Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymų pack'as

Fedia_Damnas

Rekomenduojamas pranešimas

Gerai, šios idėjos manau visiems žinomos, bet jas reikia idėti, kad būtu patogiau aisti ir kuo greičiau, taigi pradėsiu:

  1. Nušovus policininkui surakintą žaidėją, žaidėjas keliautu į ligoninę. Kam tai? Grobimai ir tuo labiau tau sudelioja dabar star ir kaip kokiam freeroom'e nušauną, kad į jail'ą vežtu, tai kokio tolko jums darbines? Išimkit darbines tada. (Teisėsauga neverkšlenkit, jums kaip visada tik patogumų reikia, nors turite jų ivalias /tazeris, armor ir pnš.).
  2. /kolegos, parašius šią komandą rodytų tavo prisijungusias kolegas darbovietėje, kiek turi šio darbo patirties, na manau dar galima rodyti algą. Kam tai? Kai kuriais atvėjais tai yra naudinga, manau pripainsit tai.
  3. /topai per šią komandą rodytu daugiaus patirties taškų turinčius serveryje, pinigus, algas, darbo patirties taškus, bendrus darbo patirties taškus, daugiausiai padariusiu /ats (adminams),daugiausiai serveryje praleidę, daugiausiai pradirbę su darbine ir t.t.. Kam tai? Būtu aktyvumas, aidėjai varytusi tarpusavyje, adminai aktyviaus atsakinėtu į /ats žaidėjams, darbo našumas ir pnš..
  4. Per /info, /nark arba kaip nors kitaip pasižiūrėti turimus narkotikus, bet kad nerodytu kitiems, nes policijai nebebus prasmės tikrinti. Kam tai? Žinosi visada kiek narkotiku turi ir ar reikia pasipildyti, ar užteks ir pnš.
  5. Padaryti komandą /persirengti, ją galėtum naudoti - pastate, namie, bute, mašinoje, ant darbo pick up`ų, hood`ų pick up`ų. Kam tai? Nes labai nervina, jai pvz. netyčia prabėgai pro persirengimo pick up`ą ir persirengei, reikia laukti kol baigsis animaciją ir vėl persirengti, kodėl ulipame? Nes pvz medikuose suglausta prie įėjimo yra, taip pat nereikės grįti į miestelius, kad galėtum persirengti.
  6. Sukurti komandą /oras pakeistu į giedrą orą ir rodytu tik tam žaidėjui, kuris tai parašė. Kam tai? Nes yra žaidėjų kuriems laginą nuo mapp`ingo arba script`ingo manau tikrai, tai bent tiek sumaintumėme jiem sunkumus, lagus ir visi liktu patenkinti.
  7. Padaryti mašinoms daužtumą. Tik patobulinsiu, padaryti, kad rodytu ne daužtumas, o transporto informacijoje rodytu Daužta: yra/nėra + jai yra daužtumas mašinos greitis pvz -5km/h. Kam tai? Serverio mašinos su didesne rida turėtu didesnę vertę ir taip būtu daug idomiau, bei realistiškiau.
  8. Sukurti /paslaugosNusiimti daužtumą nuo transporto priemonės kreditų“ ir vėl atsistatytu į Daužtumas: nėra. Kam tai? Jai buvo dautą nusiimtu tas -5km/h, transporto priemonės kaina būtu vėl didesnė. Mums įdomiau, o serveriui pelnas
  9. Administratorius negalėtu daryti /to be sutikimo (nebent tik pas naujokus turinčius iki 1`000XP) Kam tai? Nes dabar administratoriai piktnaudžiauja, atsiteleportuoja ir nušauna, kodėl tik naujokas? Nes ne visi iškart susigaudo kaip patvirtinti teleporto užklausas.

 

Tai tiek, vertinam/komentuojam.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš UŽ, tikrai geros idėjos, jos manau yra reikalingos. Šanuolis kad daliniesi savo idėjom, bei kad nepatingėjai ir parašiai.

Na man niekada nieko sunkaus parašyti nebuvo, priešingai aš mėgaujuosi rašyti daug ir išsamiai. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Keletas ideju jau buvo siulytos kai kuriuose temose. Buk aridesnis. O siaip skyciau galbut uz visas, bet manau Aivaras ar kas ten dar to nedaeys, kol visko nesutvarke.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš sakau UŽ visoms idėjoms tik pirmąjai idėjai PRIEŠ. Teisėsaugai gerai jog kai nušauna iškart į jail'ą todėl, nes tik viena sritis juk yra

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.