Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Erla_Zydelka

Neaktyvus

  • 21

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Erla_Zydelka

  • Gimtadienis 2001.01.09
  1. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Erla_Zydelka ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Nuotraukos. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/80HlW ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Nuo 250k. ◘ Papildoma informacija: Parduosiu kas daugiausiai pasiūlys. Kainą min keliam po 25k.
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Erla_Zydelka 2. Perkamų patalpų dydis: 100m2 3. Kiti pageidaujami aspektai - verslo šaka, lygis: Šaka nesvarbi , bet geriau būtų technologijų. Lygis nesvarbus. 4. Siūloma kaina: Be produkcijos iki 1m , jei yra produkcijos mokėsiu daugiau.
  3. Vardas_Pavardė žaidime (be jokiu sutrumpinimų t.y pilna ir tvarkinga) : Erla_Zydelka Ar tikrai dalyvausite ir laikysitės visu taisyklių ? : Taip , būtinai. Ką darysite su laimėtais 3'000 kreditų ? Kodėl manai , kad laimėsi? (Šis klausimas skirtas patikrinti jūsų mastymą ir panašiai atrinksime tik normalius žaidėjus kurie visko nesugadins) : Nesu tikras , kad laimėsiu , bet stengsiuos. Svarbu gera nuotaika ,ir praleistas laikas linksmai.
  4. Puiki idėja, aš už ! Narys gauna žodinį įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Erla_Zydelka Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Jūsų serveryje pradėjau žaisti šiandiena. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Žaidžiu apie 3 metus su pertraukomis. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Apie šį serverį sužinojau iš draugų. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Šis serveris išsiskiria savo išradingumu, darbus kurie iš šono atrodo nuobodūs ir įprasta veikla, paverčia įdomiu užsiėmimu, ypač naujokams. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprast

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.