Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Alah_Akbar

Neaktyvus

  • 2

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Alah_Akbar sureagavo į Mantas tarp Emigruoju Deividas_Meskinis   
  2. Patinka
    Alah_Akbar sureagavo į Deividas Meškinis tarp Emigruoju Deividas_Meskinis   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deividas_Meskinis

    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šių metų Gegužės 23.

    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SA-MP jau gal žaidžiu kelis metus.

    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Youtube'ris žaidė toksai Cleme_Tean ir kadangi pamačiau,kad tai yra labai įdomus serveris matose,kad stengtasi jį kurti sumaniau užsukti.

    ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nepasakyčiau,kad aš jį palikau,bet atėjau į šitą serverį dėl naujų dalykų,nes čia galima sakyti daug įdomiau,yra daugiau įdėta į žaidimo darbus darbo.

    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau. Na nepasakyčiau,kad jos buvo sunkios,bet kai pirmą kartą vygdžiau biskučiuką atsibodo jos.

    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Visi darbai yra įdomūs. Daugelyje serverių tu tiktais važinėji,o štai čia gaisrininku gesini gaisrą,picerininku kepi picą,ūkininku pjauni su kombainu žolę,o poto veži. Taigi tai yra LIUKS.

    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Dar neradęs Bet greitu metu važiuosi tenais

    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Na kol esu naujokas tai naudojuosi šia komanda rasti tokias vietas kurių dar nežinau.

    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Na papasakosiu tokią istoriją. Buvo jau vakaras. Važinėju su darbine mašina kai staiga prikibo 2 gaisrininkai. Jie mane sekioja daužė mašiną ir prasivardžiavo. Išlipęs iš mašinos,kad nesudaužytų partrenkė ir nužudė. Na taigi manau,kad jeigu mes nepasitraukiam policijai į iškvietimą tai čia gaisrininkams traukiamės

    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Na,nesinaudojau nuomojimo tik 1 kartą kai jau tikrai prireikė transporto,o jų tai yra per akis.

    ​Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip,naudojuosi ir padėjo.

    Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko dažniausia taksistai,mechanikai... Bet tas jausmas kai taxi,mech reguoja,o mūsų didvyriai medikai ir policija jokios reakcijos.

    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Viskas yra aišku net nematau ar įmanoma aiškiau paaiškyti.

    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau reikėtų duoti jiems šiek tiek daugiau pinigų. Kol turi pavyždžiui tam tikrą XP kiekį tu gauni daugiau pinigų,nes aš iš savo patirties pokolkas turiu tik apie 22k per kelias dienas.o gal aš čia kaltas,kad nemoku užsidirbti.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.