Katum Asas 105 Parašė Rugpjūtis 25, 2015 (redaguota) Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Katum_Asas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau prie visų darbų padaryti požeminius garažus transporto priemonėms, kaip medikų darbe, ir kad tie garažai būtų kažkur toli nuo kaimelių, taip pat ir vairavimo mokykloje. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Sumažėtū lagas, nes dabar kiekvienam miestelyje(bent jau man ir tikrai ne man vienam), nuo 50+FPS, nukrenta iki 14-17FPS t.y pradeda lagint, važiuojant pro miestelius kur yra daug darbinio transporto, vietoj transporto galėtumėt pakurti mapp darbų kad būtų gražiau ir t.t. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Redaguota Rugpjūtis 26, 2015 katum Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Rugpjūtis 26, 2015 Atsisiųsk ir sumažink lagg'ą: http://www.2shared.com/file/yO1-3dU9/SAPT3.html Ir man pavž tikrai jokio lagg'o jokiuose kaimeliuose. + nusistatyk: /fps 20-90 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Rugpjūtis 29, 2015 Idėja nebus pildoma, nebent ateityje kai serveryje žais daugiau žaidėjų. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose