Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jerry_West

Neaktyvus

  • 10

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Jerry_West

  • Gimtadienis 1999.04.01

Paskutiniai profilio lankytojai

628 profilio peržiūros
  1. Anketos šablonas: 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Jerry_West 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Dėl GTA SA ir SAMP paleidimo. 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Taigi iškilo tokia problema, kad persirašiau windowsus 10 ir po to laiko, kai įsirašiau gta sa man jo tiesiog nepaleidžia, rodo jog nori įjungti žaidimą, bet taip ir nepajunge bandžiau viską nepavyko galbūt kažkas susidūrėt su tokia pačia problema ir galit padėti ją išspręsti?
  2. Šitą aš irgi žinau bet kaip nenusimanau apie pc, tai kažkaip nelabai noriu ir dėtis kažką.
  3. Nu aš žiūriu maždaug, kad būtų apie 1.000 - 1.500 eurų.
  4. Tai matau bet kaip už tokią kainą?
    1. Rokis_Roxas

      Rokis_Roxas

      paprašyk supergames sudes custom build'ą, nes pre-buildo niekada neapsimoka pirkt

  5. Sveiki, galbūt yra nusimanančių apie kompiuterius? Jei taip tuomet norėčiau paklausti kaip vertinat šį kompiuterį: MSI GAMING CARBON (paspausk) Šiaip ieškau tokio kompiuterio kuris vežtų tokius žaidimus kaip: Rust, GTA V, ARK, ARMA III ir t.t. ir manau jog šis mano manymu yra vienas iš tokių. Laukiu jūsų nuomonės.
  6. Iš ties galiu pasakyti, kad su šiuo prisistatymų jūs daug nuėjot ir daug ką pasiekėt, tad nenustokit ir eikit tik pirmyn vis tobulėdami!
  7. Sveikas malonu susipažinti sėkmės tiek žaidime tiek gyvenime
  8. Puikūs atnaujinimai, su nekantrumu laukiam sekančių atnaujinimų
  9. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jerry_West Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016-06-03 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Nuo 2009 metų Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Iš pažystamų. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Tiesiog ieškojau kažko naujo ir suradau. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau visus iš ties nebuvo labai sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Vienas iš įdomiausi

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.