Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Justas_Orriginal

Neaktyvus

  • 11

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Bet suprask name tagas nėra toks rimas čytinimas(bet aišku vistiek tai skaitoma kaip cyt). Bet tiesiog gal žmogus naudojo jį geriem tikslam? Bet tebunie pamatęs gaujinį žaidime nedelsiant užblokuosiu.
  2. Aš nieko prieš tave neturiu, tiesiog tiesą sakant labai atsibosta aimeriai. Atbėgi su full hp iš toliausiai sušeria visas kulkas. Tai stengiuosi gauti visus video su nusikaltėliais kurie naudoja aimą. Bet manau turėtum suprast kai esi naujokas nevisi žino, kad negali baninti su kito žaidėjo įrodymais. + Tokios taisyklės lyg ir nėra;)
  3. Sveikas, manau ši taisyklė, kad kas įkelia video tas prisiema atsakomybę. Esu šio serverio naujokas, taisyklėse neradau tokios taisyklės kaip negalima baninti su kito žmogaus įrodymais. Bet tebunie, tegu nusprendžia prižiūrėtojai. + Kaikurie žmonės name' taga naudoja tam, kad galėtų gaudyti cheaterius. Matytu nick iš toli. Ir abejoju, kad video sąvininkas visiškai nepakenkė serveriui panaudojęs tą name tagą.
  4. Sveikas ponas policininke. Deje, mano pc yra žvėriukazz ir tu tikrai nejuokauk, kad aš žaisčiau su 20 fps. Pas mane visas sampas visada užmodintas. O šitas video yra tiesiog filmuotas ne mano. Iš savo pc visada spaudžiu maximumą. Tad nejuokauk, tas asmuo iš ko gavau video gal ir žaidžia su 20. Sunku įžiūrėt su kiek ponas žaidžia. Gero vakaro linki jums Justas!
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Justas_Original • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Zygis_Pahmiel • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:čytinimas -----> AIM • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=nY80aK27l9c&feature=youtu.be Galima pastebėti kaip kulka skrenda skirtingu kampu tuo pačiu metu į gaujonio pusę tai traktuojama kaip AIM: P.S Video yra ne mano. Už visuomenę švarią ir saugią be cytų!
  6. Serveryje žaidžiu nepilną savaitę bet jau radau 2 rimtas klaidas. Žiūrėsim kaip viskas bus toliau!;) (Apie klaidas pranešta pgr administracijai tad galit būt ramūs!)

  7. Sveikas, deje bet niekas neatmazina. Tiesiog kai žinai kad tu nečytinai, o tave užblokavo free tai....Tiesiog yra toks faktas ir tiek. Užteks freepostint vyruk!
  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Justas_Original • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Bmx_Park • Už ką buvote užblokuotas ?: Cytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
  9. Privalau įsikišti į šį tavo visišką free baną. Video žiūrėti neimanoma nes laggas belekoks. Pc nesprogo? Prašau užblokavimo apelecija tegu tikrina rimti prižiūrėtojai! Nes čia aimo įžvelgti tikrai neįmanoma. + Kurioje situacijoje ten aimas? Kad pataikiau 1 kulką o antra nepataikiau tai aimas? Juokingi jūs policininkai. Prašyčiau atsižvelgti į vaizdo įrašus. Jie tikrai nėra tinkami užblokavimo apelecijai. P.S Video gali netrint nes antrame video vienas iš PD pasigavo tikrai su aimu. Tad video išsaugotas, gali nesivargint trinant;) P.SS Manau Edwa reiktų peržiūrėti tau šį užbloka
  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Justas_Original Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2016-5-09. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​ Draugų. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Kaip ir visi nėra atnaujinimų Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip,nelabai sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Kolkas bedarbis esu Ar buvo sudėtinga rasti e

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.