Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Dede_Beatas

Neaktyvus

  • 13

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Dwayne, kažkas turėjo tai pasakyti. Visiškai sutinku ir siūlau panaikinti tr. priemonių daužtumą.
  2. Ačiū, reiks pabandyti. [Rakinkit temą]
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Dede_Beatas 2. Kokios modifikacijos ieškot [sKIN/ENB/HUD t.t] : Vandens modas. 3. Apibūdinkite modifikacija kuo išsamiau : Sugalvojau užsimodinti sampą, taigi prireikė vandens modo. Jeigu kasnors turite kokįnors gražų, žinoma svarbiausia veikiantį, pasidalinkite jį čia. Geriausia būtų transparent vanduo, bet jeigu siūlykite visokius. Ačiū. 4. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas [Nebūtina] :
  4. Kas turite gražų vandens modą ? Atsiųskite nuotraukų į pm su linkais atsisiuntimui. Ačiū.

  5. Ačiū tau labai !!!! [Rakinkit temą]
  6. 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Dede_Beatas 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Reikia pagalbos dėl modo. 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Bandžiau užsimodinti keturkampį mini mapą, ir štai kas gavosi. Šonai kvadrato, o viduje vistiek apskritimas. Gal kas žinot kaip padaryti, kad visas radaras būtų pilnai keturkampis? Štai kaip atrodo : http://imgur.com/NvfcVVj
  7. Sveiki, gal kas turite per sampą esančio radaro (ten kur kairėj apačioj apvalus) modą ? Būtų gerai keturkampis.

  8. Ne, tikrai prieš. Pilnai užtenka vienos teisėsaugos srities. Kaip ir minėjo Matt'Payne, kai serveryje bus daug žaidėjų, tada galėsit galvot apie kažką panašaus, o kol kas yra kaip yra.
  9. Taip, tikrai reikėtų bankomatų, ir ne tik ten, o visur kur vyksta prekyba, nes taip greičiau galima būtų nusiimti pinigų.
  10. Sutinku, mes su draugais eidavome anksčiau į naftos platformą ir vienam labai dažnai būdavo gaisrai, maniau jog jam už užgesintą gaisrą buvo mokama papildomai, bet išėję iš platformos visi gavome po lygiai, maksimalią sumą. Taip, būtų gerai jog už kiekvieną statinę ir užgesintą gaisrą gautūme kažkiek užmokesčio, bet žinoma gale vistiek turėtų išlikti tas 8.5k užmokestis.
  11. Tikrai sutinku, geras pasiūlymas, nes šiomis dienomis serveryje tikrai atsiranda tokių kurie kviečia tarnybą be jokios priežasties. Tai padarius atsirastų ilgai laukta tvarka.
  12. Čia visiems tas pats, ko gero nulūžo kažkas, bet greitu metu viskas tūrėtų būti sutvarkyta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.