Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jareck_Sanchez

Neaktyvus

  • 18

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Jareck_Sanchez

  • Gimtadienis 2001.07.08

Paskutiniai profilio lankytojai

489 profilio peržiūros
  1. Anketos šablonas 1) Jūsų vardas pavardė: Jareck_Sanchez 2) Jūsų sukurta pamoka bus naudinga žmonėms: Naujokams, ateinantni serveri. 3) Jūsų Pamoka(Vaizdo įrašai, nuotraukos, informatyvus tekstas): https://youtu.be/76LfCYfnfGA Launcherio neber. Filmavau kai buvo launcheris.
  2. Anketos šablonas: 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Jareck_Sanchez 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Launcheris neoasileidzia. 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Esu parsisiuntes laucher ir ji isidejes i savo GTA foderi (BE MODU) ir man visus neleistinus CELO failus sukele i ta gS papke. Iisjungiu, paspaudziu Conect ir man gerit isijungia ta samp lentele kur tipo servai ir issijungia, ir vsks daugiau nk .
  3. Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  4. Karoce atsikeliau ir prisijungiau prie zaidimo, Palikau zaidima ir pats miegot isejau... Man lagina ne del pingo su pingu viskas norm, bet man fps yra mazas as turiu modu daug tai ir laigna. Ka cia yrodo. Tai kad per klaida man ejo greitis 3-2 km/h ? Ir kad judejau i sonus ? jUS PAZIUREKIT KAIP KITI LAGINA STOVI VIETOI IR SOKINEJA TAIP ARBA I PRIEKA IR ATGAL... As turiu huntley bei tahomos moda... Taip kad del modo cia viskas, bet prisideda ir fps... Patikek jei buciau Ridos Bot... As sulysciau i zeme, nes kiek maciau kas naudojo tai visu puse masinos sulindusios y zeme...
  5. Šablonas skirtas ieškantiems modifikacijų: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jareck_Sanchez 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]: Kita. Kamero mod 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau: Ieskau tokio kameros modo kaip video, ta prasme kai ziuri taip ly vaizda istyses, nu suprasti koks mod. 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]:
  6. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Jareck_Sanchez Kam bus naudojamas kanalas?: Pailset nuo darbo, pasisneket su draugais, paklausyti muzikos. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Taip tvirtinu jog, susipazinau su taisyklem.
  7. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Jareck_Sanchez Kam bus naudojamas kanalas?: Pasikalbeti su draugais, pailseti nuo darbo, kartais pasiklausyti geros muzikos. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Hugo_Armani banko sąskaitą) : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Taip, tvirtinu, kad viska persiskaiciau ir sutinku su taisyklemis.
  8. Anketos šablonas: 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Jareck_Sanchez 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Reikia kad primintumem man banko korteles pass. 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Pries 2 savaites susikuriau banko paskyre jusu serveryje ir siandiena ja pamirsau. Skype : henrikasku1
  9. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2016/03/22 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Nuo 2012 PRADZIOS Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Mačiau Cleme_Tens ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes man patiko darbai, pagal kuriuos galėjai daryti tai kuom dirbi. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau visus apmokymus, ir buvo nesunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Dar tik medkirčiu. Ar buvo sudėtinga rasti elektroni

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.