Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Martinio`Casall

Neaktyvus

  • 5

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Martinio`Casall

  • Gimtadienis 2001.05.09
  1. Sveiki visi, Taigi pažįstamas ( draugas ) paprašė kad atrasčiau kuris perdarytu nuotrauka pašalintu žmogų viena iš nuotraukos ir jai įmanoma kažkokį efektą jai būs įmanomą. Žmogus atsiskaitys pinigais viskas būs normaliai. Mokantis viską, palikite savo kontaktus čia, arba į asmeninė žinutė. SKUBIAI SKUBIAI SKUBIAI !
  2. Šaunus serverio atnaujinimai, svarbu kad tobulėjam ir kylam aukštyn laiptais. Judam į priekį, bei laukiam kitu atnaujinimų.
  3. Nebelykit į mano profilį ! ;3

  4. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Martinio`Casall. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016.07.26 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Penkerius metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Pasakė draugas. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Paliko visiškai neįdomu nebežaidė daug žmonių, pastebėjau vyksta dažnai atnaujinimai čia, tai nusprendžiau pažaisti čia. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, iš pradžių sunkoka buvo. Kokius darbus

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.