Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jack_Western

Neaktyvus

  • 124

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. 1) Jūsų Vardas_Pavardė:Jack_Western 2) Žaidėjo, kuris jumis apgavo Vardas_Pavardė:Magnus_Camel 3) Tiksli data ir laikas kada buvote apgautas:2016/10/02 21:05 4) Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais(nuotraukos, video medžiaga):Sveiki tai aš nusprendžiau parduoti elegy arba keisti i kita auto tai aš dėjau sk kad keičiu parduodu elegy magnus parašė kad turiu prilėkiau susitarėm kad aš jam elegy jis man savo sultan ir club su gunai ir ryt 40k susitarėm tai galvoju kodėl gi ne jai jis nori elegy galim keisti esu patiklus žmogus atėjo kita diena rašau kada šaibos parašė kokios šaibos ir
  2. Prigaudė iš kitu serveriu tokius pat nickus kam man meluoti ir sakyti kad man 18 metų jai tiek nebūtu? jai man tiek ir yra galim ts pakalbėti pamatysi ar mano balsas kaip 11 metų ar ne stobal esi trauma ir nori prie ko nors prikipti ne prie to prišokai kaip visiems tokėms kosmonautams sakau Narys baudžiamas įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (5x post - naudok daugybinį citavimą).
  3. Ačiu Telšę valdo,mocas tikrai man patiko Narys baudžiamas įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (4x post - naudok daugybinį citavimą).
  4. ačiu ir tau taip pat Narys baudžiamas įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (triple post - naudok daugybinį citavimą).
  5. AČIU IR TAU TAIP PAT Narys baudžiamas įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (double post - naudok daugybinį citavimą).
  6. pasakysiu aš jums tiesa aš kituose serveriuose nesu lošes ten lmg-sarg nenoriu reklamuoti gal būt atsirado toks pat bendramintis kaip aš galbūt susigalvojio toki pat nick o gal tau b l hot'ai atsiusti tau mano B kategorijos teises tada suprasi kad man 18 metų jai taip nori galiu imesti ss tada gal panaikinsi savyje tuštuma jai čia bandai kažka irodyti tai tau nelabai išeina aš žinau kad toks nick gal būt yra ir tavo tokiu nick esu mates bet ka darysiu nesakysiu kad tau 11 metų jai nori mane smergti tai spėk kam p x (MAN)
  7. Ačiu ir tau taip pat Narys baudžiamas įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (double post - naudok daugybinį citavimą)
  8. Galiu pasakyti kad foto sena ir nesu labai fotogeniškai ir nemėgstu kaip merga prie kiekvieno kampo fotkintis ir gerai kad jaunai atrodau o tu stobal esi dėkim 18 metų atrodai kaip 30 senis *cenzūra*?
  9. ačiu važinėtis mėgau bet nebeturiu moto tai dabar žadu pirkti 600cc nes teises laikausi
  10. Kur tu matai lusna ?? Antrame aukste turnikas stangos lova visa kita as ateinu pasportuoti o kazin koks tu esi ir kaip giveni man kaip sakant nepatinka zmones katre vertina ne koks zmogus o zmoniu turtus matyt taip vertini zmones?
  11. gali ir zvyrkeliu bet sunkiau nuvaldyti bet taip šita maži ėjo 180 bet pardaviau už 700eur nes pirkau auto bet po šia diena gailiuosi kam pardaviau smagus daiktas
  12. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:J_W ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius):http://imgur.com/a/3WoUe ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę:Siūlom ◘ Papildoma informacija:http:SABRE ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:J_W ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva
  13. Jamal kaip ir visada Pro po biški visur nori tobulėti
  14. Labas kiek laiko sportuoji ir ka sportuoji po kiek kelnuoji?

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.