Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Mаntas

Neaktyvus

  • 12

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Mаntas pranešimai

  1. Galima gi parašyt kitą mašinos pavadinimą, o šeip Elegant'ą rodos... repą, ačiū jg patiko
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Ponas_Krabas 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : CAR 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : Štai, apačioje.. 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : Spausti ČIA NUOTRAUKOS:
  3. Maždaug galingesnio, žmogaus, kuris kurė šitą vid specai: CPU : intel i5 3570k LGA 1155 VGA : GeForce GTX 760 OC Gaming RAM : 8gb Resolution : 1920 x 1080 ( 1080p HD )
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Ponas_Krabas 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : ENB 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : Štai, apačioje.. 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : Spausti ČIA VIDEO:
  5. Kaip norėčiau kad ir Sabrę pasiimt! Sėkmės tiems, kas dalyvaus, aš taipogi dalyvausiu
  6. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Ponas_Krabas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016/04/222 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 4 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ SuperGames.lt žaidimų puslapio ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Šis serveris yra šaunus, su unikaliomis idėjomis, šauni administracija, ir kt. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau, buvo lengva Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Nedir
  7. Gražūs avatarai, paimsiu kelis, ačiū, jog daliniesi!
  8. Šaunus darbelis, man patiko! Kurk daugiau tokių!
  9. Sveiki, aš naujokas, tikiuosi sutarsime :)

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.