Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Eddy_Pacany

Neaktyvus

  • 12

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Eddy_Pacany

  1. Akivaizdu, jog Ligz_Krushenko ir temos kūrėjas yra draugai, nes jie abu komentuoja teigiamai į savo pateiktas idėjas. O dėl idėjų tai nei dėl vienos nesutinku, dėl pirmos nes, kam reikia tų keitimų nick jei papraščiau yra toks dalykas kaip 3/3 kick ir ban ir iš po 1 kicko jau suprasti turi jog keisti nick turi, o dėl antros nesutinku, nes naudinga yra kai rašo koks admin prisijungė, nes tik keli admin padeda, ir eina suprast kada gali parašyt į /padmins kai reik pagalbos :)

    Pagalvok logiškai dėl pirmo pasiūlymo jei žmogus užsikelia 3k xp ir kiti adminai jo neispėjo dėl nicko, o kitas admin prisijungia ir *cenzūra* kickus tai tu gal nesupranti, kad tas žmogus nenori prarasti ir vėl iš naujo lošti...

  2. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eddy_Pacany

    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą1. Padaryti, kad eitu 3lygio administratoriams (galima koreguoti) leisti keisti Vardą_Pavardę, nes serveryje yra daug žaidėju kurių nickai visiškai neatitinka vardo pavardės.Leistu keisti iki 5.000 XP. Žaidėjui pasiūlius pakeisti nick nereikėtu atsijungti iš serverio. Išmestų GUI lentelę pvz: Administratorius Eddy_Pacany siūlo jums pakeisti Vardą_Pavardę ir laukelyje įrašytų naują. Jei įvestų vėl blogą ,vėl galėtum duoti ir dar taip 2 kart ,kitaip 0/3 ,jei 3 kart įvestų blogą BAN.

    2. Išimti tuos tekstus, kad Administratorius Vardas_Pavardė prisijungė į serveri. Kam to reikia jei yra komanda /admins ir gali pamatyti kas Online iš jų.. Ir plius šitas dalykas yra iš kitu serveriu kur taip pat rodo, o dauguma serveriu žaidėju sako ,kad nereikia kopijuoti iš kitu serverių idėjų. Ir tai apkrauna serverį nereikalingais tekstais.

     

    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: 1. Nereikėtu atsijungti zaidėjui ir neprarastu xp, bei kitų dalykų 2. Neapkraus serverio nereikalingais tekstais.

     

    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

  3. 1.Jūsų V_P žaidime; Eddy_Pacany


    2.Ką darysite su laimėtais pinigais; Kaip naujokui būtų nebloga pradžia su tokais pinigais, investučiau į koki nors turta ir perparduočiau ar kažkas panašaus.


    3.Ar tikites laimėti šį nuostabu konkursą; Labai tikiuosi laimėti.


GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.