Dwayne Bond 627 Parašė Rugpjūtis 22, 2015 Sveiki,visi kurie žaidžia CS:GO, norėčiau paklausti taigi už kokią komandą jus sergat, statot,ir kaip manot kas visgi laimės ESL One ?P.s Aš už NiP <3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dave_Destiny 350 Parašė Rugpjūtis 22, 2015 Aš tai už NiP irgi, nes vakar neblogai sulošė r taip nebloga komanda. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimantas Speed 0 Parašė Rugpjūtis 22, 2015 Manau, kad finale susitiks fnaticai su TSM Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Rugpjūtis 22, 2015 Finale čj Envyus vs NiP Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Osen_Mario 245 Parašė Rugpjūtis 22, 2015 Geriausiai pasirodys Envyus ir Nipai, man taip atrodo, o kas laimės tai manau Nipai, visgi sena, susižaidusi puiki komanda, retai kada paveda, na o Envyus kolkas nesusižaidus, bet pasirodo puikiai. Manau laimės Nipai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_Patriot 1.006 Parašė Rugpjūtis 22, 2015 Aš esu už Virtus Pro Heiters gonna heit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Osen_Mario 245 Parašė Rugpjūtis 22, 2015 Aš esu už Virtus Pro Heiters gonna heit Tikrai gera komanda, tačiau labai banguojanti. Kartais gali nugalėti bet ką, kartais net tier 4 komandų nepajima. Nesuprasi kas lemia jų žaidimą, tad statyti už juos tokiam turnyre nemanau ar apsimoka. Bet tai tik mano nuomonė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Paul 283 Parašė Rugpjūtis 22, 2015 Nu ką? NIP out. ;D kas dabar finale? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Rugpjūtis 22, 2015 Jaučiu VP arba fnatic'ai ims Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Rugpjūtis 22, 2015 Cologne ims VP, TSM arba EnvyUs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_Morrello 112 Parašė Rugpjūtis 22, 2015 Nu ką? NIP out. ;D kas dabar finale? Fnatic vs TSM/NV. Nipai nuvylė, pastaruoju metu visai prastai žaidžia, aš asmeniškai po šio majoro tikiuosi pasikeitimų jų lineupe. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Rugpjūtis 22, 2015 Nip'ai ir Envyvus, manau jie bus finale. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Paul 283 Parašė Rugpjūtis 22, 2015 Jo, VP momentum turi. NiP'us nušlavę 16-5, gal ir ims. Bent jau man bus įdomu pažiūrėt VP vs Fnatic. Btw, daug kas fnaticus pamirštat man asmeniškai solidžiau žaidžia nei envyus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimantas Speed 0 Parašė Rugpjūtis 22, 2015 NiP suskystėjo visai, o šeip finale būtų smagu pamatyt EnVyUs vs fnatic Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Rugpjūtis 22, 2015 Aš už TSM , ir laimės TSM be problemų :3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas'Chill 801 Parašė Rugpjūtis 22, 2015 eBettle ez. P.s, rip tavo nip Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimantas Speed 0 Parašė Rugpjūtis 23, 2015 TSM'us kaip daužo.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Ham 896 Parašė Rugsėjis 19, 2015 Tema nebeaktyvi, ji bus rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose