Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5] Daug pasiūlymų serveriui #1

Edvinas_Laverte

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Edvinas_Laverte

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Viskas bus apačioje.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagerins žaidimą, pritrauks daugiau žmonių.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Ne visos įdėjos turi būt įgyvendintos. Bus daug dalių.

 

 

Sveiki, esu šio serverio naujokas, tačiau jau susipažinau pilnai su serveriu, susiradau draugų.

Kadangi visada esu kupinas įdėjų, norėčiau jomis pasidalinti ir su jumis ;).Norint parašyt UŽ ar PRIEŠ RAŠYKIT TAIP: [Įdėjos skaičiukas] Verdiktas ir kodėl.

 

Paprastos įdėjos:

1.Įdėja. Picerijoje padaryti lauke nauja pickupa, ant kurio užlipus galite nusipirkti už 50 eurų papildoma bagažinę, kad galėtumete vienu metu vežti 3 picas. Tai padės daugiau užsidirbti pinigų/daugiau bus pavalgiusių žaidėjų.

2.Įdėja. Komanda /grobti [vieta] [laikas] [išpirka] [kartojimas minutėm.] gaujom. Tai komanda, kurią parašius išmestu tokį tekstą: Užgrobtas [vieta]. Laikysim iki [laikas], išpirka: [išpirka]. O kartojimas būtų tai kas kiek laiko pakartoja šitą tekstą. Labai lengva padaryti ir labai padėtų gaujiniam, sutaupytų laiką ir būtų mažiau klaidų. Pvž surenos grobia nortenos hoodą: Užgrobtas Nortenos hoodas. Laikysim iki 17:42, išpirka: 30k.

3.Įdėja. Įrankių dėžė. Iš mechanikų būtų galima nusipirkti įrankių dėžę už kokius 150 eur. Kai kur nors važiuojant, pvž toli su fūra mašina sudaužo, būtų galima panaudoti komandą /irankiudeze . Su šita komanda mašinos būklę atstatytų į 1000. Labai pagelbėtų, jeigu kažkur toli išvažiuoji ir mechanikai ne visada privažiuoja.

4.Įdėja. Nauji žvejybos įrankiai ir naujos žuvys. Dugninė meškerė (kaina 600 eur). Su ja kimba didesnės žuvys, taipat gali pagauti naujas žuvis: Šamus (mažiausias 14 kg, didžiausias 30kg). Jiem taipogi reikia specialias masalo, jis vadintusi Riebus Masalas kaina būtų 10 už paketą ir paketų max būtų 25.

 

Vidutinės įdėjos.

1. "DPD" Kurjerių nauja siunta: Kontrabandinės cigarėtės. Jas turi nuvežti gaujom, max mašina gali turėti 20 dėžių, kuriuose 100 pakelių. Nuvežant cigarėtes gauni 1k eur į pelną, tačiau jeigu policija patikrins, policijai rodys: Veža: Kontrabandines cigarėtes ir iškart pridės tau 20 star. Gaujom komanda /kcigar išmes gui, kurioje jie matys kiek turi kontrabandinių cigarėčių, kas jų atvežė ir kas jas dabar veža. Tada išmes du pasirinkimus: Išjungti arba Parduoti. Pasirinkus išjungti išjungs lentelę, pasirinkus Parduoti parduos cigarėtes, po 300 eur už dėžę (iš viso 6k į gaujos pelną už 1 krovinį).

2. "GSPD" Sraigtasparnis: Police Maverick. Jis būtų skirtas stebėti viską iš oro, gaudyti sunkius nusikaltėlius, padėtų grobimuose ir kitur.

 

 

Čia buvo #1 part mano įdėjų. Jų bus tikrai daug, labai daug.

 

Jeigu gerbiamoji Pagrindinė 

 

Administracija susidomėjo kokia 

 

nors įdėja ir nori daugiau info arba 

 

pagalbos dėl tos įdėjos, A.Ž arba 

 

susiekit žaidime.

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ačiū už idėjas, kelios iš jų užregistruotos išpildymui, kai kurios atmestos, nes tai mums pasirodė, jog yra nereikalingos.

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.