Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Chase_Moreno

Neaktyvus

  • 15

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Chase_Moreno

  • Gimtadienis 2002.05.01
  1. Parsisiunčiau "opera mini" ir ta pati rašo " Ši svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio www.supergames.lt naudojamas nepalaikomas protokolas. Programa ir serveris nepalaiko bendrojo SSL protokolo versijos arba šifruotojo programų komplekto. Taip gali nutikti, kai serveriui reikia RC4, kuris nebėra saugus."
  2. MEZON internetas, ne nenaudoju jokių ip changeriu tik dinaminis ip gal dėl to?
  3. Jūsų Vardas_Pavardė : Chase_Moreno Kokios pagalbos jums reikia : Dėl supergames. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Gavau pakvietimą į supergames ir neleidžia prisijunkti rašo " Ši svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio www.supergames.lt naudojamas nepalaikomas protokolas." Ką daryti?
  4. Parašiau pažiūrėk, gali nesijaudinti ne iš tokių žmonių aš
  5. Sveiki. Norėjau paklausti gal kas turit supergames pakvietimą? (Kiek girdėjau kad galėtum ten prisiregistruoti tu turi turėti pakvietimą, jei klystu būtinai rašykite komentaruose.) Galėčiau atsidėkoti forumo repais (Repus galėčiau dėlioti kad ir visą mėnesį man nesunku vistiek nebežaidžiu sampo )
  6. Kiek girdėjau ten reikia pakvietimo? Nes kai meginu įeiti rašo - Ši svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
  7. Sveiki visi! Taigi norėjau paklausti kokiuose diskusijų forumuose dalyvaujate? Nes pasatruoju laiku iš viso nebėra ką veikti prie pc o žaidimų siūstis nesinori nes jau atsibode visi.. Komentaruose parašykite forumo pavadinimą (Nerašykit ten "www.greenside.lt" ar "greenside.lt" nes manau neleis tiesiog rašykit "greenside" (("greenside" kaip pavizdys)))
  8. Puikus video, įgarsinimas taip pat neblogas gal kas numestu dainos pavadinimą Pas jus čia žiūriu muzikos achujienos
  9. Ko čia žiūri obuolį Gali numest pilna video to paskutinio?
  10. Gražus video, gal numestum dainos pavadinima?
  11. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Vardas_Pavarde​ Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Seniau žaidžiau čia per patį startą, bet tada padariau pertraukėlę kitame serveryje, bet tas preitas serveris mirė, ten dar esu mediku pavaduotojas bet ten išviso nebežaidžiu, ten žaidžia per dieną ~40-60 žmonių (seniau po ~200) tai sugalvojau gryžti čia Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ ~4m su pertraukom. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Iš klasiokų. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes čia yra išskirtiainiai mapp darbai, geras kolektyvas
  12. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Vardas_Pavarde​ Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Seniau žaidžiau čia per patį startą, bet tada padariau pertraukėlę kitame serveryje, bet tas preitas serveris mirė, ten dar esu mediku pavaduotojas bet ten išviso nebežaidžiu, ten žaidžia per dieną ~40-60 žmonių (seniau po ~200) tai sugalvojau gryžti čia Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ ~4m su pertraukom. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Iš klasiokų. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes čia yra išskirtiainiai mapp darbai, geras kolektyvas,

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.