Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

#Paul

Narys

  • 285

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 3

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

#Paul paskutinį kartą laimėjo Vasaris 4 2016

#Paul turėjo mėgstamiausio turinio!

Apie #Paul

  • Rank
    Rolling in a Paul

Paskutiniai profilio lankytojai

6.676 profilio peržiūros
  1. Sveikas drauguži mano

  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje Rolling_Paul:• Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida ?: Panaudojus komandą /darbas, rašo jog norint sužinoti medikų komandas, reikia rašyti /medikas, nors ši komanda skirta ne tam.• Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą :
  3. Na, kad ir koks baisus melas, turiu pripažinti, kad laikraštis parašytas puikiai ir būtų liūdna jus sutriuškinti teisme, tad užteks piniginės kompensacijos.
  4. Tavo žurnalistai labai daug klaidų padarė: 1) 25 metais jaunesnė, o ne 20. 2)Operacijas ne DARIAU, o dar vis DARAU. (Susisiekite žaidime, panelės) 3) Net ne nusikaltelis... Nieko blogo nepadariau, viskas legaliai. Gali ieškoti advokato jau už vardo teršimą ir neteisingos informacijos platinimą. P. S: Paskutinis laikraštis tikriausiai būtent dėl teisinių problemų, tiesa? Iš teismų neišbrendate.
  5. Patekusiųjų sąrašas į Medicinos centrą pasirodys rytoj ryte. Atsiprašau, dėl nesklandumų)

  6. Atranka pasirodys ~17.00-17.30, o ne 16.00 kaip buvo užregistruota. Atsiprašome už nesklandumus.

  7. Gal tik nuotraukoj atrodo biški suspausta (per trumpa ) Pabandysiu užsidėti veliau.
  8. Evelina, ne pirmas kartas kai jis mane bando ,,pasodinti į vietą" ir t.t. Iš pradžių daviau įspėjimą, tada jis toliau konfliktavo ir t.t Jis nebuvo išmestas iš karto.
  9. Hai, Rycle. Tikėjausi rašyti čia. :DDD Manai atėjęs į medikus čia kelsi bangas, mane ,,Statysi į vietą"? Dėja, bet ne. Keiksmai racijoje, ,,Sėdėk savo vietoje" Man yra nepagarba. http://www.part.lt/perziura/6d5f09a0e761bf6a84054b1ca29b03b4894.png Dar vienas ,,Būk savo vietoje", taip, kad ir buvau savo vietoje, atlikau savo pareigas (Valau firmą nuo išsišokelių (TAVĘS)) http://www.part.lt/perziura/c6517e215dcb0901a4f0d4b2004392f850.png Toliau: Čia dar vienas iš momentų, kai reikia rašyti ,, Tinginys xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD", kad suprantu, jog nerimta
  10. Jo jo! Tada visos panos galės ateit dirbi. #Worth.
  11. Taip, per atranką TeamSpeake nespėjau sužiūrėti, kadangi dar laukė apklausos ~15 žmonių, o apklausinėjau vienas. Nepaprasčiau būtų man tiesiog pranešti asmeniškai? Na žodžiu, ačiū už papeikimą. Darbuotojas bus išmestas. P.S: Ne dyriką, o direktorių prašyčiau. EDIT: Darbutojas išmestas.
  12. Štangos stumimas ir žolė. Nu labas, sportininke, narkomane.
  13. Pranešimas medikams! Šią savaitę visi turintys 399 ir mažiau minučių bus išmesti iš firmos (be gailesčio)

  14. Laukiami visi: Naujokai ar senbūviai, jauni ar seni. Nepraleiskite savo progos. http://greenside.lt/index.php?/topic/14154-gsmc-14-atranka-į-medikus/#entry102291

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.