Matt_Outside 87 Parašė Sausis 27, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Matt_Outside • Kokios pagalbos jums reikia ?: Dėl sampo • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Karočė neveikė neivienas serveris lietuviškas jums irgi tai pat ? Pvž LV ir t.t nereklamuosiu neveikė o anglų lenkų rusų veike ;/ bbž kodėl nors šnd normaliai lošiau čia Jim_Morrison 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arminas_Martini 0 Parašė Sausis 27, 2015 Man taipogo taip nutiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jonis_Marerro 13 Parašė Sausis 27, 2015 Hostingai tikriausiai palūžo.-.- Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Skiler 2 Parašė Sausis 27, 2015 Tas pats ir man tik sargius veikia man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 27, 2015 Man tas pats, lužo lietuvei:D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 27, 2015 Visi serveriia, kurie naudojo vps nulūžo -.- Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponaitis_Evaldas 32 Parašė Sausis 27, 2015 Pakentėkit viskas išsispręs , geros dienos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 27, 2015 Neveikia nei vienam, kadangi vpsnet lužo ir neveikia nei vienas serveris kuris naudojo vpsnet hostinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethen'Rodriquez 12 Parašė Sausis 27, 2015 VPS sistemos/ serverinės bėda manau aš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 27, 2015 aš net pc rr padariau sakau kas db reiškias hostingai palužo, ir ts neveika jums? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Faker 0 Parašė Sausis 27, 2015 (redaguota) Uždosino gi sakė.. Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Žodinis įspėjimas. Redaguota Sausis 27, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Sausis 27, 2015 Viskas supranau dėkui wirai Jim_Morrison 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Sausis 27, 2015 aš net pc rr padariau sakau kas db reiškias hostingai palužo, ir ts neveika jums? Girdi jo ir TS neveikė man bbž ar jums irgi ? Jim_Morrison 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcello'Lennon 0 Parašė Sausis 27, 2015 Nei ts nei samp serveriai. Aš irgi dariau pc rr galvojau su netu problemos ar kažkas panašaus bet pasirodo lūžo lietuva. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Whisky 2 Parašė Sausis 27, 2015 Man taip pat, niekas neveikia išskyrus sargius ir visi kiti anglų, rusų serveriai. Su ts taip pat, kodėl čia taip ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edmundas 0 Parašė Sausis 27, 2015 Serveriai ir TeamSpeak neveikia nes yra techniniu nesklandumų su Hosto tiekėjais, ir daugumą serverių naudojasi to pačio paslaugų tiekėjo paslaugomis todėl ir neveikia nei Serveriai nei TeamSpeak. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 27, 2015 Visi jie tikriausiai naudoja vienodą hostą , o jis užlūžo , tai netink GS bet ir kiti neveikia . Susitvarkys Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 27, 2015 Jau išsisprendė,gera pamoka,kitą karta žinosim kodel išsijunks servas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Inside 142 Parašė Sausis 28, 2015 Serveriu hostingas luzo, Ryzas ir GS luzo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.380 Parašė Sausis 28, 2015 Kai kurie Lietuvos serveriai neveikė dėl VPSnet problemų. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose