Gabija_Waldorff 1 Parašė Rugpjūtis 26, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gabija_Waldorf • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Steewart_Wisbey • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimą • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Žodžiu mane labai dažnai išmesdavo už pingą , Ir važinėjau su mašina į mane trenkėsi kažkokia mašina ir tada pakilo laginimas . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Rugpjūtis 26, 2015 Kaip naujokei, manau turėtumėte atleisti ir pasigailėti pirmą kartą. Gal tiesa sako. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gabija_Waldorff 1 Parašė Rugpjūtis 26, 2015 Atleisti? Už ką? Už , tai , kad tiesa ? Ir už , tai kad nėra nufilmuoto mano pingo? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Croz 3 Parašė Rugpjūtis 26, 2015 Banned anketa. http://greenside.lt/index.php?/topic/10308-karolis-crozsteewart-wisbey-u%C5%BEblokavo-gabija-waldorff/#entry81986 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Rugpjūtis 27, 2015 Žaidėjas bus atblokuota Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose