Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Easy_Pro

Neaktyvus

  • 16

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Manau jog visiškai šio darbo nereikėtų pašalinti ir galvot apie kokį naują. Galima paprastai padaryt. Įdėti kokį naują transportą ir į rankas gesintuvus.
  2. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Easy_Pro ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Bullet, su 400km rida ir tune dėže. Daužta 3 kartus. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlom nuo 190k. ◘ Papildoma informacija: Max greitis: 192km/h. Mašina sportinė.
  3. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Easy_Pro Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016.03.11 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Nuo 2013 metų. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Draugelis pasiūlė, tai galvoju pabandyt reikia. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Tiesiog sudomino sistemos. Jokiam kitam serveryje kažko panašaus nemačiau. Viską išbandyt norisi. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Kai su paaiškinimais tai viskas gerai buvo. Bent ne iškart kai /apmokymai parašai iškart la

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.