Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Dede_Beatas

Neaktyvus

  • 13

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Dede_Beatas sureagavo į Fennia tarp GreenSide gaujų starter pack ;]   
    Narys gauna įspėjimą už čytų platinimą.
  2. Patinka
    Dede_Beatas sureagavo į Dwayne Bond tarp Naujoji karta - sistemos apėjimai.   
    Laba diena liaudis,
    šio blogo tema - kauliuko žaidimai,daužtumas - mažesnė mašinos kaina,tune dėžės. Kodėl aš nusprendžiau būtent apie šias sferas pakalbėti? Kadangi man jau atsibodo,kada bet koks serverio žaidėjas parašo: ''vsio ate aš leavinu dėl kauliuko'' ; '' sėkmės jums gaila pinigų neturiu''. Arba kai bet koks serverio žaidėjas paklausia manęs koks yra daužtumas automobilio,jei pasakau - 15,tai sako automobilis yra prastas ir neperka automobilio arba nuleidžia kainą trigubai,nors ten geras tuningas ir didelė rida. Rašau tokios temos blogą,tiems kurie nori apeiti sistemą ir vėliau patys nukenčia,galbūt aš neįtikinsiu visų serverio žaidėjų,bet galbūt atsiras tie kurie supras mane ir pradės klausytis,ir baigsim visą šitą reikalą.

    Visų pirma, Kauliukai.
    Pagrindinė serverio žaidėjų problema yra tai - ,kad jie niekada negali sustoti. Laimėjau noriu dar laimėti,pralaimėjau noriu susigrąžinti pinigus ir laimėti. Pirmiausia žaidėjams reikėtų pagalvoti apie savo ekonomiką,nuo kiekvieno pralaimėjimo jūsų ekonomiką mažėja. Vėliau ir kyla mintis palikti serverį. Žaidėjams tiesiog reikėtų pagalvoti apie savo ateitį,ką jie darys be pinigų,kuriuos uždirbo,o dabar taip lengvai pralaimi apeidami sistemą. Mano patarimas žaidėjams kurie apeidinėja sistemą - Norit žaiskit,pralaimėkit viską,laužykitės darykit ką norit,bet nekaltinkite administracijos,nerašykit į būsenas,kad paliekate serverį,nes naujokai mato,kad taip surenkate žmonių kurie komentuoja kažką, ir jie nori taip pat žaisti, įsitraukia į sistemos apeidinėjimus ir taip pralaimi viską ir palieką serverį. Nes gi žaidėjams svarbiausias dalykas - pinigai ( Maistas,transporto pr,ginklai..). Jei viską pralaimite,arba laimėję negaunate prizo,kai apeinate sistemą. Nekaltinkite administracijos,kad jums negrąžina pinigų. Vis dėl to ne veltui jie padarė žaidimo limitą,kad reikia žaisti iki 25'000€. Tam,kad visko nepralaimėti ir nesumažinti savo bei serverio ekonomikos.
    Antra,Transporto priemonės - daužtumas.
    Naujokai atėję iš kito serverio,pradėjo į automobilio kainą įkišti tr. priemonės daužtumą. Parodykite man nors vieną administracijos citatą - kurioje jie pamini,kad daužtumas yra svarbus automobiliui ir jo kainai. Administracija tai padarė,kad patys žmonės galėtų pažiūrėti kiek kartų sudaužė savo automobilį. Vos ne 2 metus jis nieko nereiškė o dabar prieš kelis mėnesius jis kažką reiškia - KAIP? Tai atėjusi naujoji serverio kartą,kurį mano,kad jei tr.priemonė buvo daug kartų sudužusi,tai reiškia,kad tą tr.priemonė nieko nebekainuoja ir nieko neverta. Patarimas žaidėjams kurie tik atėjo į serverį ir nori parduoti gan gerą savo automobilį tačiau nežaidė serveriuose kuriuose daužtumas kažką reiškia,nepasitikėkite, ir neparduokite savo automobilį. Nes jei jūsų automobilis kainuoja 50'000€, bet daužtumas 20,tai jūsų automobilis nieko nekainuos ir dar jus turėsite primokėti už tai,kad parduoti savo automobilį - neprotinga? Sutinku,todėl mes visi kartu turime išnaikinti šitą problemą iš serverio, ir įkrėsti proto tiems,kurie galvoja kad Greenside.lt serveryje daužtumas kažką serveryje reiškia.
    Galu gale,/tdėžės.
    Dar viena iš pagrindinių serverio žaidėjų problemų,kur ir vėl sistemos apėjimas. Serverio žaidėjai gali parduoti /tdėžę tik už 20'000€,tačiau ir vėl prasidėjo,kad keliamos kainos,apeidinėjat sistemą. Tačiau ir čia netrūksta apgavysčių. Čia buvau ir pats nukentėjęs - Man labai reikėjo /tdėžės,nes norėjau papuošti savo naująjį automobilį,pamačiau skelbimą,kad vienas žaidėjas pardavinėja. Žinute susisiekiau su juo ir norėjau su juo susitikti. Jis man rašo kaina - 30'000€,aš nesupratau,sakau jam limitas yra 20'000€. Jis sako tai tu man dabar duok 10'000€ ir duosiu tau /tdėžę. Aš sakau na gerai tada,jis paėmė iš manęs 10'000€ ir palinkėjo gero kelio ir nuvažiavo. Todėl naujokai/žmones kurie norite pirkti /tdėžę,sakykite,kad perkate už 20'000€ jei pardavėjas sako už daugiau tiesiog nepirkite ir viskas. Tada vėl sumažės apgavysčių ir visokių nesąmonių,bus mažiau sistemos apėjimu. Nes iš kiekvieno dalyko žaidėjai nori pasipelnyti ir taip nubaudžia tiek save ir tiek iš jūsų paima pinigus.

    Tai buvo mano šioks toks išsireiškimas apie 3 pagrindines šio serverio problemas kurias sukėlė naujoji karta,čia atėjusi. Tikiuosi susiprotėsite o jei dar manęs paklausysite,neprarasite savo pinigų,nereikės kaltinti serverio administracijos ir palikti serverio.
  3. Patinka
    Dede_Beatas gavo reakcijąDeiwis_Enter tarp [0.1.6.5] Idėja su Naftos platforma!   
    Sutinku, mes su draugais eidavome anksčiau į naftos platformą ir vienam labai dažnai būdavo gaisrai, maniau jog jam už užgesintą gaisrą buvo mokama papildomai, bet išėję iš platformos visi gavome po lygiai, maksimalią sumą. Taip, būtų gerai jog už kiekvieną statinę ir užgesintą gaisrą gautūme kažkiek užmokesčio, bet žinoma gale vistiek turėtų išlikti tas 8.5k užmokestis.
  4. Patinka
    Dede_Beatas sureagavo į 'Cardellis' tarp Apgavo Tusas Green   
    Atsiprašau. Jis daug ką apgaudinėja šituo būdu. Daug kas nuo jo jau nukentėję.. Rcona tokiam.
  5. Patinka
    Dede_Beatas sureagavo į Mike_Cis tarp [0.1.6.4] Idėja Serveriui- Armija   
    as uz, dar tankus, naikintuvus idedam o gaujom isimam dgl ir kad armor negaletu pirktis nu gal dar ir narkus, kam jie isvis reikalingi, vps kam cia tas servas reikalingas, krc kam as cia isvis rasau varau krc dw.
  6. Patinka
    Dede_Beatas sureagavo į Titas_Sthanman tarp [0.1.6.4] Pasiūlymas mašinų salonui   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Titas_Sthanman
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti jok mašinų salone įėjus į vidų butu bankomatai, manau atsiranda žmonių kurie atsidėja pinigus į banką jok neišleistu kuriuos vėliau panaudos ant mašinos (tai aš ).
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Butu šiek tiek paprasčiau ir juo padaryti tikrai nesunku ir vietos daug neužims.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -
  7. Patinka
    Dede_Beatas sureagavo į Deiwis_Enter tarp [0.1.6.5] Idėja su Naftos platforma!   
    Pasiūlymų anketa:

     

    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deiwis_Enter

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padarykite taip, kad naftos platformoje būbų galima dirbti 1 val. laiko per parą, ir nuneštų bačkų bei užgesintų gaisrų skaičius nebūtų ribojami.

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Išsamiai =•= Kai dirbi naftos platformoje, tau duodamas 1 val. darbo laikas per 1 dieną, ir galima nunešti MAX 40 bačkų, kad gautum 8k, o ką daryti tada, kai nuneši 40 bačkų ir lieka laiko? Kiti nuobodžiauja, ir lauka AFK, nes jei surinksi daugiau nei 40 bačkų, vistiek tegausi 8k dienos normą, o jei išeisi iš jos nepasibaigus laikui, paliksi visiškai be cento, negausi nieko už sugaištą laiką nešiojant bačkas. Mano idėja tokia: Per dieną galima dirbti tik 1 val., už 1 nuneštą bačką būtų galima gauti po 75 €, už 1 užgesintą gaisrą po 100 € o bačkų ir gaisrų skaičius nebūtų ribojamas, tada bent žmonėms visą tą valandą laiko būtų ką veikti, o ne be reikalo laukti AFK, kol laikas baigsis, o dėkim jei nuneščiau apie kokias 30-50 dėžių, man liktu laikas ir man nusibodus norėtųsi išeiti iš platformos, tai man iš jos išėjus prisidėtų pinigai už nuneštas bačkas ir užgesintus gaisrus, o kai aš nešiau bačkas, tai per tą 1 val įmanoma nunešti maždaug apie 60, 70 o kartais net ir 80, tai manau, kad ši idėja turėtų būti įgyvendinta 100%.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

  8. Patinka
    Dede_Beatas sureagavo į Donatas_Tusinukas tarp [0.1.6.4] Pasiūlymas dėl /kviesti   
    Pasiūlymų anketa:

     

    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Donatas_Tusinukas

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kiekvieną dieną pasitaiko tokių iškvietimų ,kad reikia duoti žaidėjui kick už nekompetentingą elgesį ( keikiasi, įžeidinėja darbuotojus ar be jokios priežasties kviečia ). Mano pasiūlymas būtų tokiems dalykams užkirsti kelią bei už tai susimokėti. Pvz: žaidėjas išsikviečia Policiją su priežastimi "Jūs tokie ir anokie". Policijos direktorius ar pavaduotojas tam žaidėjui uždraudžia kviesti Policininkus tam tikra laiką ar reikia sumokėti pinigus už klaidingą iškvietimą. Pinigus galės pervesti Vyriausybėje į kurios nors firmos pelną. Tai būtų sistema kuri neleistų tiems skirtiems žaidėjams kviesti kurios nors firmos darbuotojus.

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau būtų geriau ,kai už tai būtų susimokama ar įvykdoma bausmė. Žaidėjai susiprastų ,kad tokių dalykų nevalia daryti.

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.