Gruzinas_Sampo 1.471 Parašė Rugpjūtis 21, 2015 Sveiki neturėjau ką veikti nusprendžiau sukurti komiksus nežinau kaip gavosi jums vertinti jeigu noresit kitos dalies tiesiog spauskit like Terry'Black Сristiano_Capelli Mantas 20 kiti 23 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Osen_Mario 245 Parašė Rugpjūtis 21, 2015 +R3P! Mldc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Rugpjūtis 21, 2015 Labai patiko spaudžiu žalią ir laukiu updat'o. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Swed_Bank 140 Parašė Rugpjūtis 21, 2015 Šitas geras spaudžiu patinka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Rugpjūtis 21, 2015 Nebuvau matęs pirmos dalies, bet šiandien pamačiau antrą tai automatiškai teko ir pirmąją pažiūrėt, šita net geresnė, daugiau ir labiau pralinksmino Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Rugpjūtis 21, 2015 (redaguota) Ech , nežinau man nieko gero tiek šita tiek 2 dalis , nepalyginsi ten su tais kur MAŽA REKLAMA yra Kelo kurti Žaidėjas yra baudžiams 5 įspėjimais už Mažą reklamą Redaguota Rugpjūtis 23, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dave_Destiny 350 Parašė Rugpjūtis 22, 2015 Sveikas Sabai, grįžk į serverį aš ir mano draugai pasiilgom tavęs Sabas_Brown Jeremy_Warning. Kuprinė_Plyta 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 Šiaip mintis copy nuo kelo, bet vstk tokių pažėjus nuotaiką pakyla tai minimum 5dB Su manim tai gerulis tas :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugpjūtis 31, 2015 Tikrai įdomios foto , buvo tikrai įdomu pasijuokti , šaunu kad pasidalinai - sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Psy 31 Parašė Rugsėjis 6, 2015 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Daugiau kurk , belekaip žvengiau žalias ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose