Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Sebastian_Rodriguez

Neaktyvus

  • 51

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Sebastian_Rodriguez

  • Gimtadienis 2000.04.08

Paskutiniai profilio lankytojai

529 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Sebastian_Rodriguez 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Infernus, oranžinė. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/JSUAU 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 300k, kaina derinama. 5. Papildoma informacija: Mylėta, ir saugota.
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Sebastian_Rodriguez 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Sultan, daugiau viskas nuotraukose. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/rQ1pG 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlykit.
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Sebastian_Rodriguez 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas nuotraukose. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/NNgm0 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 300k galima deretis, domina keitimas į kitas tr.primones. 5. Papildoma informacija: Žaidime sultanas atrodo dar geriau.
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Sebastian_Rodriguez 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė:Besar_Macio 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Viskas buvo taip kad jis pardavė savo nrg man ir nuvažiavo į vandeni.http://imgur.com/a/2nRH5
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Sebastian_Rodriguez 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas bus nuotraukose. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/bBmP2 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlykit, domina keitimas į kitas transporto priemones. 5. Papildoma informacija: Nusipirkau, pavažinėjau ir nepatiko. Gan greita masina važiuoja 190km/h.
  6. Viska dariau su Vegas pro 11, jeigu nežinai kaip pasižiūrėk tutorialus youtubei .
  7. Palyginus su kitais, aš dar niekas, šiaip aš išmokau žiūrėdamas tutorialus kaip cbugint, o paskui ta veiksmą bandžiau padaryti kuo greičiau.
  8. Nū nežinau, bet su 90 fps neina, kaip su 160-150fps.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.