Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

faustas_evil

Neaktyvus

  • 31

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi faustas_evil pranešimai

  1. matt_escobar gali numest koki link prasau!
  2. Am cia tik ne hack ? Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas) (naudok daugybinį citavimą)
  3. Zjbs bet cia tikrai ne as, as to account net nezinojau iki sio susidurimo nesu mates greenside serveri + kokia man diela butu ant kito account cytinti ?
  4. *cenzūra* moket pinigus? uzdyka ? nu tikrai ne
  5. Nu bet as tokio account net nezinau ..
  6. nu gr ikeliau i youtube gal db patikesi ? https://youtu.be/kP8X7d3yZx0
  7. Aciu bent vienas patikejo manim visi mane kad meluoju tie cj net video neziurejo Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus. (dvigubas pranešimas) (naudok daugybinį citavimą)
  8. Aciu bent vienas patikejo manim visi mane kad meluoju tie cj net video neziurejo
  9. Tu ziurejei video matai parasyta prie name Faustas_evil o kai uzsikrove game buvo povilas_xoovy ...
  10. Pamatysi kad nemelavau Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (keturgubas pranešimas)
  11. va nusikopijuok ta file:///C:/Users/HP/Downloads/video-1482785012.mp4 Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (trigubas pranešimas)
  12. Duok skype i pm parasyk Pamatysi as cia rimtai Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas) (naudok daugybinį citavimą)
  13. KAI JUNGIUOSIU SU SAVO ACCOUNT I SERVERI mane pajungia i kita account kuris gaves ip ban jo nick povilas_xoovy Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);
  14. WTF JUNGIUOSI PRIE SAVO ACCOUNT Faustas_Evil ir man ismeta Povilas_wooxy account kas per nesamone ????? hlp Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (Keturgubas pranešimas)
  15. Jungiuos prie savo account bet raso kad gavo ban kazkoks Povilas_Wooxy Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (Trigubas pranešimas)
  16. Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (Dvigubas pranešimas)
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Faustas_Evil • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Smoke_Piktas • Už ką buvote užblokuotas ?: Tipo Cytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :buvau atsijunges. net nezinojau kad ban gavau . • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :file:///C:/Users/HP/Documents/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/SAMP/screens/sa-mp-000.png
  18. Misteris pro kas youtube buvo viska bandziau daryti visus bet vistiek neejo kaip mete ta lentele taip ir meto db
  19. Viska bandziau ir youtube kas parasyta buvo ir ten su grand theft auto Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (Trigubas pranešimas) (naudok daugybinį citavimą)
  20. Viska bandziau ir youtube kas parasyta buvo ir ten su grand theft auto Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (Dvigubas pranešimas) (naudok daugybinį citavimą)
  21. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Faustas_evil 2. Kokios pagalbos jums reikia: kai einu i samp servus ismeta lentele su uzrasu unable to execute. Kaip pataisyti bandziau visaip eit i ypatybes td i suderimumas ir pakeist ten Viska. kur youtube parodyta bet vistiek neina padekit !!!!!!! 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: kai einu i samp servus ismeta lentele su uzrasu unable to execute. Kaip pataisyti bandziau visaip eit i ypatybes td i suderimumas ir pakeist ten Viska. kur youtube parodyta bet vistiek neina padekit !!!!!!!
  22. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Faustas_Evil Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016-11-2* Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3Metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​is clemetean ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Todel kad senas servas uzkniso Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip nebuvo sunku Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Visus ! del kreditu Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos pa

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.