Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Funky_Town

Neaktyvus

  • 16

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Ačiū už palaikymą, taip tikrai stengiausi dėl jūsų visų
  2. Prie ko čia tas mašinos sutvarkymas? Jūsų bendravimas su žaidėjais buvo stebimas visą savaitę, + tai nėra išskirta apie mane, juk mes vertinome jūsų visų bendravimą su visu serveriu. Ir mažo to, tai dar vakar man mechanikų pavaduotojas davė free mute valandai, visiškai už nieką, o galėčiau aš jam drąsiai parašyti papeikimą, bet nerašiau nes nenoriu, kad prarastu admin.
  3. Ačiū visiems už palaikymą. Stengsimės kurti ir toliau !
  4. Sveikas, taip serveryje yra slaptoji komisija kuri nebus viešinama, kad analizė būtų sąžininga.
    1. Abraham_Lincoln

      Abraham_Lincoln

      kas toks būsi naujas DP?

    2. Marko_Escobar

      Marko_Escobar

      fygaro, manes niekas nepakeis, dar ilgai jum visiem pisiu prot1 :D

    3. Putinas
  5. Direktorių, bei darbų analizės komisija pristato : Sveiki, mieli Greenside žaidėjai. Šiandien jums noriu pristatyti naują kiekvieno sekmadienio rubriką, kurioje bus diskutuojama, aptariama, bei skelbiama vieša savo nuomonė apie serverio darbų valdymą, bei jų kiekvienos savaitės progresą. Šią skiltį su savo komandos nariais nusprendėme pavadinti " Direktorių, bei darbų analizės komisija". Iš pavadinimo galbūt supratote jog bandysime apibrėžti kuo daugiau pliusų ir minusų firmose, beje komandoje vyrauja trys nariai, aš ir kiti du kurie nebus viešinami, jie tiesiog stebės aplinką kaip p
  6. Atsiprašau, netyčia pasidubliavo temos.
  7. Na pirmiausia tai žodis " Kažką " rašosi su Ž, o ne su Š, nesuprantu kaip žmonės taip gali rašyt ! O dėl darbo tai vertinčiau 5/10. Sėkmės.
  8. Labas, sveikas atvykęs, bet ar nejaugi nėra nickų kitų, būtina vogti ? Beje Omis_Zekas buvo panelė, viename garsiausių Lietuvos samp serverių ir ten gan buvo labai populeri, prieš 2-3 metus. Keista jog tu pasiemei šį nick ir naudoji kituose serveriuose.
  9. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Funky_Town Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo dabar Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 3 metai Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Pasakė draugai ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nežinau, sakė zjbs čia. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau, nesunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Neteko. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo. Ar dažnai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.