Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Ligz_Krushenko

Neaktyvus

  • 21

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Ligz_Krushenko gavo reakcijąEddy_Pacany tarp [0.1.6.5] Smulkus pasiūlymai serveriui   
    Puikūs pasiūlymai ,tikrai pagelbėtų serveriui ,nebūtų tokių nickų kaip : Ltu Gamer ,Bmx Park ,Zed Zaidejas ir panašiai.
  2. Patinka
    Ligz_Krushenko sureagavo į Eddy_Pacany tarp [0.1.6.5] Smulkus pasiūlymai serveriui   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eddy_Pacany
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  1. Padaryti, kad eitu 3lygio administratoriams (galima koreguoti) leisti keisti Vardą_Pavardę, nes serveryje yra daug žaidėju kurių nickai visiškai neatitinka vardo pavardės.Leistu keisti iki 5.000 XP. Žaidėjui pasiūlius pakeisti nick nereikėtu atsijungti iš serverio. Išmestų GUI lentelę pvz: Administratorius Eddy_Pacany siūlo jums pakeisti Vardą_Pavardę ir laukelyje įrašytų naują. Jei įvestų vėl blogą ,vėl galėtum duoti ir dar taip 2 kart ,kitaip 0/3 ,jei 3 kart įvestų blogą BAN.

    2. Išimti tuos tekstus, kad Administratorius Vardas_Pavardė prisijungė į serveri. Kam to reikia jei yra komanda /admins ir gali pamatyti kas Online iš jų.. Ir plius šitas dalykas yra iš kitu serveriu kur taip pat rodo, o dauguma serveriu žaidėju sako ,kad nereikia kopijuoti iš kitu serverių idėjų. Ir tai apkrauna serverį nereikalingais tekstais.
     
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: 1. Nereikėtu atsijungti zaidėjui ir neprarastu xp, bei kitų dalykų 2. Neapkraus serverio nereikalingais tekstais.
     
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
  3. Patinka
    Ligz_Krushenko gavo reakcijąEddy_Pacany tarp 0.1.6.5 Keletas pasiūlymų   
    Plačiai aprašyti savo pasiūlymą : Pirmas tai būtų ,kad kalėjime atimti telefoną ,nes išvis ne į temą ,ar kalėjime palieka tel? Ne. Rašytu pvz (Tavo telefonas buvo atimtas dėl tavo pažeidimų ar kanors nu zdz sugalvotų). Arba įdėti kalėjime taksofonus.
    Antras pasiūlymas tai su gaisrininkais ,kad būtų prie darbų su pakvietimais ,nes išvis dabar nesąmonė ,trankosi ,bet kur važinėjasi ,ir taip labai mažai su pakvietimu ,tai būtų daugiau, ir ką nors dar sugalvoti ,kad gesinti mašinas ar miškus , trobų vidų ir pnš.
    Ir pats svarbiausias tai skelbėjų darbas su pakvietimu ,nes dabar VIP skelbia ką nori ,kada nori ,bet ką ,nėra tvarkos ,VIP ne tam! Skelbėjai būtų su pakvietimu ,tad būtų direktorius ,nustatytų kainas už skelbimus , būtų darbo jiems ,kaip matau dažnai : Mechanikai dirba ,taxi ,dirba,pica dirba ir pns.. VIP ne skelbimams.. Būtų darbo skelbėjams ,būtų didelė paklausa ,kainos ne pačios didžiausios ,kad įpirktų ir naujokai ir senbuviai . Mašinas nustatytu jau pats pagr.administratorius kokiomis važinėtų ,detaliau galite kreiptis PM.
    Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Pirma ,su telefonu ,tiesiog būtų be susiekimo ,galėtų įdėti kokius nors laiškų sistemą ,kad bendrautum su draugais ir pns, jei darbe racija tam yra ,kalėjime jokių tel! Antra būtų įdomiau dirbti ir žaisti žaidėjams ,užsidegus mašinai išsikviestų gaisrininkus ,užgesintų ,miškui užsidegus medkirčiai taipogi iškviestu ,arba tiesiog išmestų per racija užsidegė miškas ,norint priimti iškvietimą rašykite /imti ar kanors ,su trobom tas pats.
    Skelbėjai naudinga tas ,kad būtų veiklos ir patiems ,ir naudingiau užsidirbtų ,VIP taisyklės galėtų būti pakeistos ,kad skelbti per VIP skelbimų negalima ,tam yra skelbėjai. Esmę supratot. Ačiū už dėmesį.
    Argumentuojam
     
    Bereikšmių temų kūrimas.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.