Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu GSPD Direktorių

Vasia_Mafia

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vasia_Mafia


• Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje :Egidijus_Keza


• Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?:GSPD


• Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Rašysiu laisva tema, išsamiai. Taigi šis direktorius į rimčiausią serverio darbą turbūt vienintelis priima per atranką žaidime, o ne forume, bet čia nieko blogo, blogumas tame, kad jo anketa (Klausimai) Tokie juokingai lengvi, kad patenka tokie vaikai, kurie sudaro didžiają darbuotojų dalį. Dėl to kenčia netik serverio žaidėjai, bet ir pats serveris, nes GSPD darbuotojai, sugeba dėti free star axujielinti, Naudotis darbo komandomis savo labui. Kaip ir ne vienas pastebėjo, per pora savaičių GSPD firmos darbuotojai gavo 8 Puslapius papeikimų, tačiau išmesti buvo tik keli, kaip pavyzdį imu patį idomiausią GSPD darbuotoją Paulius_Cfg šis žaidėjas 1 darbo dieną gavo apie 6 Papeikimus, tačiau bovo išmestas surinkęs apie 10 Papeikimų, nes Keža rašė laukiu iš darbuotojo įrodimų, ir nieko jam nedarydavo, taigi šis žaidėjas skrido iš darbo ir torėjo gauti B-List tačiau už gerų poros dienų aš vėl jį matau tarp GSPD darbuotojų Taip pat keža skiria prižiūrėtojus tokiems vaikams kaip Guga_Buga, na iš nick'o visi turbūt supranta kiek rimtas yra šis žaidėjas, Taigi peikiu GSPD direktorių už darbuotojų nepriežiūrą, ir nedejimą Įsp už papeikimus.


• Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?:Neprižiūri savo firmos darbuotojų, vengia dėti įsp.


• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas :

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Direktoriaus kompetetingumas senai stebimas, sekamas. Kur matome jog elgiasi ne kaip pridera - suteikdami patarimus suteikiame galimybę direktoriui tobulėti. Nemaža visuomenės dalis skundžiasi šiuo direktoriumi, bet kaip skundėtes taip ir skųsites toliau, nes per pastaruosius PD rinkimus niekas daugiau nepildė, ir aplamai nepildo dėl perdidelės naštos ir kt.  Taigi, kartais vietoj to, jog peiktumėte - geriau nueikite parodykite ir padarykite taip kaip reikia (jo, kur buvot visažiniai prieš atranką).

 

O kadangi dažnai kyla skundai dėl nekompetetingai tikrinamų PD darbuotojų papeikimų, o man tokių įrodymų niekas nesiunčiat (visi skundžiasi, bet niekas nieko nedaro), tuomet teks papeikimus peržvelgt pačiam ar iš tikro direktorius priima neteisingus sprendimus.

 

ATNAUJINU: Kol rašiau nemačiau naujo pranešimo. Video įrodyme akivaizdu jog buvo "mirgalkės", o PD darbuotojui pakanka paspausti H raidę, jog matytum ekrane tekstą, kad pareigūnas prašo sustoti. Pats darbuotojas rašyti nieko neprivalo, tad prigesinam save.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.