Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Eddy_Pacany

Neaktyvus

  • 12

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Pagalvok logiškai dėl pirmo pasiūlymo jei žmogus užsikelia 3k xp ir kiti adminai jo neispėjo dėl nicko, o kitas admin prisijungia ir *cenzūra* kickus tai tu gal nesupranti, kad tas žmogus nenori prarasti ir vėl iš naujo lošti...
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eddy_Pacany • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Padaryti, kad eitu 3lygio administratoriams (galima koreguoti) leisti keisti Vardą_Pavardę, nes serveryje yra daug žaidėju kurių nickai visiškai neatitinka vardo pavardės.Leistu keisti iki 5.000 XP. Žaidėjui pasiūlius pakeisti nick nereikėtu atsijungti iš serverio. Išmestų GUI lentelę pvz: Administratorius Eddy_Pacany siūlo jums pakeisti Vardą_Pavardę ir laukelyje įrašytų naują. Jei įvestų vėl blogą ,vėl galėtum duoti ir dar taip 2 kart ,kitaip 0/3 ,jei 3 kart įvestų blogą BAN. 2. Išimti tuos tekstus, kad Adm
  3. Geros idejos už tikrai praverstu serveriui dėl ivairoves
  4. „Aš Eddy_Pacany, noriu laimėti „Infernus“ automobilį“.
  5. Už gera ideja, o del tu gaujiniu tai galima padaryti taisykles tam tikras kad negaletu rankiniu uztraukti per grobimus ar kazkas pns... Arba scripteris galetu padaryti kad auto sistema draustu per grobimus uztraukti gaujiskiams rankinius masinoms.
  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Eddy_Pacany Ką veiksite su šią mašiną? : Parduosiu, nes serveryje esu naujokas tai labiau reikia saibu Ar tikitės laimėti?: Mažas procentas, kad laimėsiu šita konkursa.
  7. 1.Jūsų V_P žaidime; Eddy_Pacany 2.Ką darysite su laimėtais pinigais; Kaip naujokui būtų nebloga pradžia su tokais pinigais, investučiau į koki nors turta ir perparduočiau ar kažkas panašaus. 3.Ar tikites laimėti šį nuostabu konkursą; Labai tikiuosi laimėti.
  8. Jūsų žaidimo Vardas_Pavardė: Eddy_Pacany

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.