Santiago_Dior 47 Parašė Rugpjūtis 21, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė :Sandiego_Simis Kokios pagalbos jums reikia :uždetumet bana 12 valandom arba rcon ir atiduotumete man Turismo ir 30k , nes kitaip šažines nera serveryja Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Osen_Mario 245 Parašė Rugpjūtis 21, 2015 DELETE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Renka_Mario 19 Parašė Rugpjūtis 21, 2015 (redaguota) Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti pranešimą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (tokiu atveju pranešimas skaitysis bereikšmis); Redaguota Rugpjūtis 24, 2015 Rytis_Bit Lukas Front Dave_Destiny Марихуана 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.380 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Vis dar negrąžino? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Renka_Mario 19 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Aš nesutikau, kas man daryt? ir jis nachaliavai atidavė man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Santiago_Dior 47 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Ne dar negražino Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Machalk 20 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Tokiems žmoniems - RCON !!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Renka_Mario 19 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Tegu deda tą RCON'ą iš kart -5 žmonės serverį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Santiago_Dior 47 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Niekam nereik tu Mario Steewart_Wisbey Tony_Machalk Edvinas_Psy 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Swed_Bank 140 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Renka nuo tavęs tokio ne tikėjau jog apgaudinesi žmonės. Tony_Machalk Hui_Baton Nenaudojamas...... 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.380 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Renka_Mario turi laiko iki 2015.08.23 21:00 val. Jei negrąžins viskas kas priklauso Sandiego_Simis bus grąžinta, o Renka_Mario nubaustas už apgavystes. P.S. Gali atkristi kad ir 20 žaidėjų, bet apgavikų mums projekte nereikia, todėl prašome žaidėjų skaičiaus čia net nekišti, nes mūsų tai nejaudina. Andrej_Valodė 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Lol, kam vpš sutikti reikėjo? už tokį dalyką rcon? bb tau į burną. Pats tupas buvai kad sutikai, tavo bėdos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hui_Baton 105 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Niekam nereik tu Mario tuoj tavęs čia nereiks, dėl ko čia prikišinėji visus žaidėjus kai vienas nesamonęs daro? Atsibodo žaisti, tai tegul išeina normaliai be nesamonių, pats nevertinu to ką jis padarė. Ir nusivylęs juo esu iki dabar. O kad prikišai ir mane, ir Ošena, tai kritai ir mano akyse. Lol, kam vpš sutikti reikėjo? už tokį dalyką rcon? bb tau į burną. Pats tupas buvai kad sutikau, tavo bėdos Tam kad nubaustu "nekaltą" žmogų. Nei sutiko nei ką, įdomu kur čia teisybė.. Pavyzdžiui aš dabar norėčiau pyktis su visais, *cenzūra* parašau bitui jog neva duodu aš tau turismo ir 50k o tu tipo man ten kazka, jis nesutinka duodu aš jam ten free *cenzūra* parašau ta papeikimą, ir bitas be pareigų? Susiprotėkit prašau, kas čia per nesamonė, baninam visus tada. Arba uždrauskit keitimus šitam serveryje... Nepeikiu nei Roko, nei Aivaro ar dar kažko, bet verta pamastyt... Swed_Bank 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Santiago_Dior 47 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 tuoj tavęs čia nereiks, dėl ko čia prikišinėji visus žaidėjus kai vienas nesamonęs daro? Atsibodo žaisti, tai tegul išeina normaliai be nesamonių, pats nevertinu to ką jis padarė. Ir nusivylęs juo esu iki dabar. O kad prikišai ir mane, ir Ošena, tai kritai ir mano akyse. , nu atsiprašau tai tegul kurie su tai tie kurie isidirbineja tai tie ir eina Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Machalk 20 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Jis neprikišo visų žaidėju, jis pagalvojo, kad jus visi einat už viena, bet jai taip nėra, tai gerai! Bet, kad jis padare nusikaltimą, tai tikrai nebus atleista jam. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hui_Baton 105 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 , nu atsiprašau tai tegul kurie su tai tie kurie isidirbineja tai tie ir eina Nu bet logiškai pagalvok, ar pats neatsisakytum kokio limono iš manęs dykai? ir poto verkčiau jog mane neva tu apagavai, ir prašau jį užblokuoti... Jis neprikišo visų žaidėju, jis pagalvojo, kad jus visi einat už viena, bet jai taip nėra, tai gerai! Bet, kad jis padare nusikaltimą, tai tikrai nebus atleista jam. Jei einam taip, tai ne taip kad vienas leavina dėl to jog atsibodo samp ir kiti turėtu. Savo nuomone tai turim Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pro_Deivs 1 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Jau Rokas pasakė jog jeigų neatiduos iki 21:00 valandos tai gaus nuobaudas, kam dar čia freepostinti? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hui_Baton 105 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Jau Rokas pasakė jog jeigų neatiduos iki 21:00 valandos tai gaus nuobaudas, kam dar čia freepostinti? Už tai kad suprastu kad čia nėra teisybė. Jetau, užblokuos renką, pabandysiu padaryt pavyzduką, kad galima taip "visą" servą užblokuoti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pro_Deivs 1 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Už tai kad suprastu kad čia nėra teisybė. Jetau, užblokuos renką, pabandysiu padaryt pavyzduką, kad galima taip "visą" servą užblokuoti. Nefreepostink, PS Prsičiūdino Renka, ne mūsų bėdos nereikią apgaudinėti įrodymai yra. Tokius bausti reikią. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Santiago_Dior 47 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Negražino iki 21 valandos Tony_Machalk 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Čia jums ne PM. Tema rakinu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose