Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Leo_Messi

Neaktyvus

  • 7

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Leo_Messi pranešimai

  1. Sveikas, labai geras video gerai viskas atrodo, viskas gražu!!!! Šaunuolis!
  2. Visiškai pritariu, vien tik šiandien mane užspaudė gaisrininkas ir reikalavo pinigų arba būtų susprogdinęs mašiną, tad jam daviau 8 tūkstančius. Ir jai dėt baną tai tik po kick jai nesuprato kick tada ban.
  3. tu exp nereikia, manau naujokai parasys geriau /darbai nei jieskos forume kazkieno paraso.
  4. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gustas_Ltu ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): viskas foto. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 30k-40k ◘ Papildoma informacija: yra įdėta nitro 10x, o bagažinė tuščia.
  5. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gustas_Ltu ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): viskas nuotraukose. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: nuo 70 000 iki 90 000. ◘ Papildoma informacija: bagažinė tusčia.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.