Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[01.4.1] Įdėją dėl benzino.

Dwayne Bond

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:
D'Bond

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:
Na šiame pasiūlyme kalbėsiu apie benziną/elektra.Na kaip visi pastebėjote serveryje gyvuoja elektra,elektra yra labai unikalus dalykas samp'e,tačiau pastebėjau,kad nevisiem tą elektrą patinta. Taigi mano įdėja,ne išimti elektros, tačiau padaryti pagrindinį kurą - benzinų, o elektra galima būtų pasilikti,arba jai kai kuriems žaidėjams labiau patinka elektrą gali įsigyti ją, arba pavyzdžiui iš salono automobilio būtų su elektra,o iš turgaus ir motociklų salono benzinas.Įdėją dėl to,kad elektra labai greit išsikrauna, ir ją ne visur galima pasikrauti.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:
Tai pagyvintų žaidimą.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą;

 

  •  
  •  

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už, kodėl? Teigiu: Kažkaip beprasmiškai atrodo, dabar tą elektros sistema kuris įtaisyta mašinose. Nes tarkime, kiek suprantu jei yra elektra tai iš mašinų/motociklų glušu neitu nuodingi dūmai. O dabar jie eina, nors mes ant elektros važiuojame. Manau mano nuomonę reiktu padaryti, tą benzino sistemą. Aišku, galės kiti pasirinktinai ar jiems geriau su elektra važiuoti pigesniu būdu ar naudoti benziną, aišku jis būtų šiek tiek brangesnis už elektrą keliais euro centais. Atsižvelgiant į realybę taip ir yra.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už, Kodėl? Vietoj elektros galėtų būti nuosavų mašinų garažai, ir ten tūrėtum vietoj elektros krauti akomuliatorių, ir namuose, arba degalinėse užsipilti benziną.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Idėja nebus pildoma. O benzino visur galima įsipilti? Nematau skirtumų SAMP'e tarp kuro ir elektros, galbūt degalinės ne tokios. :D

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.