Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mantulia_Nicea

Neaktyvus

  • 43

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Sorry, kad komentuoju, bet jis tau gražins pinigus.
  2. Sorry, kad komentuoju, bet rasai: jei reiks numesiu video sena kaip šaudau. Sakai sena video.
  3. Manau, kad visai nieko šitos idėjos. Tikrai neblogos ir praverstu visos 3 idėjos.
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Mantulia_Nicea 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Jarek_Sanchez 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimas 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://imgur.com/SEYobqF . 5.Įrodymai , kad užtildėte žaidėją(Būtina): http://imgur.com/KR352fC .
  5. as jam norejau deti mute paskuj bet jis buvo surakintas ir padare relog. dabar laukiu kol prisijungs.
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Mantulia_Nicea 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Domas_Andrevic 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Spam/Food 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://imgur.com/OXg1t8v . 5.Įrodymai , kad užtildėte žaidėją(Būtina): http://imgur.com/8gwuePy .
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Karolis_Bmw • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mantulia_Nicea • Už ką buvote užblokuotas ?: Event, Atrankos trugdymas. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Karolis_Bmw manęs atsiprašė, kad trugdė tad aš jam atleidžiu ir prašau atblokuoti. Jei reikia įrodymu dėl kažko tai aš į až atsiūsiu.
  8. Atsiprašau, kad komentuoju, bet noriu pranešti, kad prie Fear_Near acc buvo prisijungęs kitas žaidęjas. Aš Fear_Near kick ir prisijungė tikras Fear_Near. http://greenside.lt/index.php?/topic/21885-pra%C5%A1au-unjail-fear-near/#entry140368 .
  9. Man nerodė taves + man lagino ir nerodė tos lentelės. Aš norėjau rr padaryti todėl atsijungiau. Ir negaliu ss daryti rašo: You can't to save creanshot. Ir negaliu pildyti unlban anketa. Paklausk savo bendradarbio Minde_Fine. Ar ten Minde_Weed kažkaip ten.
  10. Jūsų Vardas_Pavardė : Mantulia_Nicea Kokios pagalbos jums reikia : Samp langas mažas. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : http://imgur.com/eTYdeyE .

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.