Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Blog'as Rycle_Reeves

Justinas

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki, greenside.lt žaidėjai.


 


Taigi mano pirmoji blogo tema bus "Istorija" t.y kaip viskas prasidėjo, kaip atsirado šis slapyvardis, kaip pradėjau žaisti ir t.t. Viską pamatysi šiek tiek apačioje.


 


Apie mane:


 


 


Tai va. Kiek žinote mane serverį nuo 2015 metų žaidžiantį, o tai bus nepilnas mėnuo. Žaidžiu su slapyvardžiu Rycle_Reeves. Manau ir nuo to prasidės mano pasakomoji istorija.. Man žaisti būtent Greenside.lt projekte pasiūlė pats įžymiausias forumas "Supergames.lt" ( Tai ne reklama ). Daug labai svarsčiau ar bus įdomu žaisti čia? Ar verta? Bet, ko nepabandysi to nesužinosi žinoma. Iš pat pirmų dienų prieš jungdamasis į serverį vis galvojau, kokį dėtis slapyvardį, kad nebebūtų nei per vaikiškas, nei per "lėvas" visų atžvilgiu. Bet vėliau po kelių valandų sugalvojau nueiti į internetą ir susirasti unikalų serveriui slapyvardį, taip ir išėjo: Rycle_Reeves. Na daugiau apie mane, pačiam yra 18 metų. Esu iš Šiaulių. Mano vardas Justinas.


 


Pirmi uždirbti pinigai, mašina, darbas(Istorija):


 


Atėjau į serverį GreenSide.lt iškart man pasirodė, kad tai tas serveris kuriame tikrai pasiliksiu žaisti. Parašiau administracijai iškart pagalbos sulaukiau ko ir tikėjausi iš viso to, iš apmokymų, buvau tai pat susipažinęs iškart su serveriu, jo sistemomis nes tai man berods ir padėjo Erikas_Sweet ( Šaunuolis, kad padedi naujokams ), vėliau išlaikęs teises visas kuriu iki šiol dar nepraradau ;D na bet čia ne esmė, taigi pirmi uždirbti pinigai buvo medkirčių darbas. Ten sekėsi gana neblogai, dirbau užsikėliau tam tikrą exp skaičių ėjau dirbti tolimesnius projekto darbus. Vėliau turėdamas pakankamą likutį pinigų nusipirkau pirmąją mašina tai buvo: Hermes. Po kiek laiko, ją pakeičiau į Sanchez motociklą, manau tai geriausias variantas tai buvo ją man pakeisti. Vėliau po visko sekantis darbas buvo pirmasis su darbo pakvietimu: Taksi. Ten dirbau apie 4 dienas, bet po Direktoriaus išmetimo viskas žlugo, bet iš tikro norėjau ten dar dirbti ilgai. Bet, kad taip išėjo juk jau ir nieko nebe pakeisi.


 


Pirma gauja: TRINTUKAI


 


Po laiko kaip susikaupiau gana exp tai buvo maždaug apie 2000 exp skaičius, mane vienas asmuo pakvietė į grupuotę. Ten gavau ir pasiekimą ir ginklus tai buvo pasakiškas dalykas, vis kažkas nei niekas. Po laiko iš ten išėjau, nes prasidėjo kivirčai dėl kiekvieno žaidėjo, pradėjo pyktis ir panašiai. Pažiūrėjau, kad dauguma iš tos grupuotės nusikalstamumo išeina dauguma dalyvių, nutariau ir pats pasitraukti. Dabar tos gaujos kaip ir nebematau, gal ji išnyko? Nežinau. Sunkus klausimas. Na bet, ko didžiausios stiprybės tai gaujai.


 


Apie serverį: GreenSide.lt


 


 


Greenside.lt - žaidėjai tikrai iš pradžių gana pasirodė paslaugus, ko paprašysi visada padės, bet va šiuo metu kažkas pasikeitė, nežinau kas.. Gal, kad mažai būnu serverį, mažai dalyvauju įvairiuose pokalbiuose su kitais ir panašiai. Bet ką pirma pastebėjau, kad dauguma žaidėju, kurie turi administracijos teises ar vip statusus piktnaudžiaują savo privilegijomis, na gal čia taisyklės leidžia. Labiausiai, kas patiko tai žemėlapio sukūrimas kitaip sakant (Mapping) darbai, texturos ir kt. Visi atnaujinimai ir žaidėjų aktyvumas, tikrai nustebau kurie sugeba pražaisti apie 700 minučių ir daugiau tai pirmasis projektas kuri žaidžiu ir kuris pasiekia pilna žaidėjų lankomumą tai būtų iki 90 žaidėjų žaidžiančių šį projektą tai tas ir yra nuostabiausia,


patiko administracija, pamačius kas serverio savininkai tai pačio įžymiausio serverio savininkas Mafijos_Tėvas. Labai keista jį čia matyti, bet galvojau gal aš klystu. Bet vėliau įsitikinau, kad tai tikrai jis.. Įdomu buvo susipažinti su bet ką pastebėjau jis nėra toks bendrautis kaip Aivaras_Vercetti - su juo galima ir pašnekėti, ir kaip sakant pasijuokti. Paslaugus žmogus.


 


Šaunūs Administratoriai/Komandą/Savininkai


 


Ačiū tiems, kad man aprodė serverį tikrai dėkingas esu, tai būtų: Erikas_Sweet, Tadas_Chill, Aivaras_Vercetti ir kitiems, kurie man padėjo ir lengvai apsipratau šiame serverį. Ačiū jums ir sėkmingo jus tolimesnio žaidimo. :) :)


 


Tai tiek apie mane ir mano blog'ą prisistatymą.


Atsiprašau už gramatines klaidas. Tiesiog čia ne egzaminas, kad teisingai viską parašytum ir be jokių klaidų.


 


Pagarbiai, Rycle_Reeves.


2015-08-29, Šeštadienis.

Redaguota Rycle_Reeves

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kažkaip negirdėjau tavęs serveryje, bet išsiplėtei kažkiek ir nepagailėjai savo laiko išrašyti savo nuomones ar mintis.  -_-

Norėsi galėsim susipažinti serverį ar tiek mane pamatyti. ;)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

  • Temą rakinu todėl, kad:

    + Praėjo pakankamai laiko nuo paskutinio parašyto pranešimo;

    + Mažas svetainės lankytojų susidomėjimas;

    + Nesilaikyta nustatytų skilties taisyklių;

    + Internetinis dienoraštis nėra naujinamas.

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.