vingiai žaidime buvo teisingi. Anketa daugiau žadanti, neįtikinanti. Linkiu tobulėti, siek užsibrėžto tikslo. Kad patikėčiau tavim - reikia ir iš paties pastangų daugiau.
     
    Žinoma, man patiko Ronce_Run naujas CV rašymo braižas, anketą skaityti buvo malonu ir juokinga. Tave prisimenu nuo pirmų dienų serveryje, išsiskirdavai savo charizmatišku būdu iš aplinkinių. Manau, jog turi potencialo siekti pareigų, tačiau tokios anketos neužtenka, tad ateityje pasistenk labiau, galų gale - būk pastebėtas firmose.
     
    O štai šis atrankos dalyvis nustebino mane ne tik su savo kandidatūra, bet ir su anketa - Teddy_Wudson. Nieko įspūdingo iki šiol nepademonstravęs Vainiaus pavaduotojas sušaudė kitus atrankos dalyvius iš visų savo patrankų. Šioje atrankoje tai stipriausia anketa. Galbūt, šioje situacijoje labiau abejoju paties žmogaus vadovavimo sugebėjimais, bijau jog gali būti variantas kaip su Osen ar Vainium - lyg ir viskas ok, bet vat vis vaikiškos problemos “bijau draugui įspėjimą uždėt” ar panašiai. Betkuriuo atveju, tokia kandidatūra nepastebėta neliks.
     
    Toliau, Rimvydas_Nesvarbu, Cristian_Toreno ir Karolis_Sudoku pristatė man tokias pusėtinas anketas, akivaizdžiai - pildė, bet be vilčių laimėti, kas ir atsispindėjo visame laiškė. Yra neblogų minčių, iš esmės - visi teisingai rašo, pildo, bet klausimas kaip daro. Su Rimvydu - ok, pirma kandidatūra, dar spės patobulėt, o su savo aktyvumu gal pavaduotojas pats ir parodys, kad suklydau, nes pavarys geriau nei direktorius. Tačiau iš Sudoku tikėjausi daugiau. Pas mane patyrusiems, žinomiems veidams, daugkartiniams vadovams - kartelė aukštesnė bent penkiais kartais negu kad tikiuosi ir reikalauju iš žmonių, direktoriais tapusių pirmą kartą. Juolab, aš ne toks DP, prie kokių esat pratę ankstesniuose projektuose, kuomet direktoriais tampa atseit patikimi, žinomi, patyrę vardai ar visokie kolegos. Pas mane standartai priešingi - pirmą kartą matytam veidui kur kas lengviau užsikabinti, negu samp’o senbuviams. Žinoma, neskaitant tų atvejų kai žmonės žaidžia samp 5 metus, o matau pirmą kartą. Cristian - aktyvus, galvotas, turi noro, minčių, bet irgi konkrečiai esi žalias. Noriu jog įgautum lyderiavimo sąvybių prieš pildant į pareigas, trūksta patirties, daug neatsakytų klausimų.
     
    Dar vienas žmogus atrankoje - Robertaz_Black. Last but not least, kaip sakoma. Patiko anketa, nustebau, kad nemačiau žmogaus serveryje, kuris žaidžia jau nuo Lucas_Patriot laikų. Tau kaip ir daugeliui atrankos dalyviui palinkėsiu būti matomiems, kaupti patirtį ir idėjų bagažą, ir tada vėl man prisistatyti. Dėkoju jog bandot, pildot, tačiau noriu Jus pastebėti daugiau, kad kituose rinkimuose turėčiau kažkokį pagrindą apie tai koks būsite direktorius, nes informacijos anketoje, kad imčiau katę maiše - trūksta.
     
    Taigi, finaliniai rinkimų akordai. Šiuose rinkimuose sulaukiau rekordiškai daug atrankos dalyvių, dėkoju visiems pildžiusiems, šį kartą turėjau tokį pasirinkimą, kad teko sukti galvą kodėl tas, o ne anas. Jeigu rinkčiau žmones TIK pagal anketas - būtų vienoks trejetas. Jeigu rinkimai būtų be anketų, tik iš antros rinkimų mechanikos dalies - būtų visai skirtingi kandidatai. Tačiau reik mest visą skladkę į krūvą ir žiūrėt kas iš to gaunasi. Visų pirma, noriu paminėti jog visi pildė tik į taksi firmos direktoriaus pareigas, bet ilgai užtemptų rinkimų laikotarpyje - atsilaisvino ir dar viena firma, ir dar kita.
    Pagal planą - iš šios atrankos direktoriais turėjo tapti trys žmonės. Tačiau pirmasis, atsisakęs GSPD firmos valdžios - užimė kito vietą, dėl ko, galbūt, teks vykdyti ir PD direktoriaus rinkimus. Tai kas toji trijulė - Teddy_Wudson, Gvidas_Ham ir Edgaras_Mix.
     
    Šį kart jau iš tikro finaliniai štrichai. Taksi ir DPD firmos.. dažniausiai reikalaujančios keisti direktorius. Taksi firmai jau pakeisti ar penki vadovai, paskutiniams dpd direktoriams - taip pat kišo koją jaunatviškumas. Nuo šio serverio starto - visad orientuodavausi tik į potencialią naujokų pusę. Nesiskundžiu - pasiteisindavo beveik visi mano spėjimai apie direktorius, tik kai kurie greičiau nuvildavo, nes jauniems žmonėms per dažnai atsibosta ta pati rutina, pirmas dvi savaites direktoriauti įdomu, po to kitas dvi savaites norisi kažko naujo, o va dar būtinai turi būti direktoriumi.. Todėl iš šių trijų kandidatų renkuosi du - būtent tuos, kurie jau subrendę, per laikotarpį samp’e nužygiavę ilgą, sėkmingą kelią jog sulauktų šiandien būtent tokių rezultatų. Tai pirmieji mano rinkimai, kuomet vietoje šviežios mėsos, potencialių naujų galvų renkuosi brandą, patirtį, pastovumą. O kuris pasirinkimas efektyvesnis - laikas parodys. Taip, į direktorius renkuosi Gvidą_Ham ir Edgarą_Mix. Labai orientavausi pasiimti Wudson’ą į šią kompaniją, tačiau šį kart nusprendžiau sau leisti į šias itin nepastovias firmas įvesti du žmones, kuriais tikiu jog panaikins šių dviejų firmų dažnai besikeičiančių direktorių marą. Pagrindinis reikalavimas direktoriams išdirbti aktyviai, efektyviai bent tris mėnesius. Noriu dažniau padaryti kitų firmų atrankas, nes vien taksi direktorių ieškot jau atsibodo. Nepyk Teddy - tavo laikas dar ateis, esi nepastebėtas projekto visų galų meistras, šioje atrankoje iš tavo pusės viskas labai liuks, nei vienų iš trijų aktyvumu nedrįstu abejoti, tiesiog pavargau nuo šios visuomenės jaunatviško impulsyvumo, dėl koncentracijos vienam dalykui trūkumo.
    Na o kuri firma iš dviejų kuriam vadovui atiteks - bus matyt po pokalbio su abiem kandidatais. O jeigu šie nesusitars ir susipyks - dar prireiks ir Tedžio paslaugų <šypt>.
     
     

  12. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Conor_Mcgregor tarp [0.1.5.7] Pasiūlymas   
    Pasiūlymų anketa:

     

    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Conor_Mcgregor

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Įdėti sistema ,kad galėtum tapti priklausomas nuo cigareciu/alkoholio.Beabejo dar būtų visai įdomiai jog įdėtumėt animacijas kaip /komanda pvz /Sveikintis Conor_Mcgregor jog galėtum su kitu žmogum pasisveikinti kaip real žaidime manau tai tikrai yra įmanomą ,nes gta san andreas kas yra pereajas visas misijas tikrai mate vaizdeliu jog visa grove street mafija sveikinasi 

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų tikroviškiau ir įdomiau

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
    0:17 video medžiagoj suprasit
  13. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Pacan Marozas tarp Laimėk NRG-500.   
    Loterija. Laimėk NRG-500.



    Taigi vienam laimingajam padovanosiu NRG-500.
    Ką reikia daryti ,kad galėtum laimėti NRG-500.
    •Paspausti "PATINKA" ant šios temos.
    •Apačioje parašyti "Aš *jūsų vardas_pavardė* noriu laimėti NRG-500"

    Loterijos pabaiga: 2016-01-22 arba kai bus pilni 4,5 arba 6 puslapiai.


    Transporto nuotrauka.
    http://www.part.lt/perziura/dae68117b0ab1e0bffebb75d5c181dc7215.png

    SVARBU: NORINT BŪTI PILNAI UŽSIREGISTRAVUS LOTERIJOJE YRA BŪTINA PASPAUSTI PATINKA IR PARAŠYTI TAI KAS REIKALAUJAMA.
  14. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Justinas tarp Laimėk transportą "Bullet ir 100k".   
    Taigi skelbiu, naują žaidimą ar kaip čia įvardijus.

     

    "Laimėk transportą 'bullet ir 100k'.

     

    Taisyklės.

     

    1.Pasirinkti skaičių nuo 0 iki 50

    2.Rinktis galima vieną kartą.

    3.Nedaryti topic

     

    INFO:

     

    Žaidėją išsirinksiu kuris laimės su 'Random.org" programą.

    Turite ant šio posto uždėti , Like.

     

    Rinksiu: 2016-01-18, Pirmadienį. 19:00val.

    Sėkmės Draugai, mano mieli.
  15. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į JamesStephen tarp [0.1.5.7] Manau svarbus pasiūlymas mentams.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: James_Stephen

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Na kaip ir realybėje galima iškviesti pastiprinimą,kaip realu pavizdį duodu : mentas gaudo bėglį mato,kad vienas nesusitvarkys ir kviečia pastiprinimą. Serveryje chate parašius ( pastiprinimas trumpinam pst ) /pst 69 ( įrašome savo ID,kad žinotų pas ką važiuoja). Mini-mape atsiranda judantis raudonas kvadračiukas kuris leis rodyti kur yra žaidėjas ir taip padės kolegoms pagauti ar pan nusikaltelį

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Realistiška,pagyvintų žaidimą.

  16. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Setenn Flow tarp Konkursas laimėti nuosavą tr. priemonę SABRĘ.   
    Sveiki visi, taigi skelbiu konkurą laimėti panaudotą nuosavą tr. priemonė SABRE
     
    Taisyklės.

    Uždėti like ant šito pranešimo. (BŪTINA)
    Į komentarus parašyti savo žaidimo V_P 
     
     
     
     
    Konkursas vyks iki 2016-01-14 17:40 valandos.
    Laimėtoja rinksiu pagal šią svetainę :    https://www.random.org/
     
    Įrodymai, kad tikrai turiu tr. priemonę SABRĘ.
    http://imgur.com/yaeZMVM
  17. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Conor_Mcgregor tarp McGregorio oficiali grafikos parduotuvė.   
    [Darbas]http://www.part.lt/perziura/59da24f6226e36c05cbfcfdd489e68ee520.gif
    [Atsiskaitymas] Per 24h atsiskaityti 4 forumo patinka.
    [informacija] Jai kas blogai ar likai nepatenkintas pildyk "Anketos Šabloną" iš-naujo.
    [Komentaras] Jei kažkas blogai, visuomet praneškite.
  18. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Conor_Mcgregor tarp McGregorio oficiali grafikos parduotuvė.   
    [Darbas] http://www.part.lt/perziura/6095c498222931ce30f29c9ce6ce5b93182.gif
    [Atsiskaitymas] Per 24h atsiskaityti 4 forumo patinka.
    [informacija] Jai kas blogai ar likai nepatenkintas pildyk "Anketos Šabloną" iš-naujo.
    [Komentaras] Kai paspausi ant temos "Patinka" tada tavo darbas bus pradėdamas daryti   
  19. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Conor_Mcgregor tarp McGregorio oficiali grafikos parduotuvė.   
    [Darbas]http://www.part.lt/perziura/dad57ff62a58afea3c519a146444e962907.gif
    [Atsiskaitymas] Per 24h atsiskaityti 4 forumo patinka.
    [informacija] Jai kas blogai ar likai nepatenkintas pildyk "Anketos Šabloną" iš-naujo.
    [Komentaras] Jei kažkas blogai, visuomet praneškite.
  20. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Conor_Mcgregor tarp McGregorio oficiali grafikos parduotuvė.   
    [Darbas] http://www.part.lt/perziura/ea1ddbeee9c04912484551d2f0a46c3821.png
    [Atsiskaitymas] Per 24h atsiskaityti visus kiek turi uždėk max tikrai įdėjau pastangu forumo patinka.
    [informacija] Jai kas blogai ar likai nepatenkintas pildyk "Anketos Šabloną" iš-naujo.
    [Komentaras] Tikiuosi turėsi  kaip atsiskaityti.Kitaip gres forumo įspėjimai nuo moderatoriaus
  21. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Conor_Mcgregor tarp McGregorio oficiali grafikos parduotuvė.   
    [Darbas] http://www.part.lt/perziura/2bc9ad44c88449b7bd7c46ac0f167b04197.gif
    [Atsiskaitymas] Per 24h atsiskaityti 4 forumo patinka.
    [informacija] Jai kas blogai ar likai nepatenkintas pildyk "Anketos Šabloną" iš-naujo.
    [Komentaras] Jei kažkas blogai, visuomet praneškite.
  22. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Kawaii_Gerardas tarp Asmeninis Gerardas_Kawaii kanalas   
    - Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? :Gerardas_Kawaii
    - Kam bus naudojamas kanalas? : Su draugais šnekėt.
    - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : http://imgur.com/7ooZlWJ
    - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Taip
     
  23. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Conor_Mcgregor tarp McGregorio oficiali grafikos parduotuvė.   
    KOKIUS DARBUS MES DAROME? DAROME  AVATARUS, PARAŠUS, BANERIUS, USERBARUS.GIF /JUDANČIUS/    KOKIŲ DARBŲ MES NEATLIKINĖJAME? 3D, CINEMA 4D,    MŪSŲ DARBUOTOJAI?   .1.Conor_Mcgregor - įkūrėjas       KO PRAŠOME UŽ PADARYTUS DARBUS?    [PAGRINDINES KAINAS NUSTATO GAMINTOJAS] (LIKE/SERVERIO VALIUTOS)   ŠABLONAS NORINT UŽSISAKYTI DARBĄ: ↓   DARBO TIPAS?[AVATARAS/PARAŠAS/KT.]:  DARBO DYDIS?[150X150/450X150]:  JŪSŲ NORIMAS [sUB TEKSTAS]:  DARBO PAVYZDYS [NEBŪTINA]:  JŪSŲ NORIMAS [TEKSTAS:]  PAVEIKSLĖLIS IŠ KURIO BUS DAROMAS DARBAS [bŪTINA]:  NUOTRAUKA KIEK TURITE PINIGU SERVERIJE [bŪTINA]:      TAISYKLĖS   BŪTINA PATEIKTI PAVEIKSLĖLĮ IŠ KURIO BUS DAROMAS DARBAS, KITU ATVEJU DARBAS NEBUS ATLIKTAS!@!@! LAIKYTIS VISŲ FORUMO TAISYKLIŲ [FORUMO TAISYKLĖS] ATSISKAITANT REPUTACIJĄ [ NETURĖTI LIMITO ]  BET KOKS PRANEŠIMO RAŠYMAS, CITAVIMAS ( NESKAITANT ANKETĄ) = ĮSPĖJIMAMS PILDYTI PAGAL ANKETĄ SVARBU :CITUOTI BEI RAŠYTI PRANEŠIMUS GALI TIK PARDUOTUVĖS DARBUOTOJAS ( VISI GALI PILDYTI TIK ANKETAS ) NEWNESVARBU DARBAS GRAŽUS AR NE, UŽ JĮ PRIVALOMA ATSISKAITYTI. ( VIS DĖL TO, Į JĮ BUVO ĮDĖTA DARBO IR TAI REIKIA VERTINTI )   Mūsų paslaugos, bei kainoraštis
    Avatar'ų gamyba | 5.000 €
     Parašų gamyba* | 10.000 €
    Logotipų gamyba | 15.000 €
    Nuotraukų redagavimas** | 500 €
      Darbų dydžiai:      


             
  24. Patinka
    Rolandas_Yolo sureagavo į Mantas_Polikonas tarp [0.1.5.7] Pasiulymas serveriui : Kalejimo užpuolimas.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Polikonas
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Žodžiu sistema būtų labai panaši į sistemą su GSPD saugykla kurią galima plėšti ir ją išplėšus sunaikinti visus įrodymus, taip panaikinant viso serverio įtarimo lygius. Tačiau šį kartą sistema būtų sutelkta ties serverio Kalėjimu. Gaujos lyderis galėtu užminuoti kalėjimo vartus kurie sprogtų po 10 minučių kaip ir visos bombos. Tuo tarpu teisėsauga turėtų važiuoti ginti kalėjimo ir išminuoti padėtą bombą, kad sprogimas neivyktų. Kadangi kalejimas yra toliau nuo miestelių, nusprendžiau jog bombas reikėtu dėti dvi, ties vartais, ir šiek tiek toliau ties Kalėjimo durimis, taip iš viso gautume 20 minučių visam veiksmui. Na o sėkmingai susprogdinę abi bombas gaujos nariai išlaisvins visus ten sėdinčius žaidėjus.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugiau veiksmo tiek nusikaltėliams, tiek teisėsaugai susijusio su serverio galimybėmis, gaujos nariai galės išlaisvinti svarbius savo gaujos asmenis iš kalėjimo pvz.: lyderius, co-lyderius ir panašiai, o teisėsauga turės dar daugiau darbo juos visus ten saugant.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
     
    Pirmieji vartai kur būtų dedama bomba, kad jie susprogtų ir būtų galima įeiti į kitą zoną kitam bombos dėjimui.
     

     
    Vidinė zona sprogus vartams į kurią patektume ir kurioje dėtume sekančią bombą.
     

     
    Bombos dėjimo vieta.
     

     
    Jeigu turite kuo mane papildyti rašykite šioje temoje ir jei tai atitiks mano sugalvotą sistema jūsų įdėją pridėsiu prie šios įdėjos. Taipogi galite padėti sugalvoti kaip dar būtų galima šią sistemą ištobulinti, kad ji tiktu mūsų serveriui.
     
    !!! Papildymas - Pastebėjau jog kalėjimę yra Saugi Zona, tad ten šaudytis negalima, gal turite įdėjų kaip šį dalyką būtų galima sutvarkyti kad būtų įmanoma įgyvendinti įdėja?
  25. Patinka
    Rolandas_Yolo gavo reakcijąAndy_Sandy tarp [0.1.5.7] Siūlau dar vieną (kiek kitokia) radijo stotį.   
    Labai įdomu, kadangi noriu tai išgirsti serveryje, aš už

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.