Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Domas_Bradley

Neaktyvus

  • 61

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Domas_Bradley gavo reakcijąLuis_Williams tarp Prisistatau Luis_Williams   
    Sveikas gyvas! Jau teko IG susitikti. Fainas bičas, padėjo, paaiškino.
  2. Patinka
    Domas_Bradley gavo reakcijąJames_Chistagon tarp [0.1.5.7] Prižiūrėtojai serveryje [KITOKIE]   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Domas_Bradley

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Norėčiau, kad iš pirktų admin'ų atimta būtų teisė blokuoti žaidėjus, o tam būtų išrinkti subrende, rimti žmonės, kurie turėtų Prižiūrėtojo statuso pareigas. Nes iš tiesų kyla nervas kai prisiperka admin'ų ir pvž.: Padariau event'ą jis pralaimėjo ir kad per dvi minutęs neatsiunčiau įrodymų dėjo ban'ą. Taip būtų galima sutvarkyti free banų problema. Būtų komanda su kuria būtų galima iškviesti prižiūrėtoją, spręsti situacija. Pateikti savo versijas, prižiūrėtojas nusprestų ir blokuotų.

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Taip susitvarkytų free ban'ai, didesnė tvarka būtų serveryje.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 

  3. Patinka
    Domas_Bradley sureagavo į Nachall tarp piniginis konkursas!!!!!!!!   
    Taigi laimėtojai Jimmy_Cold  3vietą-30000$   Ripe_Boo 2vieta-50000$     Justinas 1vietą-80000$ Serverio valiuta.       susisiekite zaidime ir atsimkite prizą!!!!!!!!!!!!
  4. Patinka
    Domas_Bradley sureagavo į Pablo Bandit tarp Žalgiris   
    Taip jugi esame Lietuviai viena tauta vienas kraujas turime būti vieningi aišku per rungtynes taip yra nesutarimų bet po rungtynių pasistenkime tolerantiški vieni kitų atžvilgiu būti jugi esame krepšinio tauta kuo daugiau palaikysime vienas kitą tuo daugiau garsinsimę lietuvą stipriu krepšinioo lygiu europoje. 
  5. Patinka
    Domas_Bradley sureagavo į Pablo Bandit tarp Žalgiris   
    2008-2009 metais Rytas buvo pakilime nebuvo žeminami ir tie patys žalgirio fanai kitaip išsireiškė apie Ryta tik Rytui nepaėjo porą sezonų kalbos atsirado apie š visokius ir dar kartą nors išprusę ir mąstantis galva po rungtynių supranta komandai nesiseka komandai sunku bet toliau ją palaiko ir ją tiki.Taigi kekvienas turime savo mėgstamą koamandą kurią palaikome po laimėjimų pralaimėjimų taigi manau galime kartais nestumti vienas ant kito palaikomų komandų ir apsvarstyti kodėl nesiseka ką reikėtų keisti jugi esame iš vienos šalies tos pačios rasės jugi po rungtynių vėl tampame paprastais žmonėmis.
  6. Patinka
    Domas_Bradley sureagavo į Rokas tarp Žalgiris   
    Ne treneris aikštelėje žaidžia. Turėjom Vyšnia, turėjom Demoną, viskas buvo gerai, nes jie nebijojo imtis iniciatyvos, o dabar ... Trūksta rimto žaidėjo komandoje, kuris galėtų žaisti vienas prieš vieną taip užvesdamas komandą ir galu gale pritraukti prie savęs gynėjus, ir taip atmesti laisvam komandos draugui kamuolį. Nesakau kad treneris nebuvo problema, bet didžiausia problema sudėtyje, kurią reikėjo pataisyti prieš antrą Eurolygos ratą, o dabar nieko jau nebepakeisi ...
  7. Patinka
    Domas_Bradley gavo reakcijąRokas tarp Žalgiris   
    Šiaip esu Lietuvos Ryto fanas, bet šiuo atvėju tikrai žiurėdamas ne šališkai galiu pasakyti, kad problemos tikrai yra ne Krapike. Komandos žaidimas subyrėjo dėl to, kad mūsų pagrindinis įžaidėjas Kalnietis, kolkas demonstruoja tragiška sportine forma. Bet.. Galbūt įneš Jasikevičius daugiau motyvacijos, tos kovingumo dvasios.
  8. Patinka
    Domas_Bradley sureagavo į Ignaz Lucchese tarp GTA logika.   
    Oh kaip gerai priklijavai, dabar aš esu laisvas pilietis. Mentai manęs tikrai nepažins
  9. Patinka
    Domas_Bradley sureagavo į Hugo_Soprano tarp Unmute Domas_Bradley   
    Sveikas, užtildymo anketa yra užpildyta ir "patvirtinta". Kitą kartą nesikeik tiesiog, būk mandagus.
  10. Patinka
    Domas_Bradley sureagavo į Ignaz Lucchese tarp GTA logika.   
    Vakar žiūrėdamas vaizdelius youtubėje štai ką užtykojau :lol:.

     

    N-18 yra keiksmų.

    Filmukų autorius: DamagePlanas.

     

    1-oji dalis, trukmė: [0:22.]



     

    2-oji dalis, trukmė: [4:45.]



  11. Patinka
    Domas_Bradley gavo reakcijąGytis_Xxa tarp GreenSide.lt # Dainavimo konkursas   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Domas_Bradley

    2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Žinoma )

    3. Jūsų išsirinkta daina: 
  12. Patinka
    Domas_Bradley gavo reakcijąGytis_Xxa tarp Unban Domas_Bradley   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Domas_Bradley
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Dzeikas_Moitas
    • Už ką buvote užblokuotas ?: UŽ reklamavimą, kurio nei nepadariau. Tiesiog matytas žmogus ir paklausiau ar ne iš to projekto.
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : 


    P.S Jeigu jau toks dalykas negalimas, atsiprašau labai. Tiesiog ne manau, kad tokiu būdu kažkas dar reklamuotų serverį, ar jam padėtų išpopulerėt, tikrai buvo klausta tik dėl įdomumo, nes matytas nickas.
  13. Patinka
    Domas_Bradley gavo reakcijąGytis_Xxa tarp Prisistatau Domas_Bradley   
    *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Domas_Bradley
    *Jūsų Vardas realybėje : Domas
    *Jūsų amžius :  15
    *Miestas iš kurio esate : Alytus
    *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype: ltrotasas. Jei ko reik daugiau, AŽ
    *Jūsų charakterio bruožai : Esu cholerikas. Mano daug emocijų priklauso nuo kitų žmonių. Kartais galima pagalvoti, kad esu belekaip draugiškas žmogus, kita karta egoistas, savanaudis. Šiaip esu darbštus, mokausi neblogai, turiu motyvacijos sportuot. Net ir turėdamas kažkokias pareigas stengisuosi būti su visais lygus ir nevaidinti "kieto", "marozo" ar dar kažko kito.
    *Jūsų pomėgiai : Didžiausias pomėgis tai krepšinis. Jau užsiimu juo 4-5 metai, skiriu tam daug laiko. Treniruojuosi tiek treniruotėse, tiek lauke ar šiaip kur nors salėje. Turiu su tuo nemažai tikslų, o kaip bus tai jau pamatysim. "Kaip Dievas duos". Domina ir programavimas IT. Savarnkiškai pats jau ilga laika dirbu su Sony Vegas programa, su PS pirmos savaitės. Moku koduoti ir su visiems gerai žinoma SAMP'o serverių programa Pawno ir daug kitų.
    *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Krepšinis
    *Ar turite merginą/vaikiną? : Šiuo metu ne.
    *Ar turite brolių arba seserų?  : Turiu viena brolį.
    *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Turiu, šunį. Septynerių metų šnaucerį. Ji yra vidutinio dydžio (Mitelšnauceris). Nors jau sensta mano patelė bet visitiek yra visada linksma, loja ant visų kas pasitaiko. Visada ieško "pripyskių". Kuomet nebūna nuotaikos dažnai gali sulaukti paramos iš jo, prieina, priremia galva prie tavęs. Neleidžia būti vienam.
    *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Iš seno žaisto Samp'o serverio daug kas čia persikelė, aš taip pat sužinojęs.
    *Ko siekiate realiame pasaulyje? : Kažka pasiekti krepšinyje arba IT. Krepšinyje nebūtinai tiksliai būti žaidėjų, bet domina ir tokie dalykai kaip teisėjavimas, trenerio darbas ir kitka. O IT manau galėčiau daug pasiekti, nes šiaip puikiai suprantu kompiterio dauguma funkcijų, puikiai suprantu tiksliuosius mokslus (Matematika, fizika, chemija).
    *Ko siekiate mūsų serveryje? : Pradžioje susipažinti, įgauti reputacijos, o su laiku galbūt ir užiimti kokias nors pareigas.
    *Įdomiausias įvykis nutykęs mūsų serveryje : Kadangi žaidžiu pirma diena, kažko ypatingo dar neįvyko.
    *Ir galiausiai jūsų nuotrauka [Privaloma] : 
  14. Patinka
    Domas_Bradley gavo reakcijąGytis_Xxa tarp Emigruoju Domas_Bradley   
    Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Domas_Bradley

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandienos

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 5-6 metai

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Kuomet žaidžiau kitame serveryje ir jame atisrado daug bug'ų ir taip toliau. Dirbant GS, zonose kovoti tapo neįmanoma. Daug kas perejo čia.

    ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Kuomet draugai atvyko čia, apžiūrėjau ryte šį serverį ir pamačiau, kad scriper'iai puikia padirbėje su serverių sistemomis, naujokams laikant teises kitais world'ais ir taip toliau.

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, įvykdžiau visas. Dauguma buvo lengva, sunkiau buvo kai būdavo, kad nespėji per tam tikra laika.

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Kolkas teko dirbti tik gamyklose, bei žiūrėti kaip dirba picerininkai. Aš sužavėtas, tikrai.

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :  Kadangi serveryje yra draugiškų senbuvių, admin'ų. Su jų pagalba lengvai radau.

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Kol esu nepatyręs daug šiame serveryje žinoma, kad naudoju, nes neraščiau daug vietų.

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Vienas vyrukas bandė nušaut be reason'o, bet nepavyko, pabėgau.

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Kadangi buvo prie pat spawn'o tai ne. Mano nuomone reikėtų daugiau, nes atėjus kaip tik ir buvo tik likus viena mašina, kitiems greičiausiai jau trūko.

    ​Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Karta teko naudoti klausiant apie serverio sistemas. Taip, adminas maloniai man padėjo.

    Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Dar kolkas neteko naudoti, pats viska stengiuosi susirasti.

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Kadangi apmokymai parodo svarbiausias ir reikalingiausias vietas tikrai viska yra aišku ir visko pakanka.

    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau viskas padaryta labai gerai, nes jau patys pirmieji darbai tikrai yra padaryti su gražiomis sistemomis ir veikla.
  15. Patinka
    Domas_Bradley gavo reakcijąEduard_Gta tarp GreenSide.lt # Dainavimo konkursas   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Domas_Bradley

    2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Žinoma )

    3. Jūsų išsirinkta daina: 
  16. Patinka
    Domas_Bradley gavo reakcijąEduard_Gta tarp Unban Domas_Bradley   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Domas_Bradley
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Dzeikas_Moitas
    • Už ką buvote užblokuotas ?: UŽ reklamavimą, kurio nei nepadariau. Tiesiog matytas žmogus ir paklausiau ar ne iš to projekto.
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : 


    P.S Jeigu jau toks dalykas negalimas, atsiprašau labai. Tiesiog ne manau, kad tokiu būdu kažkas dar reklamuotų serverį, ar jam padėtų išpopulerėt, tikrai buvo klausta tik dėl įdomumo, nes matytas nickas.
  17. Patinka
    Domas_Bradley gavo reakcijąEduard_Gta tarp Prisistatau Domas_Bradley   
    *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Domas_Bradley
    *Jūsų Vardas realybėje : Domas
    *Jūsų amžius :  15
    *Miestas iš kurio esate : Alytus
    *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype: ltrotasas. Jei ko reik daugiau, AŽ
    *Jūsų charakterio bruožai : Esu cholerikas. Mano daug emocijų priklauso nuo kitų žmonių. Kartais galima pagalvoti, kad esu belekaip draugiškas žmogus, kita karta egoistas, savanaudis. Šiaip esu darbštus, mokausi neblogai, turiu motyvacijos sportuot. Net ir turėdamas kažkokias pareigas stengisuosi būti su visais lygus ir nevaidinti "kieto", "marozo" ar dar kažko kito.
    *Jūsų pomėgiai : Didžiausias pomėgis tai krepšinis. Jau užsiimu juo 4-5 metai, skiriu tam daug laiko. Treniruojuosi tiek treniruotėse, tiek lauke ar šiaip kur nors salėje. Turiu su tuo nemažai tikslų, o kaip bus tai jau pamatysim. "Kaip Dievas duos". Domina ir programavimas IT. Savarnkiškai pats jau ilga laika dirbu su Sony Vegas programa, su PS pirmos savaitės. Moku koduoti ir su visiems gerai žinoma SAMP'o serverių programa Pawno ir daug kitų.
    *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Krepšinis
    *Ar turite merginą/vaikiną? : Šiuo metu ne.
    *Ar turite brolių arba seserų?  : Turiu viena brolį.
    *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Turiu, šunį. Septynerių metų šnaucerį. Ji yra vidutinio dydžio (Mitelšnauceris). Nors jau sensta mano patelė bet visitiek yra visada linksma, loja ant visų kas pasitaiko. Visada ieško "pripyskių". Kuomet nebūna nuotaikos dažnai gali sulaukti paramos iš jo, prieina, priremia galva prie tavęs. Neleidžia būti vienam.
    *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Iš seno žaisto Samp'o serverio daug kas čia persikelė, aš taip pat sužinojęs.
    *Ko siekiate realiame pasaulyje? : Kažka pasiekti krepšinyje arba IT. Krepšinyje nebūtinai tiksliai būti žaidėjų, bet domina ir tokie dalykai kaip teisėjavimas, trenerio darbas ir kitka. O IT manau galėčiau daug pasiekti, nes šiaip puikiai suprantu kompiterio dauguma funkcijų, puikiai suprantu tiksliuosius mokslus (Matematika, fizika, chemija).
    *Ko siekiate mūsų serveryje? : Pradžioje susipažinti, įgauti reputacijos, o su laiku galbūt ir užiimti kokias nors pareigas.
    *Įdomiausias įvykis nutykęs mūsų serveryje : Kadangi žaidžiu pirma diena, kažko ypatingo dar neįvyko.
    *Ir galiausiai jūsų nuotrauka [Privaloma] : 
  18. Patinka
    Domas_Bradley gavo reakcijąEduard_Gta tarp Emigruoju Domas_Bradley   
    Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Domas_Bradley

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandienos

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 5-6 metai

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Kuomet žaidžiau kitame serveryje ir jame atisrado daug bug'ų ir taip toliau. Dirbant GS, zonose kovoti tapo neįmanoma. Daug kas perejo čia.

    ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Kuomet draugai atvyko čia, apžiūrėjau ryte šį serverį ir pamačiau, kad scriper'iai puikia padirbėje su serverių sistemomis, naujokams laikant teises kitais world'ais ir taip toliau.

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, įvykdžiau visas. Dauguma buvo lengva, sunkiau buvo kai būdavo, kad nespėji per tam tikra laika.

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Kolkas teko dirbti tik gamyklose, bei žiūrėti kaip dirba picerininkai. Aš sužavėtas, tikrai.

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :  Kadangi serveryje yra draugiškų senbuvių, admin'ų. Su jų pagalba lengvai radau.

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Kol esu nepatyręs daug šiame serveryje žinoma, kad naudoju, nes neraščiau daug vietų.

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Vienas vyrukas bandė nušaut be reason'o, bet nepavyko, pabėgau.

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Kadangi buvo prie pat spawn'o tai ne. Mano nuomone reikėtų daugiau, nes atėjus kaip tik ir buvo tik likus viena mašina, kitiems greičiausiai jau trūko.

    ​Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Karta teko naudoti klausiant apie serverio sistemas. Taip, adminas maloniai man padėjo.

    Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Dar kolkas neteko naudoti, pats viska stengiuosi susirasti.

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Kadangi apmokymai parodo svarbiausias ir reikalingiausias vietas tikrai viska yra aišku ir visko pakanka.

    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau viskas padaryta labai gerai, nes jau patys pirmieji darbai tikrai yra padaryti su gražiomis sistemomis ir veikla.
  19. Patinka
    Domas_Bradley sureagavo į Dwayne Bond tarp GreenSide.lt # Dainavimo konkursas   
    ANKETOS ŠABLONAS:

     

    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dwayne_Bond

    2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?:  Taip.

    3. Jūsų išsirinkta daina: 

  20. Patinka
    Domas_Bradley gavo reakcijąVendelis___Savas tarp GreenSide.lt # Dainavimo konkursas   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Domas_Bradley

    2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Žinoma )

    3. Jūsų išsirinkta daina: 
  21. Patinka
    Domas_Bradley gavo reakcijąTerry_Snow tarp Unban Domas_Bradley   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Domas_Bradley
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Dzeikas_Moitas
    • Už ką buvote užblokuotas ?: UŽ reklamavimą, kurio nei nepadariau. Tiesiog matytas žmogus ir paklausiau ar ne iš to projekto.
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : 


    P.S Jeigu jau toks dalykas negalimas, atsiprašau labai. Tiesiog ne manau, kad tokiu būdu kažkas dar reklamuotų serverį, ar jam padėtų išpopulerėt, tikrai buvo klausta tik dėl įdomumo, nes matytas nickas.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.